Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3705 Dátum: 08 feb 25, 22:32:11 » |
|
De akkor kellene egy fűtermesztő is. Valaki vállalja-e nemes feladatot? Bár nem hiszem, hogy ne találnánk erre a posztra embert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3706 Dátum: 08 feb 25, 22:32:39 » |
|
Csak emlékeim szerint annyira nem volt odáig a zöldségekért, és ezért az enyhe ízlés(FicamHelyettLegyenInkább)botlás miatt gondolom elűzni nem akarjuk a mennyei kis szigetünkről... :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 25, 22:36:31 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #3707 Dátum: 08 feb 25, 22:46:06 » |
|
Nem kell fűtermesztő, Nagypapi (Cavinton! Szemüveg! ), hanem algatermesztő telepet kell létrehoznunk
Óóóóóh, Hugicám, naaaagyon köszönööööm!!!! ~nyakába ugrik, hogy majd' megfojtja~
(ui.: Hugicám, a formaságok kedvéért, akkor oda is elküldenéd a tudodmit? :'X)Ui2.: Bero, kérlek, írd bele az aláírásodba (vagy az avatarod alá), h. ANYAPA tag vagy és hogy a lakhelyed Tobi-szigeten van, Rejtett Madara faluban / Madaragakure (no Sato)-ban Thx^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 25, 22:47:24 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3708 Dátum: 08 feb 25, 22:50:22 » |
|
Arvael ezt mindet be kell írnom? És a foglalkozásom mi lehet vagy mit csinálhatok itt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3710 Dátum: 08 feb 25, 23:18:54 » |
|
Hát ha szeretnél pincér lenni szívesen látlak az étteremben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3711 Dátum: 08 feb 25, 23:23:42 » |
|
Hát végülis valahol el kell kezdeni, nem lehet egyből góré az ember. Benne vagyok, de a csak két feltétellel, ha én leszek a főpincér és a bevétel 10%-a az enyém+bórravaló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3713 Dátum: 08 feb 25, 23:32:52 » |
|
Talán egy picit. Azt nem tudtam, hogy 3 főnököm is lesz és ráadásul mind a 3 nő. Hát akkor én vagyok az új főpincér az étteremben, ha a két társtulajdonosod is beleegyezik. Én benne vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3714 Dátum: 08 feb 25, 23:39:05 » |
|
Hát a tulaj igazából én vagyok... 10% nincs, de a "véletlenül elejtik" az működhet, lopni és csalni a vendégektől büntetlenül szabadXD Akkor üdvözöllek főpincérem, ám azt a "nem lehet egyből góré az ember" dolgot remélem nem az étterem-láncra értetted - ott a góré én leszek mindörökkéXD *nemhiába, megvan az ego itt is*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3715 Dátum: 08 feb 26, 08:19:38 » |
|
Hát igen látszik, hogy már öreg vagyok: fűtenyésztő alga helyett. errrm Akkor kitalálok valami okosságot az algatenyésztésre is. Továbá a konyhába a mosogtó és takarító robotok elkészültek, használjátok őket nyugodtan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3716 Dátum: 08 feb 28, 20:21:41 » |
|
Hmm azt hiszem ki kell dolgoznom a szigetélesztő no jutsu-t is. Gyerünk srácok, a szigetünk csak ránk vár. Amúgy elkészültem az algatenyésztés ötletével. Már csak Kislányomat szeretném megkérni, hogy a tengerben tervezzen nekem egy elkülönített részt, ahová felszerelhetem a tenyésztéshez szükséges technikát. szerk.:nyugi nem duplapost, mert több mint 24 óra eltelt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 28, 20:22:24 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3717 Dátum: 08 feb 28, 20:34:48 » |
|
Tényleg nagy erre a pangás... Gábor tényleg jól jönne az a jutsu... Lehet én ijesztettem el mindenkit a túlzott fegyveres demonstrációval? :'X Gábor sama, ez esetben kérnék egy elrejtő no jutsut!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3718 Dátum: 08 feb 28, 20:36:23 » |
|
Nem hiszem, hogy amiatt, de rendben kidolgozom neked azt a jutsu-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3719 Dátum: 08 feb 29, 00:51:17 » |
|
Na jó hozzájárulok kicsit a szigetélesztéshez. Bátyus azthiszem ráférne a művégtagokra némi fejlesztés amejik kezemre megcsináltad az jól működik, de sajnos a többi végtagomra nem volt hatással. A minap barátnőm kitörte a kisujjamat mert nem tetszett neki egy elszólásom, és igencsak fájt pedig elvileg nem kéne éreznem
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
|