Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3690 Dátum: 08 feb 25, 21:03:44 » |
|
Csak nyugottan, ha már dolgozol akkor az a mimimum, hogy élvezheted is az alkotásod (akkor a mérget csak utánna tesszük bele, csak a túristáknak kell a korházba kerülni, nekünk nem , had fizessék az ápolás díját is )
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3692 Dátum: 08 feb 25, 21:06:14 » |
|
Ha fizetik az ápolás díját, akkor Morita keresztanyucim sem fog unatkozni, remek ötlet Jó 5let nővérkém Ha gondolod akkor te még lehetsz a menedzserem öööö, azaz a cégem menedzsere
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3693 Dátum: 08 feb 25, 21:06:52 » |
|
Jah...nem fogok...Feltéve hogy van már kórházam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3694 Dátum: 08 feb 25, 21:08:09 » |
|
Akkor ezennel a sziget élelmezése is meg van oldva! Apropó milyen "stílusban" alkotunk, vagy maradunka minden, ami szem - szájnak ingere változatnál? Füst-senseinek is kedvezhetnénk, ha mással nem is de egy vizipipát is betehetünk a kedvéért...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3695 Dátum: 08 feb 25, 21:12:06 » |
|
Rendben, az is lesz Hát, stílus... term. japán Nem terveztem különösebben stílust ezen kívül :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3696 Dátum: 08 feb 25, 21:13:21 » |
|
Kukta helyett hirtelen kukát olvastam ez is az öregség jele? Nekem Csillus elvileg megengedte hogy kovács legyek úgyhogy asszem azt majd beleszerkesztem aláírásomba, ha jobban ráérek A V.I.P. szoba szerintem jó ötlet
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3697 Dátum: 08 feb 25, 21:14:08 » |
|
Maradjunk a szem-szájnak ingere mellett, de lehet, hogy idővel kialakul valami saját nemzeti konyha, és akkor azt Idővel elválik mit szeretünk jobban és akkor azokat fözzük. Lehet rendelni!
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3698 Dátum: 08 feb 25, 21:18:55 » |
|
Szóval készítsek algapipát? Fura 5let de ha ezt szeretnétek akkor elkészítem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3699 Dátum: 08 feb 25, 21:20:22 » |
|
Megkérdezhetem, hogy ez a topik mi célt szolgál, mert használtam a visszaolvasás jutsut, de nem nagyon jöttem rá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3700 Dátum: 08 feb 25, 21:23:28 » |
|
Hát ha majd megöregszünk akkor elköltözünk Tobi-szigetre és saját társadalmat hozunk létre Szervezetünk neve ANYAPA (Animés Nyugdíjasok Annyira Penge Alapítánya), és akkor lehet bejelentkezni ha Arvael nővérkém, fősanninunk beleegyezését adja Feltétel h legalább egyszer lecsókolomoztak, de komolyanXD Fú, már 247 oldalnál tartunk, és mennyi minden lesz kicsiny szigetünkön... akkoris az lesz a legjobb mikor együtt beülünk este a mozinkba és megnézzük az esti animeadagunkat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 25, 21:24:11 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3701 Dátum: 08 feb 25, 21:28:41 » |
|
Az a komolyan mit jelent? Már volt, hogy kisgyerekek mondták rám, hogy bácsi, meg néhány felnőtt is jó napotot köszön már, de kristály tisztán nem emlékszem, hogy lecsókolomoztak volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3702 Dátum: 08 feb 25, 21:30:45 » |
|
Szerintem az a lebácsizás is megfelelő lesz, de ha csatlakozni szeretnél majd Arvaeltől kell megkérdezned
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #3703 Dátum: 08 feb 25, 22:23:47 » |
|
Ó, Bero bácsi, üdv köztünk!
Jaj, Hugicám, örülök, hogy tetszenek az ötleteim^^ És akkor... akkor megengeded, hogy a menedzsere legyek az éttermednek...? ~szipp, meghatottság~
Jaj, mer' Nagypapi az asztal másik végében ült, ezért nem tudja, hogy a füvezés snassz és mi már algázunk xDD Azért kell algapipa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3704 Dátum: 08 feb 25, 22:29:57 » |
|
Bizony, a füvezés már nem trendiXD *ez egy kicsit plázacicásan hangzottXD* És igen, kinevezlek hivatalos menedzserré!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|