|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4381 Dátum: 08 ápr 17, 11:29:22 » |
|
KNTS-m elnézést, hogy ezzel zavarlak, de lenne még egy fiatal jlentkezőnk, az ő ügyével mi legyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #4382 Dátum: 08 ápr 17, 12:09:18 » |
|
Ö... ööö... ja igen... elnézést, mert visszaolvastam ám én tegnap, csak nem volt erőm már válaszolni, mert késő éjjel volt már... (legalábbis nekem nagyon késő...) :'X
Hát, ha fiatal, valami munkát kéne keresnie, akkor jöhet és csatlakozhat a többi fiatalhoz, hogy eltartson minket Mintha láttam is volna némi munkát... esetleg Moritának segíthet (ha Morita is úgy gondolja), meg volt szó valami másról is... hmm... de mi a csuda is...? ... Ja igen, lakberendező! (olyanunk még nincsen, ugye? :'X öreg koromra mindent feledek :'X )
Vagy ha ki tud esetleg valami más munkát, amire szüksége van még kis szigetünknek, akkor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4383 Dátum: 08 ápr 17, 12:20:21 » |
|
Rendben akkor kórházi segéd, vagy lakberendező. Köszönöm a segítségedet kisunokám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4384 Dátum: 08 ápr 17, 17:30:20 » |
|
Jöhet kórházi segédnek...eddig úgy is csak háztatási robotok után ordítok... Ha nem akar akkor lakberendező is lehet...el kell rakna valamerre a kvantumnano narancssárga gépet
Gyerekek országosfelmérést indítok otthoni szervezetkarbantartás terén... Kérlek benneteke írjátok le ki mennyi és milyen vitamint/táplálékkiegészítőt fogyaszt...ha lehet... A részvétel önkéntes...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 17:33:43 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4385 Dátum: 08 ápr 17, 19:52:15 » |
|
Drága orpheus unokanővérkém minden tiszteletem a tiéd, hogy ezt mind megteszed érünk. Pedig erre a feladatra még én sem vállalkoztam szóval tényleg megérdemled a tiszteletet. De árulj el nekem valamit, ha már ennyi mindent megteszel, akkor legalább veled kezdődik a sziget krónikája? Ami azt illeti nem velem kezdődik, merthogy az alapításnál nem voltam jelen. De idézek egy kicsit az elejéből:" ANYAPA Animés Nyugdíjasok Annyira Penge Alapítványa (krónika vázlat) Hivatalosan 2007. 11.06. 21:35-tól (nem hivatalosan 2007.11.04.)
Az egész egy messzi-messzi virtuális galaxisban kezdődött, a naruto-kun.hu oldalán 2007. 11. 04-én, az aznapi frissítés hozzászólásaiban. (megj.: az említett hír ill. hozzászólások sajnos már/még nem elérhetőek) Idézve egyik alapító Kami-samánkat, a kezdetekről: "Röviden & tömören szóba került a fent/lent említett hír hozzászólásaiban, hogy vannak itt milyen fiatalok, meg milyen "öregek" is, és persze innentől fogva az volt a téma, hogy ki számít öregnek. Aztán a huszonévesek és majdnem huszonévesek már készülni kezdtünk a nyugdíjra & épp azt veséztük ki, bevesszük magunkat valami nyugdíjasotthonba, összeköltözünk valami apartman-szerűségbe és látástól-mikulásig animéket nézünk (oké-oké, így nem olyan szórakoztató, mert inkább helyzetpoén, de remélem így is azért az, valamennyire^^")" És megkezdődött a toborzás... "Várunk mindenkit, akit már egyszer leöregasszonyoztak/levénembereztek, illetve már köszöntek neki "csókolom!"-mal, nem is egyszer! (és komolyan is gondoltákˇˇ" Idézet vége. Bár ez még változhat, mivel valahogy mégiscsak meg kellene szerezni pár hsz-t abból a hírből...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 19:53:04 írta orpheus »
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #4386 Dátum: 08 ápr 17, 20:22:04 » |
|
Tökéletes nagyi, tökéletes Most visszaemlékeztem a kezdetekre, mennyi mindent megértünk már Nem lehet könnyű egy ilyen krónikát összehozni, de tudom h neked sikerülni fog ganbatte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4388 Dátum: 08 ápr 17, 20:25:39 » |
|
Ámen Én arra emlékszem amikor Arva örvendezett hogy elértük a 100 oldalt és még soha egy topicja se érte el a 100 oldalt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4390 Dátum: 08 ápr 17, 21:07:44 » |
|
Akkor mint viszonylag új tagnak kötelességem tenni ezért a nemes célért... (300 oldal ^^) Magyarán ezután is sűrűn olvashatjátok majd jelentéseimet a frontról... jah nem mégse... szóval akkor a Tobi szigeti turistaközpontból (vagy ha épp úton vagyok akkor a Kanamobilból... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4391 Dátum: 08 ápr 21, 11:49:34 » |
|
Csendes a sziget nagyon csendes... Az öregek pihentetik fájó tagjaikat, vagy öreges komótosan végzik a vállalt munkájukat, a fiatalok dolgoznak serényen... Így van rendjén... Maradjon ilyen a szigetünk békélye... Csendes, nyugalmas...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4392 Dátum: 08 ápr 21, 16:01:52 » |
|
Jah...tesónak igaza van...de ha így folyatjuk még a végén természetes halált halunk... Gábor édesem megkaptam már a kvantumnanoszámítógépemet narancssárga színben? Vagy megint elfelejtettem bevenni a klavintont?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4393 Dátum: 08 ápr 21, 17:03:37 » |
|
Drága Morita igen ma állítottam be neked, hogy megfelelően működjön. És a segédrobotok is készen állnak a takarításra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|