adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #750 Dátum: 11 szep 14, 17:05:28 » |
|
Nagyon zsir de (lehet hogy csak nálam) egy ütésre szétjön minden
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #751 Dátum: 11 szep 14, 17:11:29 » |
|
amikor megcsináltad a mapot, akkor gondolom az építési módot választottad.. survivalt válaszd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #752 Dátum: 11 szep 14, 17:12:39 » |
|
oks akor értem miért irt ki anyi cucost
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #753 Dátum: 11 szep 14, 17:14:31 » |
|
még egy dolog.. hogy kell meggyújtani a tnt-t ? mert én csak szétt törni tudom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #754 Dátum: 11 szep 15, 12:14:26 » |
|
ami még érdekelne : elméletileg az 1.9 már nem beta lesz ugye?
Nem duplaposzt.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 18, 14:23:56 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #755 Dátum: 11 szep 15, 12:49:03 » |
|
de igen beta lesz, 2.0 lesz a teljes béta, utána gamma lesz
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #756 Dátum: 11 szep 15, 13:00:14 » |
|
ami még érdekelne : elméletileg az 1.9 már nem beta lesz ugye?
És utána mégdrágább lesz a játék ;_; Viszont ha most megveszed, rohdt jól jársz. Az a baj, hogy Notch se steamre nem akarja kiadni, és egyenlőre PC boltban sem akarja megjelentetni. De végülis ez egyértelmű. Miért vennél meg egy PC boltba egy béta szakaszú játékot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #757 Dátum: 11 szep 15, 13:32:22 » |
|
Igazad van de most gondolj bele lehet úgy csinálni mint battlefield-et hogy megveszed a dvd borítót teljesen üres de hoppá! Van 1 leírás meg 1 kód és a leírásban ez álna : Meny fel a www.minecraft.net re és regisztrálj a regisztrálás után lépj be és bal oldali üres csíkba írd be ezt a kódot : asda-12sd-2edw-5zde-grds és ennyi meg is van prémium tagságod aztán meg már csak force updatézod a játékot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #758 Dátum: 11 szep 15, 14:17:33 » |
|
sztem jó lenen ha kapható lenne a boltokban, mert így sztem eléggé kevesen veszik meg sztem. ha boltokban kapható lenne sokkal jobban keresne pénzt. am kijött az 1. bugfix verzió az 1.8-hoz: 1.8.1 itt csak a shift+kattintás crash bugot javították ki, amikor a ládába akarjuk rakni a cuccainkat. angolul: New version was updated Shift-clicking into a full chest/ inventory crashing the game was fixed. Shift-clicking items in and out of a dispenser crashing the game fixed. na asszem kijött a minecrafthoz a bukkit, remélhetőleg HÉTVÉGÉN már lesz szeró nah, 1.9 érdekesebbnek tűnik mint az 1.8 íme 1 leírás: http://minecraft.freeblog.hu/archives/2011/09/16/19-es_Varhato_ujdonsagok/http://i.imgur.com/vQ6MV.jpgha jobban megnézitek Netherrack tégla látható a képen http://i.imgur.com/7DCvy.pnggomba zóna? O.o vagyis, ez olyan mint a terrariaban a corrupt zóna de ez gomba biom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 17, 09:31:39 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #759 Dátum: 11 szep 17, 11:21:06 » |
|
az komoly lesz csak egy kicsit lesz érdekesebb mint az 1.8 xd jólenne ha hamar elkészülne egyébként szeró lesz a hétvégén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #760 Dátum: 11 szep 17, 12:01:54 » |
|
hát, nem tudom xD eléggé rossznak tűnt ez a bukkit. vagyis ilyen félig meddig működő bukkit van jelenleg csak 1.8-hoz. szóval az lenne a legjobb, ha kijönne már az a normális bukkit.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #761 Dátum: 11 szep 17, 18:59:40 » |
|
egy kis segítséget szeretnék kérni.. a minecraft melyik fájból olvassa ki a mobokat? szeretnék összedobmi egy olyan mobot ami a creeper és az enderman keveréke de nincs kedvem végigolvasni az összes fájlt hogy megtaláljam ezért inkább ide írok hátha valaki tudja..azt tudom hogy a mobs mappában van a kinézetük de nekem nem ez kell hanem pl az hogy a creeper a player mellet robban köszi előre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #762 Dátum: 11 szep 17, 19:53:03 » |
|
nah, elkezdtük a szeró mapját elkészíteni, elkezdtem csinálni a spawnt, Sneel meg csinál 1 titanicot a spawn mellé szép tenger melletti dombon van a spawn, ami mellett és mögött van néhány hegy. meg van 1-2 erdő is, de ezek a fa generálások... 25-30 blocknyi magas fákat is láttam, ami azért eléggé durva ez a bukkit, amivel most csináljuk nem valami jó. hamarosan ha ki jön a normális bukkit,(amit itt lehet nyomon követni: http://bukkit.org/) el indul a szerver. na kicsit körül néztem a tengeren, és nagyon nagy lett! olyan nagy, hogy aki nézi a one piecet, az nyugodtan játszhat kalózosat kis csónakkal! és íme 1 kép a spawnról, by én, mögötte ami van hajó alap, azt Sneel építette: http://www.kepfeltoltes.hu/view/110917/2011-09-17_20.55.30_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 17, 20:22:21 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #763 Dátum: 11 szep 17, 21:28:18 » |
|
Valaki segítsen pls: 1.7.3 on még működött a bukkitos szerverem,de amióta átment 1.8-ra,azóta nem megy:( Nincs vmi cucc ami a bukkitot is felupdateli?és ha van valaki leírná részletesen?(nem nagyon jó a felfogásom ilyen téren ) Ja,és a véleményem az 1.8 ról:Király lett szvsz!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 17, 21:29:06 írta jatek09 »
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #764 Dátum: 11 szep 18, 06:50:52 » |
|
Hát igen eléggé jó lett az új biome generálás Na az egész szép helyen van a spawn... várom már hogy lehessen felmenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|