|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4066 Dátum: 08 márc 29, 16:48:26 » |
|
ez igaz amúgy mikor lessz a válogatás a reklám szinészekhez vagy már kiválasztottátok őket mert akkor én szivessen megrendezem a reklámot
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4067 Dátum: 08 márc 29, 16:56:57 » |
|
Drága Morita 1 napot kérek és készen lesz a biztonságos mobiltelefon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4068 Dátum: 08 márc 29, 16:59:33 » |
|
Ez az jó vagy Gábor! Na ha kész van, elkezdjük a tömeggyártást és akkor mindenki megveheti egy T-Obicom előfizetéssel Az első 1 ember ajándékot kap xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nasi
Gennin
Nem elérhető
Valami olyan, mint a KicsiKacsa xD
|
|
« Válasz #4069 Dátum: 08 márc 29, 17:01:29 » |
|
Noe-chan: lehetsz a másik ANBU xD vagy lehetsz színész + reklám-menedzser Hogy lássátok milyen nagylelkű vagyok Jól mondod nővér-chanom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4070 Dátum: 08 márc 29, 17:03:05 » |
|
Jajj... csak néhány napot alszom át és máris olyan technikai fejlődésen mentünk kereszül hogy csak ámulok. *leesett állát rakja helyre* Mi ez a sok új lehetőség? Információt kérek intravénásan....... Tájékoztatnom kell a túristákat a lehetőségeikről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4071 Dátum: 08 márc 29, 17:08:33 » |
|
A könyvesboltban, majd vehetnek felttöltökártyát is ...............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4072 Dátum: 08 márc 29, 17:10:44 » |
|
Nasi-hugi-chan megalapította a T-Obitot, ami olyan, mint a T-com és hasonlók, itt is minden van... Van még T-Obicom, T-Obinet, T-Obifone xD mi kell még? Szal van itt minden... Gábor megcsinálja azt a telefont is, ami nem sugárzó (Morita kérésére ) úgyhogy kezdünk gyarapodni Nasi-hugi-chna, tartsam én számon, h kik az alkalmazottak?
> je, gyarapszunk, gyarpszunk...rendben Hakum, ha készen lesznek a telefonok (és vevőke is lesznek) akkor a sziget lakosai mehetnek hozzád kártyát venni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4073 Dátum: 08 márc 29, 17:13:11 » |
|
gaara_fan köszönöm a bókot! Ja és ne normál hétköznapi telefont várjatok.Ez tele lesz mindenféle extrával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nasi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4074 Dátum: 08 márc 29, 17:14:39 » |
|
Megalapítottam a T-Obito-t aminek több ágazata van (lásd: előző hsz) A reklámja Morita-chan, Noe-chan és Nővérkém-chan segítségével készül(t): Két (vagy három, tetszés és színészek szerint) anbu vár a Hokage irodája előtt. Az egyik megnyomja a másik vállán lévő tetoválást: -Hogyan szaporodik a Rinnegan? Az emblémánk tehát az anbu tetkóó És nyugodtan árulhatod a jósokatfizető túúristáknak a T-Obitos pólókat, karkötőket, sapikat, gördeszkákat, labdákat, (Sharingant), stb...xD >(Erre én is rászokok xD) Haku, akkor te leszel az egyik... hmmm.... mi legyél? >>Gábor, te leszel a kommunikációs-szakvezető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4075 Dátum: 08 márc 29, 17:17:15 » |
|
Én, már könyvesbolti eladó vagyok ................. De ha kell, majd másodállást vállalok, hisz két asszony is van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4077 Dátum: 08 márc 29, 17:18:32 » |
|
az anyakönyvihivatal pedig új szolgáltatásokat...internetes...telefonos...csak még előbb be kell szerezni az ehez szükséges ezközöket...és bármi neműinformációt megkaphattok telefonon keresztül a sziget lakosait illetően.. jaj és szeretnék nyitni egy társkeresőt is...férjhez kell adni a gyerekeim... szóval rendelnék is a telefonból a számlát a sziget álja...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 29, 17:21:33 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4078 Dátum: 08 márc 29, 17:20:22 » |
|
Nasi kedves vagy, de már nekem is van 3 mesterségem+ a masszázs szalonom, és még órákat is tartok. De ne csüggedj, majd az újoncok, akoiknek még nincs munkájuk betársulhatnak hozzád. noemini-chan kicsit javítanék a mondandódon: a számlát nem a sziget,hanem a túristák állják :devil:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nasi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4079 Dátum: 08 márc 29, 17:21:42 » |
|
Pardon, Nővérkém-chan :'X De amúgy igen, tartsd xD és monnyuuuk havonta jelents Haku: tudom, hogy könyvesbolti eladó vagy, csak gondoltam kell egy plusz és jól fizető illetve tökéletes állás kedves és aranyos munkatársakkal xD >Gábor, a jó mesterségekből sosem elég xD meg ha egyszer mindenhol szükség van rád Legfeljebb majd osztódsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|