kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4425 Dátum: 08 ápr 24, 19:28:06 » |
|
Cart' bácsi jött, h. ossza az észt kis szigetünkön... Szal. akkor én fiatálkorú vagyok... remek... akkor még fél évig bűntetlenül kínozhatom a kis turistáimat (aztán meg majd dugiban )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 26, 16:17:36 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #4426 Dátum: 08 ápr 24, 19:29:34 » |
|
Nem 14 alatt kiskorú? Na jó... Nekem mindegy... Nem. Húgom akart menni dolgozni és nem engedték mert kiskorú (15 éves) úgyhogy 16 alatt vannak a kiskorúak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4427 Dátum: 08 ápr 24, 19:38:31 » |
|
ha pedig azthittem nálunk rosszabb de nálunk már fiatalkorúnak számítok valamijen szinten örülök
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4428 Dátum: 08 ápr 24, 19:55:59 » |
|
Lusta vagyok végigolvasni csak láttam mi a téma, úgyhogy:
16 alatt: kiskorú 16-tól: fiatalkorú 18-tól: nagykorú
Hehe, egy picit helyesbítenék. A kiskorú polgári jogi fogalom és 0-18 évig terjed, 14-18 éves korig tart a korlátozottan cselekvőképes kiskorú kategóriája. A fiatalkorú pedig a büntetőjogban használatos és 14-18 éves korig terjed. Csak a tévedések elkerülése végett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 24, 20:01:55 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #4429 Dátum: 08 ápr 24, 20:14:35 » |
|
Akkor a Diákszövetkezetet is tájékoztatnod kéne mert a húgom nem dolgozhat, az előbbiekben általam felsoroltak miatt, amely a DSZ. álláspontját képviselik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
|
« Válasz #4430 Dátum: 08 ápr 24, 20:19:36 » |
|
Erdekes dolgok de midenkinke igaza van. 14-tol mar nem kiskoru, de nem is nagykoru. Fiatalkoru. 16-tol mehet dolgozni. 14-evesen meg tul fiatal es testileg nem elegge fejlett vagy nem tudom. Szoval szerintem valami ilysemi lehet. Batyam is 16 evesen mehetett eloszor dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4431 Dátum: 08 ápr 24, 20:23:37 » |
|
Tudtommal idénymunkákat lehet végezni 14 éves kortól is, csak állandó foglalkoztatást nem lehet végezni. Bár ebben igazán nem vagyok még jártas, mert munkajogot még nem tanultam. Majd jövőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4432 Dátum: 08 ápr 24, 21:20:14 » |
|
Bakker én keményen tanultam munkavédelmet... És ne tudjátok meg milyen szabályok vannak! 18 éves lány nem ciperlhet 20 kg-nál nehezebbet! 18 éves fiú 40 kg-nál nnehezebbet!
De ha már az admin is OFF-ol, szólok eltérünk szépen lassan a topic tárgyától... :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 24, 21:21:27 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4433 Dátum: 08 ápr 24, 21:39:43 » |
|
Hmm, tényleg Orphi! Hogy áll az enciklopédia?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4434 Dátum: 08 ápr 25, 20:02:45 » |
|
Orpheus, összeszervezzünk egy fórumos csapatot, hogy elbeszélgessünk az akkori munkaadóddal? Igen-igen, légysziiiii! Jöjjön az egész sziget minden öregje! Mondom a címet is, hogy hova
Hár Ördög, azt kell mondjam, hogy az enciklocédia sz*rul, de büszkén áll. Még mindig kb ugyanott tartok mint 3 hete. Elég rendesen bekavartak a munkahelyemen, úgyhogy egyenlőre még bennem is a totális káosz uralkodik. De ha végre sikerül rendbe raknom a dolgokat -bár ehhez az is szükséges lenne, hogy az én kedves "csakazértjárokbedolgoznihogyfizessenek, deba**okdolgozni" kollégáim végre megemeljék kis kacsóikat, és nekifeküdjenek a munkának-, akkor a krónikát is folytatom. (hű és ezt az egész mondatot mind egy szuszra...)
Kicsit elkallódtunk ugyan a témától, és így választ sem kaptam, hogy a mi szeretett banánköztársaságunknak van-e jogi képviselete? És alkotmányunk?
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4435 Dátum: 08 ápr 26, 07:10:37 » |
|
Orpheus unokanővérkém elméletileg van és az ítéletvégrehajtók egyben az ítélkezők is, legalábbis én így tudom. Ami meg a segítséget érinti, akkor összeszedjük magunkat, Gabesz hozza a mesterlövész osztagát, én viszek rengeteg jutsut meg kütyüt, a többiek hozzák a saját erejüket és így pikk-pakk lerendezzük ezt a dolgot. :devil:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4436 Dátum: 08 ápr 26, 10:23:55 » |
|
He he! Szíves örömest! Megyek mááár! Csak szóljatok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #4437 Dátum: 08 ápr 26, 10:29:02 » |
|
Hát a kínzómastert kihagynátok? Ejnye, minden jó buliból kimaradok, azátn maradhatok otthon a bishounen hárememmel szórakozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4438 Dátum: 08 ápr 26, 10:34:12 » |
|
Dehogy hagyunk ki kisunokám. Jössz te is, meg Arvael is meg minden öreg. Ekkora erővel semmi esélyük sem lesz. :devil:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4439 Dátum: 08 ápr 26, 11:12:43 » |
|
Jah...főklént ha visszük a B2 Spiritünket Jah és végezzünk felderítést az SR 71-sel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|