24 nov 17, 17:26:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267743 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #555 Dátum: 11 júl 29, 17:11:29 »

Heronak van profilja rendesen, szerintem feljött titeket szívatni  ikszdé.
Ú de megnéztem volna *-*.

Kép trükköt nem tudja letiltani. Azt eleve lehet módosítani, van egy mappája a képeknek, és abban van egy kép amin rajta vannak. Az egyik kifejezetten az a méret, amire ráfér Hero, és rá lehetett rakni. Kipróbáltam egyszer és totál működik. Szóval akkor benne kellett lennie :/.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #556 Dátum: 11 júl 29, 17:38:59 »

Erre én is gondoltam... Nem értem, hogy akkor Notch milyen herobrinet vett ki anno.
Hát, nagyon durva volt a herobrine xD
Haverokkal megkergettük, befalaztuk tnt-vel, felrobbantottuk, de kárbament a drága tnt, mert godmodeban volt "-.-
Utána eltelézett, meg minden, és a spawnt felrobbantotta tnt-vel, az utakat, az én házamat special még fel is gyújtotta, amiért spammeltem neki, hogy: i kill you(megöllek)

De elvoltunk a herobrineval, tök vicces volt az egész Nyelvesít
Késöbb még a táblát is kitettem a házhoz, hogy: Itt járt Herobrine.

Na de, eléggé értelmetleneket írok, ahogy elnézem. ^^,
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #557 Dátum: 11 júl 30, 09:07:58 »

Ezeket a mobokat lehet despawnolni, szóval szépen megirják a scripterek hogy ne spawnoljanak be, és nem lesz. FElesleges lenne SMP-be. A sok látványosságot elvinné a fenébe Nevet
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #558 Dátum: 11 júl 31, 08:39:18 »

Biztos lesz ezek ellen plugin Nevet
De szerintem az megoldaná, hogy mondjuk a fényre nem tudnának menni, vagy a fényben nem fosztogatnának.
Mert gondolom senki se épít full sötét épületeket.

módosítás:
http://atmoscraft.tarhely.biz/news.php
gyertek a szerverre Nevet
ha jelentkeztek a forumon, akkor írjátok, hogy én hívtalak
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 31, 18:14:15 írta tkrisz2 » Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #559 Dátum: 11 júl 31, 23:45:10 »

Én mostanában lusta vagyok minecraftozni mert rágondolok hogy 3 óráig építek 1 rohadt várfalat ikszdé Amúgy a szerver első pillantásra tetszik (weboldalt nézegetem) csak az lenne a kérdésem hogy ez 1 fizetős szerver és hogy eredeti kell hozzá?
Szerk.:Hát megpróbáltam elindítani a minecraftot és beadta a reklámot vagy mit aztán meg sötét képernyő várok 1 picit fél másodpercre megjelenik a menü aztán meg sötét kép akár meddig várok:S Meg próbáltma újra letölteni minden honnan de semmi :S Help pls!
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 01, 01:07:17 írta Andor2000 » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #560 Dátum: 11 aug 01, 10:17:18 »

Valahogy próbáld meg átállítani a grafot Normal-ra, ha nem sikerül akkor nem tudom sajnos mit lehet csinálni.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #561 Dátum: 11 aug 01, 14:29:46 »

Amúgy a szerver első pillantásra tetszik (weboldalt nézegetem) csak az lenne a kérdésem hogy ez 1 fizetős szerver és hogy eredeti kell hozzá?
Szerk.:Hát megpróbáltam elindítani a minecraftot és beadta a reklámot vagy mit aztán meg sötét képernyő várok 1 picit fél másodpercre megjelenik a menü aztán meg sötét kép akár meddig várok:S Meg próbáltma újra letölteni minden honnan de semmi

Nem fizetős a szerver, csak lehet támogatni, mint mindenhol, és nem, nem kell eredeti hozzá Nevet
Sajnos kicsit lerongálták, de jelentkeztem adminnak, és be is vettek, csak még nem adták oda az adminomat permission hiba miatt  smirksweat Picit majd felújítok mindent a szerón, ha megkapom az OP-t.
Nem tudom mi lehet a gond, talán a javaval van valami gond, vagy talán vírusos a géped.

Mert 1 barátomnak (1 utcában lakunk) valami hasonló a gondja, nem jó a minecraftja. Azt mondja már semmi nem fut rajta, mert tele van vírussal a gépe, most fogják neki újra rakni.

JA ÉS: Szerintem az Endermanok csak könnyű anyagokat fognak tudni majd elvinni, pl homok, föld, stb. Mert érdekes lenne, ha megcsonkított fákat találnánk(bár a silverfish pont azt enné ikszdé), vagy gyémánt tömbökkel rohangászna, vagy 1 szénnel rohangálna.
Viszont így ez az enderman olyan mint Steve, csak éppen az ellentéte. Nem herobrine, hanem ilyen sötét dög, mint 1 démon.
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #562 Dátum: 11 aug 01, 14:56:08 »

Hát erre a sötét dögre kíváncsi leszek majd külön építek neik 1 istállót ikszdé Nagyon érdekelne hogy az egész istállót egyben elbírná vinni ? Nevet Amúgy sztem nem a vírus a baja mert van avg vírusirtóm és amikor valami progiról elkapja a gép akkor rögtön törlöm de majd futtatok 1 vírus tesztet hátha mégis

Na igen 860k elem közül 0 vírus szal valami más probléma van :S

Szerk.:keresgéltem hogy mi lehet a baja és közben találtam 1 magyarítást minecraft 1.7.3-hoz itt a link : http://minecraft.web4.hu/cikk/minecraft-173-magyaritas nem tudom kipróbálni szal lehet hogy rossz de azért megosztom veletek

http://minecraft.web4.hu/cikk/minecraft-magyarositasa

http://www.minecraftforum.net/topic/272021-17-01hungarian-v104a/page__hl__hungarian
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 01, 17:05:06 írta Andor2000 » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #563 Dátum: 11 aug 02, 08:42:36 »

A sötét dögszi nem tudja egyben elvinni az istállót, csak 1-1 kockát tud elvinni. Azt talán hozzád vágja, vagy nem tudom Nevet De majd csak kiderül.

Naplózva

gamer0802
Újonc
*

« Válasz #564 Dátum: 11 aug 06, 12:56:23 »

szevasztok

nekem kéne minecraft-hoz egy hosting nem tudtok véletlen egy magyar szerver hostingot (a sky hostingon kívül) ahol csinálnak minecraft szervereket?? előre is köszönöm
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 06, 12:57:34 írta gamer0802 » Naplózva
gamer0802
Újonc
*

« Válasz #565 Dátum: 11 aug 09, 07:56:48 »

Na Végre elindult a szerverünk aki fel akar jönni az keressen meg email-ben msn-en vagy skype-on
msn:szmateka@citromail.hu
email:szmateka@freemail.hu

ahol felvesztek ott küldöm az ip-t és a portot azért kell felvenni mert whitelist van a szerveren
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 09, 07:57:21 írta gamer0802 » Naplózva
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #566 Dátum: 11 aug 09, 10:25:36 »

Igen,elindult szerverünk,szívesen várunk mindenkit,aki jófej!
Még nagyon kezdetleges a szerver,de dolgozunk rajta!
Jelentkezz bátran!
email:jatek088@gmail.com
msn:huszko@piszkenet.hu
Ha tetszik a szerver,hívd barátaidat is  Nevet
Remélem nem off ,de hát ez is minecraft:D
Ha off lenne,akkor a modik töröljék!
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #567 Dátum: 11 aug 09, 11:40:01 »

Ez tört szeró vagy eredeti Mine kell hozzá?
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #568 Dátum: 11 aug 09, 12:07:02 »

Tört minecraftal is fel tudsz jönni!
Skyhostingtól rendeljük a szervert,így laggmentes.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #569 Dátum: 11 aug 12, 08:22:43 »

jó ez a szerver, mindenkinek ajánlom Nevet jobb mint az atmos-craft. ott már nem vagyok admin, vagyis még az vagyok de nem naon fogok már felmenni mert a főadmin.... "-.-

amúgy tegnap nagyon durván bebugolt nekem a minecraft!
éppen a szerón csináltam a kikötőt, aztán látom hogy a tábláknak malac skinje volt! O.o nem vicc tényleg a malac skinje rajta volt a táblákon :O a hold meg táblákból volt, szal tábla skinje volt. a creepernek a feje meg táblákból volt és malac teste volt O.o
utána csinálni akartam pár képet, megnyomtam az f2-t, és kilépett a játékból Szomorú
pedig szívesen megmutattam volna, hogy milyen volt ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins