24 nov 30, 00:00:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 268 269 [270] 271 272 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 600843 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #4035 Dátum: 08 márc 25, 20:30:58 »

izé gondoltam válalhatnék én is valamiféle munkát a tobiszigeten jó kis helynek tűnik, na de mindegy nem akarok itt kavarni...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #4036 Dátum: 08 márc 25, 20:33:29 »

Milyen listán?
Van a lakókról névlista?
Mert azt megnézném, ha szabad..  Hümm-hümm
Naplózva

Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4037 Dátum: 08 márc 25, 22:38:09 »

Rei-kun néhány elolvadt asztal, jukas padló és robbansá árán, de igen készvan a tisztítószered Nevet És tényleg úgy tisztít mint a reklámokban, ráadásul sose fogy el Mosolyog Már küldöm is

Abból a krónikából lehet előre rendelni?
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #4038 Dátum: 08 márc 26, 09:08:59 »

Bigi kishugom, nem is tudtam, hogy szeretsz robbantgatni. Nevet (habár CP xD) Kana-chan úgy konkrétan nincs, akinek benne van az aláírásában, hogy ANYAPA tag, ők mnd a szigeten laknak. noemini-chan, szivesen látunk, ha sikerül egyezkedned a 3 sannin egyikével, személy szerint Arvael kisunokámat javasolnám. Mosolyog
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #4039 Dátum: 08 márc 27, 20:31:32 »

Aki pár napos kámforodott útjáról vissza is tért és vagy 4 oldalt olvasott el... de nem panaszol, mert Nagyinak sokkal több van már a háta mögött Technikai KO
Haku hugi, mivel Ördögi Vérmedvénk rábólintott, megtennéd, hogy beírod az aláírásodba az új munkádat? (vagy csak a szemüm rossz és megint nem látok? :'X )
Noemimi-chan, milyen munkára gondoltál? Van valami elképzelésed valami irányba esetleg...? ^^+

Hűűű... névlista? *.* Ha van, szükségünk lesz anyakönyvvezetőre... esetleg Noemimi-chan, ahhoz lenne kedved? Akkor a születésekkel, házasságokkal is hozzád fordulnának^^

(nem, temetőnk és ahhoz kötődő dolgaink nem lesznek, hiszen a sziget lakosai mind-mind örökéletűek, a túristákat meg úgyis hullámsírba temejük, több 1000 km-re lakott területektől Ördögi )
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #4040 Dátum: 08 márc 27, 20:35:32 »

én akármit elválalok......az anyakönyvvezető jól hanmgzik  Mosolyog
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #4041 Dátum: 08 márc 27, 20:39:12 »

Örülök, h. nem csak én szeretem kínozni a túristákat.....  Ördögi
Persze csak azt, aki nem azt csinálja amit mondok.  Nevet
A névlista meg csak úgy érdekelt.  Hümm-hümm
Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #4042 Dátum: 08 márc 27, 21:18:35 »

Krónika, névlista, állásvállalók listája, térkép (bár ezzel kapcsolatban még sokakkal kell egyeztetnem helyszínt illetően) készülget (meg még sok egyéb más), csak ugye lassan megy.
Tegnap nem is volt időm olvasni hsz-ket, és valószínűleg már ma sem lesz. De már a 62. oldalon tartok, és eddig -vagyis 2007.12.13-ig-, már 22 tagja volt kicsiny társaságunknak, és számtalan jobbnál jobb és viccesebb ötlete. Nevet

>Ja plusz a 3 sannin! Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 27, 21:23:34 írta orpheus » Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4043 Dátum: 08 márc 28, 06:06:57 »

Haku hugi, mivel Ördögi Vérmedvénk rábólintott, megtennéd, hogy beírod az aláírásodba az új munkádat? (vagy csak a szemüm rossz és megint nem látok? :'X ))

Hoppá, most nézem, hogy önkényesen átvettem a szerepkörödet, amiért utólagosan kérem elnézésedet. Pirul
---

Hajrá Orphi, akkor lassacskán végzel! Nevet
---

Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #4044 Dátum: 08 márc 28, 21:49:25 »

Meg szeretném tudakolni,hogy Gábor már megcsinálta-e a Zegyetemet,meg a szntélymemet mert akkor már elkezdeném a munkát mihamarabb Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #4045 Dátum: 08 márc 28, 21:51:50 »

Mori azok már régen készen vannak. Nevet Úgyhogy jó munkát kívánok, de tudod csak nyugisan, nem kell túlzásba vinni. Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #4046 Dátum: 08 márc 28, 21:55:13 »

Akkor minden túristát és diákot várok az I.Tobisztikus Egyetem Föci ill. Tobi történelem szakára a kúrzus vasárnap kezdődik és ha vki le akar nyugodni utána akkor azt a szél szentélyben megteheti Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #4047 Dátum: 08 márc 28, 22:09:58 »

Alig várom már, h. jó pénzért osztogassam majd a diplomákat Nevet
Naplózva
Nasi
Gennin
*

Valami olyan, mint a KicsiKacsa xD

« Válasz #4048 Dátum: 08 márc 29, 15:26:17 »

Nah megszállt az ihlet, meg még egy-két bijuu is így húsvét közben megalkottam a T-Obitot azaz a T-Mobilet eltipró telefontársaságot Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4049 Dátum: 08 márc 29, 15:27:38 »

Ohohó...
T-Obito....ez jól hangzik...jobban mint a másik...itt meg a vörös színű dolgokat kell nyomkodnunk?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 268 269 [270] 271 272 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins