Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #780 Dátum: 11 szep 20, 15:51:37 » |
|
A barátaink/családtagjaink dologgal asszem szívtunk egyszer már (saját "bőrömön" tapasztaltam a kedves unokatesót). De nem rossz ötlet a NK szerver . Ha jó lesz a PC-m, akkor én mindenképpen feljárok majd a szerverre, feltéve ha lesz belőle valami.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #781 Dátum: 11 szep 20, 16:47:16 » |
|
Én is én is. sztem jó ötlet... nekem elég jó gépem van csak az a baj hogy hétköznap 4re érek haza és nem tudom egész nap járatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #782 Dátum: 11 szep 20, 17:11:07 » |
|
hát, már volt 2 naruto-kunos szeró, és ami most volt Sneelnek, ahogy elnéztem az is inkább narutokunos volt volt treynek, meg most volt gamernek. mind2 eléggé gyorsan bedöglött, mert volt pár rongálás, de biztonsági plugin(bigbrother) nem volt. kéne 1 ember, aki ért az ilyenek configolásához, meg kéne 1 szerógép. vagy esetleg akár hamachin is el játszadozhatunk simán. mint én, és Kiru, + 1-2 emberke még
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 20, 17:14:27 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #783 Dátum: 11 szep 20, 17:24:08 » |
|
Hát csonthee nekem 8 csinálhatsz te is 1 próbát megér meg amúgy is jobb mint egész nap op-t nézni ( annyira unatkozok hogy erre is rá vetemettem ) és ha jó szerót csinálsz akkor mind boldogok leszünk De lehet hogy összeroppansz a felelősség alatt és bezárod a szerót mint az emberek 80%-a akkor megpróbálunk mást is De remélem sikerül és már csak tagokat kell keresni remélem 5-6 ember összejön a fórumról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #784 Dátum: 11 szep 20, 17:30:13 » |
|
Hát ha én csinálnám amit már azért nem tartok valószínűnek mert sose próbáltam configokkal, pluginokkal. tehát ha én csinálnám nem hinném hogy összeroppannék persze kéne 1-2 segítő kéz is. mivel nekem rúterem van mindenképpen hamachival kell. Port nyitással nem probálkoztam még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #785 Dátum: 11 szep 20, 17:40:12 » |
|
háát, én annyit tudok segíteni, hogy tudok plugin neveket, hogy mi mire jó, meg ismerem a commandokat, stb. ilyesmiben tudok segíteni, hogy milyen pluginok kellenek, de a configolásukban, telepítésükben egyáltalán nem tudok segíteni, mert még sosem csináltam szervert
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #786 Dátum: 11 szep 20, 17:50:11 » |
|
Van 1 nagyon jó ötletem! Kiválasztasz 2 embert akiket adminak választasz és azokkal eggyüt keresgetsz pluginokat meg vidiket hogy hogy kell őket feltenni mert gondolom olyan mint toomanyitems hogy fogalmad sincs mit kell csinálni de miást nézel 1 vidit elsőre sikerül beüzemelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #787 Dátum: 11 szep 20, 17:56:44 » |
|
pluginokat tudok ajánlani én, meg minden, meg már sok helyen voltam én admin. szóval tudok pár dologban segíteni, de programozásban nem amúgy ezt nézzétek: http://twitter.com/#!/Pedobear_Notch ez nagyon komoly és Notch reakciója: @Pedobear_Notch ಠ_ಠ
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #788 Dátum: 11 szep 20, 17:57:26 » |
|
van egy spanom az ért ezekhez, simán betol akár 20 plugint is. Én mondjuk tudnék működtetni szerót, csak kell még vennem egy ddr2 2GB ramot, meg 2 db ddr2-es 4GB-st és simán elviszi, de nekem is csak hamachi jöhet szóba, majd ha beszerzem a ramot szólok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #789 Dátum: 11 szep 20, 19:01:08 » |
|
Felesleges az a 20 plugin Meg hamachi egy rakat ******* mert laggos. Ha rendeltek az NK-nak egy értelmes Minecraft szervert, ami normális hostnál fut, akkor segithetek beconfigolni, de hamachira felesleges még bukkitot felrakni is mert full laggos kaka lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #790 Dátum: 11 szep 20, 19:16:41 » |
|
Csak nem hiszem, hogy sok embernek lenne kedve fizetni szerverért. És a Hamachi abszolút nem lesz laggos sz*r, kb 8-an nyomtuk anno 3 órán át folyamatosan Hamachin, és összesen fél perc lagg nem volt. Pedig az én asztalim marha rossz gép. És nem hiszem, hogy 8-nál sokkal több NK-s járna fel.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #791 Dátum: 11 szep 20, 19:17:53 » |
|
Ok ez jó ötlet de kezdjük ott kinek van pénze? Nekem csak annyi van hogy megvegyem jövő héten minecraftot ( végre magyar állampolgár vagyok ) és mást meg nem kapok karácsonyig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #792 Dátum: 11 szep 20, 19:48:58 » |
|
Én most kezdem el bővíteni a ramot, és mint infós nekem itthol egész nap futhat a gép Majd gyártok hamachit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #793 Dátum: 11 szep 21, 14:13:50 » |
|
Az miért van,hogy amikor el akarom indítani a hamachis minecraft szerverem,amivel eddig semmi baj nem volt,akkor azt írja ki,hogy java problem.Kb 2 napja szarakszik,nem tudom miért.Nem bukkitos,csak sima Minecraft.server.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #794 Dátum: 11 szep 21, 16:52:53 » |
|
Nah jó lenne az a szerver nekem is van egy kis gondom, állandoan crashel a minecraft. Valami baja van a java-val pedig már újraraktam meg a legfrissebb van. Ezt irja ki pontosan: "Java(TM) Platform SE binary működése leállt"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|