tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #765 Dátum: 11 szep 18, 07:44:24 » |
|
1.7.3 on még működött a bukkitos szerverem,de amióta átment 1.8-ra,azóta nem megy:( Nincs vmi cucc ami a bukkitot is felupdateli?és ha van valaki leírná részletesen?(nem nagyon jó a felfogásom ilyen téren ) éppen előtted írtam le, hogy várjuk az új bukkitot 1.8-hoz. bukkit.org -ot kell majd figyelni, ha kijön 1.8-hoz, akkor működni fog rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #766 Dátum: 11 szep 18, 09:22:06 » |
|
Ja,oké,nem vagyok valami figyelmes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #767 Dátum: 11 szep 18, 10:18:17 » |
|
na lehet jönni, ideiglenesen hamachis lesz a szeró. amint rájön, hogy hogyan tud rendes címet kapni a szeró, hanyagolható lesz a hamachi. hamachi: ME-szerver 123 ip: 5.207.92.82 gyertek nyugodtan
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #768 Dátum: 11 szep 18, 16:32:51 » |
|
Csak engem nem enged be? Failed connect...
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #769 Dátum: 11 szep 18, 16:49:40 » |
|
Hamachin kell nézni hogy Minecraft-Empire mikor van fent sztem mert övé a szeró d ha nem bocs de az a lényeg hogy a szeró tulajdonosa fent van csak akkor tudsz belépni. Egyébként elég jó szerver még ha nem teljes akkor is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #770 Dátum: 11 szep 19, 12:15:17 » |
|
na rossz hír, Sneel úgy döntött, hogy mégse lesz szeró vagyis tegnap vmi marha feltörte a szerót xD hogy ez igaz-e... na mind1
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #771 Dátum: 11 szep 19, 15:11:58 » |
|
LOL ez nagyon nagy Képzeljétek el hogy a zombi spawn a víz alatt volt és volt 1 víz alatti bejárat is A vonalak a víz a kocka az mind homok és a csúnya nagy kör pedig a zombi spawn helye Először lekellet ölni a zombik seregét aztán elzárni a vizet miközben a zombik öltek aztán meg leölni a spawn-ot Am majd ez lesz a házam is mert körül néztem és van 1 szép nagy tágas bejárat 10 kockával arrébb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #772 Dátum: 11 szep 19, 15:28:25 » |
|
Ohh kár hogy nem lesz szerver Egyébként bérelt volt vagy otthoni? Valahogy kéne egy szeró
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #773 Dátum: 11 szep 19, 15:53:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #774 Dátum: 11 szep 19, 15:59:15 » |
|
Ez nagyon szép Jó ötlet várba tenni spawn helyet Nekem erről nagyon rémlik valami de nem jut eszembe mi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #775 Dátum: 11 szep 19, 16:21:56 » |
|
Mikor anno szerverekre jártam asszem láttam valami ehhez hasonló vár spawnt. Lehet, hogy te is azt láttad, de nem vagyok benne biztos .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #776 Dátum: 11 szep 19, 16:34:35 » |
|
Én biztos nem. Nem járók más szerverére. Volt 2 alkalom és köszönöm szépen elég volt.
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #777 Dátum: 11 szep 19, 16:37:26 » |
|
Én meg gyönyörűséges csapdarendszert készítek általában, haverommal a szerón (hamachi-s) a spawn egy lávatóra van építve, és egy folyosó vezet ki, minek alja Pistonpadló, és csak mi adminok tudjuk kóddal kinyitni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #778 Dátum: 11 szep 19, 17:26:08 » |
|
Egyébként bérelt volt vagy otthoni?
othoni volt, de külön 1 szerógépet vett neki xD de gondolom ezért lett volna jobb 1 hostingos a házunkról miértnem készítettél pár képet? xD sztem nagyon szépre megcsináltuk az egészet, és még építgetni fogjuk vagy majd mindjárt mutatok én néhány képet
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #779 Dátum: 11 szep 20, 15:47:53 » |
|
Hát gondolkodtam és sztem kéne csinálni 1 szerót ami a naruto-kun-osoknak van és csak mi vagy barátaink családtagjaink jöhetnének a szerverre és sztem az csinálja a szerót akinek vagy a legjobb gépe van vagy önként elvállalja Visszajelzést várok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 20, 15:48:53 írta Andor2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|