noemimi-chan
|
|
« Válasz #4035 Dátum: 08 márc 25, 20:30:58 » |
|
izé gondoltam válalhatnék én is valamiféle munkát a tobiszigeten jó kis helynek tűnik, na de mindegy nem akarok itt kavarni...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4036 Dátum: 08 márc 25, 20:33:29 » |
|
Milyen listán? Van a lakókról névlista? Mert azt megnézném, ha szabad..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4037 Dátum: 08 márc 25, 22:38:09 » |
|
Rei-kun néhány elolvadt asztal, jukas padló és robbansá árán, de igen készvan a tisztítószered És tényleg úgy tisztít mint a reklámokban, ráadásul sose fogy el Már küldöm is Abból a krónikából lehet előre rendelni?
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4038 Dátum: 08 márc 26, 09:08:59 » |
|
Bigi kishugom, nem is tudtam, hogy szeretsz robbantgatni. (habár CP xD) Kana-chan úgy konkrétan nincs, akinek benne van az aláírásában, hogy ANYAPA tag, ők mnd a szigeten laknak. noemini-chan, szivesen látunk, ha sikerül egyezkedned a 3 sannin egyikével, személy szerint Arvael kisunokámat javasolnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #4039 Dátum: 08 márc 27, 20:31:32 » |
|
Aki pár napos kámforodott útjáról vissza is tért és vagy 4 oldalt olvasott el... de nem panaszol, mert Nagyinak sokkal több van már a háta mögött Haku hugi, mivel Ördögi Vérmedvénk rábólintott, megtennéd, hogy beírod az aláírásodba az új munkádat? (vagy csak a szemüm rossz és megint nem látok? :'X ) Noemimi-chan, milyen munkára gondoltál? Van valami elképzelésed valami irányba esetleg...? ^^+
Hűűű... névlista? *.* Ha van, szükségünk lesz anyakönyvvezetőre... esetleg Noemimi-chan, ahhoz lenne kedved? Akkor a születésekkel, házasságokkal is hozzád fordulnának^^
(nem, temetőnk és ahhoz kötődő dolgaink nem lesznek, hiszen a sziget lakosai mind-mind örökéletűek, a túristákat meg úgyis hullámsírba temejük, több 1000 km-re lakott területektől )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4040 Dátum: 08 márc 27, 20:35:32 » |
|
én akármit elválalok......az anyakönyvvezető jól hanmgzik
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4041 Dátum: 08 márc 27, 20:39:12 » |
|
Örülök, h. nem csak én szeretem kínozni a túristákat..... Persze csak azt, aki nem azt csinálja amit mondok. A névlista meg csak úgy érdekelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4042 Dátum: 08 márc 27, 21:18:35 » |
|
Krónika, névlista, állásvállalók listája, térkép (bár ezzel kapcsolatban még sokakkal kell egyeztetnem helyszínt illetően) készülget (meg még sok egyéb más), csak ugye lassan megy. Tegnap nem is volt időm olvasni hsz-ket, és valószínűleg már ma sem lesz. De már a 62. oldalon tartok, és eddig -vagyis 2007.12.13-ig-, már 22 tagja volt kicsiny társaságunknak, és számtalan jobbnál jobb és viccesebb ötlete.
>Ja plusz a 3 sannin!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 27, 21:23:34 írta orpheus »
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4043 Dátum: 08 márc 28, 06:06:57 » |
|
Haku hugi, mivel Ördögi Vérmedvénk rábólintott, megtennéd, hogy beírod az aláírásodba az új munkádat? (vagy csak a szemüm rossz és megint nem látok? :'X ))
Hoppá, most nézem, hogy önkényesen átvettem a szerepkörödet, amiért utólagosan kérem elnézésedet. --- Hajrá Orphi, akkor lassacskán végzel! ---
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4044 Dátum: 08 márc 28, 21:49:25 » |
|
Meg szeretném tudakolni,hogy Gábor már megcsinálta-e a Zegyetemet,meg a szntélymemet mert akkor már elkezdeném a munkát mihamarabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4045 Dátum: 08 márc 28, 21:51:50 » |
|
Mori azok már régen készen vannak. Úgyhogy jó munkát kívánok, de tudod csak nyugisan, nem kell túlzásba vinni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4046 Dátum: 08 márc 28, 21:55:13 » |
|
Akkor minden túristát és diákot várok az I.Tobisztikus Egyetem Föci ill. Tobi történelem szakára a kúrzus vasárnap kezdődik és ha vki le akar nyugodni utána akkor azt a szél szentélyben megteheti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #4047 Dátum: 08 márc 28, 22:09:58 » |
|
Alig várom már, h. jó pénzért osztogassam majd a diplomákat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nasi
Gennin
Nem elérhető
Valami olyan, mint a KicsiKacsa xD
|
|
« Válasz #4048 Dátum: 08 márc 29, 15:26:17 » |
|
Nah megszállt az ihlet, meg még egy-két bijuu is így húsvét közben megalkottam a T-Obitot azaz a T-Mobilet eltipró telefontársaságot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4049 Dátum: 08 márc 29, 15:27:38 » |
|
Ohohó... T-Obito....ez jól hangzik...jobban mint a másik...itt meg a vörös színű dolgokat kell nyomkodnunk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|