Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3675 Dátum: 08 feb 22, 19:16:37 » |
|
Kedves tanítványom, bizony régen láttunk már erre. Már Arvael kisunokám is kért anno időformáló no jutsu-t úgyhogy megtanítom neked is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3676 Dátum: 08 feb 23, 21:02:01 » |
|
Hmm, az bizony jól gyünne nekem is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3677 Dátum: 08 feb 25, 19:25:48 » |
|
rendben Ördög, akkor neked is megmutatom a trükköt, csak egyre figyeljetek, hogy ne sértsétek meg a tér-idő kontinuum szerkezetét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3678 Dátum: 08 feb 25, 19:56:00 » |
|
Jah, amúgy vasárnap megszületett a döntés h a Tobi szigeten lesz japán étteremláncom És remélem h Sedna még mindig elvállalja a szakácskodást benne, ha esetleg rosszul készítené el a fugut (hal, ha rosszul csinálják meg halálos) nem az én hibám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3679 Dátum: 08 feb 25, 20:03:04 » |
|
Mikor nyitsz ki anyu? Mert én akarok lenni az első vásárlód! Asszem a fugut kihagyom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3680 Dátum: 08 feb 25, 20:04:53 » |
|
Még nem tudom, Sednának vissza kéne igazolnia h akar szakács lenni, aztán még beszerzem a pincéreket meg ilyesmiket, és megnyit a bolt Bár ha nagyapa alkot valami kütyüt vagy jutsut akkor csak nekem meg Sednának kell az étteremben dolgozniaXD POntosabban én csak számolom a bevételt a menő irodámban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3681 Dátum: 08 feb 25, 20:25:41 » |
|
Építhetek kisegítő robotokat, ha gondoljátok Hamar meg is lenne, csak 1 napot kérek rá és máris szolgáltatom őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3682 Dátum: 08 feb 25, 20:33:27 » |
|
Persze hogy vállalom a szakácskodást! Csak kéne nekem egy-két segéd, mert mosogatni nagyon nem szeretek. Vagy erre van már valami kütyü, vagy jutsu?
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3683 Dátum: 08 feb 25, 20:38:54 » |
|
Erre lesznek a robotok kishugocskám Neked csak főznöd kell a többit meg elintézik ők
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3684 Dátum: 08 feb 25, 20:43:07 » |
|
Akkor ezt megbeszéltük Majd a legközelebbi aláírás szerkesztéskor ez is be lesz véve És persze az alga klubunk (vagy minkXD), ugye nővérkém? Nagyapa, megcsinálod nekünk majd az algapipát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3685 Dátum: 08 feb 25, 20:48:33 » |
|
Mi újság mostanság hőn szeretett kis szigetünkön? Eléggé el voltam veszve a sziget lakatlanabb területein illegális behatolókra, és egyéb paparazzikra vadászva... Szóval hallani akarok az újdonságokról... Mik történtek az utóbbi időben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3686 Dátum: 08 feb 25, 20:50:40 » |
|
Szívesen beállok kuktának, imádok főzni.. de a mosogatásra maradhatnak a robotok, mazochista egy cseppet sem vagyok!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3687 Dátum: 08 feb 25, 20:51:49 » |
|
Ha Sedna főszakács befogad akkor hajrá, lehetsz kukta És így a többit már rábízhatjuk nagyapa kütyüireXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3688 Dátum: 08 feb 25, 20:54:24 » |
|
Ha egy egész éttermet kell ellátni akkor sose árt a segítség, én szívesen befogadlak kuktának.
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3689 Dátum: 08 feb 25, 20:56:59 » |
|
Ígérem nem csalódsz bennem, de egy feltételem vagy kéresem lenne , szal számomra a főzés egyet jelent az előkóstolással is...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|