tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #810 Dátum: 11 szep 25, 09:28:08 » |
|
LOL, akkor szerintem csonthee rakj fel 1 whitelistet a szeróra, és írd ki az IP-t ide, és csak a naruto-kunosok neve legyen fent
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #811 Dátum: 11 szep 25, 09:54:11 » |
|
Jolvan akkor aki kérte annak küldöm Krisz neked meg majd msn-en adom. Egyébként mint mondottam volt rúter miatt hamacsis, de eddig senkinek nem akadt aki rajta volt... mondjuk még ennyien nem voltunk rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #812 Dátum: 11 szep 25, 10:19:29 » |
|
Whitelist esetén: A felhasználóm Vorsar Mellesleg a varázspálca plugint tudom javasolni, tök hasznos, pl nether-be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #813 Dátum: 11 szep 25, 15:30:48 » |
|
A szerver 1.8.1-en megy vagy 1.9 próba verzión?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #814 Dátum: 11 szep 25, 15:35:50 » |
|
Jolvan, majd megpróbálom azt a plugint Egyébként mivel új szervert kell indítanom mert törtek nemnagyon tudnak jönni, ezért akartam kérdezni hogy lehet 1.9et is indítani? ha nem akkor 1.8.1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #815 Dátum: 11 szep 25, 15:44:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #816 Dátum: 11 szep 25, 16:03:39 » |
|
Repülni hogy lehet?
Fórumszabályzatot betartani hogy lehet? (Gy.k.: 4 szavas szabály!)
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 25, 16:17:40 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #817 Dátum: 11 szep 26, 12:10:58 » |
|
úgy tudsz repülni, hogy csinálsz 1 creative mapot(survival helyett creative) és ott tudsz repülni, de akkor survivalozni nem. szerveren ez úgy megy, hogy az ADMIN VÁLTOZTATHATJA BÁRKINEK. /gamemode név 0 vagy 1 0=survival 1=creative pl: /gamemode tkrisz2 1 vagy: /gamemode tkrisz2 0 és íme 1 kép Notchtól : http://imgur.com/qt1Ad?fullNotch aztán nagy farmer lehet!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 26, 12:33:42 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #818 Dátum: 11 szep 26, 12:46:45 » |
|
Nem juhász? Am láttam a szíveket csak azt nem tom hogy ráugrik a hátára vagy csak összeteszi a fejét ? o.O Na mind1 nem lényeg Én már nagyon várom az 1.9-et és ahogy látom egész jól haladnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #819 Dátum: 11 szep 26, 13:58:09 » |
|
farmer, mert minden állatnál ugyanezt megfogja csinálni, legalábbis vhogyan így am akkor lehet majd farkasokat gyártani? sztem is jól haladnak, de remélem hogy nem lesz megint elrontva "-.- 1.9 pre-releaseval szinte lehetetlen játszani, annyira akadozik az egész. am a képen látható, hogy az már az 1.9 pre-release 2, szóval hamarosan kiadják az előzetes 2-t. remélem az már jó lesz! am ha most oktober elején kiadják, akkor alig marad idő a 2.0-ra, vagy 1.10-re, nem tudom most hogyan akarják. akkor a béta teljesre mi marad? megcsinálják a skylandset? szerintem az lenne a legjobb 2.0-ra. utána kb 1 hónapig szünetelnek a melóval Notchék, aztán újra neki kezdenek. csak akkor már gamma verzió lesz, és a játék is drágább lesz. szerintetek mikor jön majd ki a végleges verzió? 2-3 év?
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #820 Dátum: 11 szep 26, 20:32:54 » |
|
Szerintem mindenképp maradnak a Novemberi kiadási tervnél. Hogy ebbe mik fognak belekerülni azt sose lehet tudni. De rengeteg lehetőséget rejt a játék magában. Szóval bármi lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #821 Dátum: 11 szep 27, 14:55:50 » |
|
http:///view/110927/1003696760N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png új mob került be a játékba A neve agyonlőttkrisz és fél életet levesz 1 ütéssel Am csonthee szerója nagyon jó lett Szerk.: Csonthee fényképezkedett 1 creepivel http://kepfeltoltes.hu/view/110927/725348396N_vtelen12_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 27, 17:00:13 írta Andor2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #822 Dátum: 11 szep 27, 17:25:34 » |
|
nah, csináltam ilyen izét: http://www.mediafire.com/?eb9sc52ftl3bzvpebben benne van az összes kép, amit csináltam, 1-2 képet kitöröltem, de nagyon sok még mindig van + beleraktam néhány mostani mapomat, ami fent van a gépen. akit érdekel, leszedheti megnézheti. kb 100, 200 kép lehet, + 3-4 map ja és ezt nézzétek: http://i.imgur.com/oK2tE.pngJeb linkelte a twitterén. azt mondja lehetn em 1.9-ben kerülnek be ezek, de érdekesek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 27, 18:27:26 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #823 Dátum: 11 szep 27, 22:05:11 » |
|
És ez pontosan mit takar? Mert a képből nem sokat lehet megtudni. Gondoltam valami statisztika lehet. Mennyit úsztál, harcoltál, ugráltál stb... Ha valóban ez lesz az akkor nagyon gáz lesz. Mert tök felesleges az ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #824 Dátum: 11 szep 28, 05:39:48 » |
|
Ezek >NEM< Biztos hogy benne lesznek az 1.9-ben. Potionok, avagy italok, amiket ha megiszol, gyorsabban diggy diggyzel, vagy a futást erösiti. Oldalt pl Strength II az az ital miatt van, és az hogy mennyi idö amig lejár az ital hatása http://pitforge.com/minecraft-potions-2/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|