Amúgy a szerver első pillantásra tetszik (weboldalt nézegetem) csak az lenne a kérdésem hogy ez 1 fizetős szerver és hogy eredeti kell hozzá?
Szerk.:Hát megpróbáltam elindítani a minecraftot és beadta a reklámot vagy mit aztán meg sötét képernyő várok 1 picit fél másodpercre megjelenik a menü aztán meg sötét kép akár meddig várok:S Meg próbáltma újra letölteni minden honnan de semmi
Nem fizetős a szerver, csak lehet támogatni, mint mindenhol, és nem, nem kell eredeti hozzá
Sajnos kicsit lerongálták, de jelentkeztem adminnak, és be is vettek, csak még nem adták oda az adminomat permission hiba miatt
Picit majd felújítok mindent a szerón, ha megkapom az OP-t.
Nem tudom mi lehet a gond, talán a javaval van valami gond, vagy talán vírusos a géped.
Mert 1 barátomnak (1 utcában lakunk) valami hasonló a gondja, nem jó a minecraftja. Azt mondja már semmi nem fut rajta, mert tele van vírussal a gépe, most fogják neki újra rakni.
JA ÉS: Szerintem az Endermanok csak könnyű anyagokat fognak tudni majd elvinni, pl homok, föld, stb. Mert érdekes lenne, ha megcsonkított fákat találnánk(bár a silverfish pont azt enné
), vagy gyémánt tömbökkel rohangászna, vagy 1 szénnel rohangálna.
Viszont így ez az enderman olyan mint Steve, csak éppen az ellentéte. Nem herobrine, hanem ilyen sötét dög, mint 1 démon.