24 nov 16, 21:24:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267111 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #135 Dátum: 11 márc 24, 14:41:53 »

Kipróbáltam az öcsém túlélő taktikáját. Építettem egy ratyi házat, 1 kockát kinn hagytam hogy kilássak.Amikor jöttek este a pókok nekik rohantam és levertem párat, aztán vissza a házba, 1 kocka kimaradással. Csinálok egy horgászbotot, megfordulok, kiverek ott is egy kockát majd mivel közel volt egy kisebb víz elkezdtem horgászni. Még tintahalat is fogtam, akkor amikor arra járt egy malac azt is befogtam, kirohanás, legyilkolás és meg is volt a kaja.

Kezdésnek én mindig ha olyan világ van, egy hegyoldal mellett építkezek. Volt egyszer egy olyan világom, az volt az eddigi legjobb. Jó nagy hegyoldalba bele a ház, és este is nyugodtan lehetett rohangászni kint mert 1 ellenség nem volt kinn. De tényleg Faceg

tkrisz2: Tényleg ilyen lassú a felfogásod?
Nekem egyáltalán nincsenek lovaim, de ha a mod nevére rákeresel biztos lezs leírás.
No comment.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #136 Dátum: 11 márc 24, 15:07:37 »

a ló fajtákat kerestem, de nem találtam, mivel magyarul azt nem nagyon írja, aztán beírtam angolul, de nem találtam se képet, se videót

közben meg megtaláltam, h hogyan kell a pacikat, de nem sikerül
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 24, 15:10:11 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #137 Dátum: 11 márc 25, 16:15:13 »

a lovat úgy lehet betörni h craftolsz nyerget az rárakod a lóra v pegazusra és adsz neki szénát.
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #138 Dátum: 11 márc 25, 20:09:38 »

am, én meg 1 ilyen vegyész módot töltöttem le, meg mindenfélét, én vegyésznek nevezem, mert lehet ilyen savakat, gránátokat csinálni, meg repcsit, meg ilyeneket Nevet

ha rá kerestek Katamori kalandjaira, és olyan Romolus 6. kaland után van 1 olyan, h v6.... nem tom mi, és azt a vidit ha megnézitek, akkor ott lesznek benne az érdekes dolgok, és könnyen belehet üzemelni Nevet ez 1 ilyen mod csomag, ami nagyon hasznos Nevet csak sajnos újra kell raknom az állatosat :/
letöltő link:

http://data.hu/get/3600143/minecraft_modpackV6.zip

van benne az in-game invedit, lehet savakat, gránátokat, repcsiket, hőlégballonokat, külömböző páncélokat, eszközöket, sav TNT-t, folyékony anyagokat csinálni, és még nagyon sok más dolgot, nekem tetszett Nevet akár autómata folyamatos robbantás megállás nélkül, jó bányászati módszer, stb Nevet
vannak benne új fák is
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #139 Dátum: 11 márc 25, 20:49:40 »

Sajna megtapasztaltam, hogy nem lehet végtelenségig építkezni felfelé Szomorú
Pedig gondoltam, miután befejezem a mostani lebegő kastélyomat, megcsinálom a Thriller Barkot életnagyságban, habár már a gondolata is ijesztő.  Nyelvesít Technikai KO 

Ha az üvegre ráfolyik a láva, akkor az ép marad, vagy összetörik?

Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #140 Dátum: 11 márc 25, 21:03:33 »

ép marad, csak a fa cuccok égnek el, asszem...
am, én is amikor csináltam a tornyot, akkor én is megtapasztaltam Nevet
a torony elég magas volt, és raktam 2 fát egymásra, és még 1 3. fát is akartam, csak az nem nött ki, aztán észre vettem, h nem tudok tovább építkezni Nevet

Shiro, sok sikert Nevet
sztem elég az a magasság, ha kisebb lesz, mint amekkora az one pieceben, mert ugye eléggé rizikos akkorát építeni, de bármit lehet Nevet a minecraftnak csak pár dolog szabhat határt: a magasság, a mélység, és notch, aki mindent magába foglal xD és persze a fantázia Nevet
persze, ha vhogy tudsz olyan admin plugint, vagy ilyesmit szerezni, akkor simán eltudnál tüntetni könnyedén 1 nagyon nagy területet, csak az asszem vagy csak szerókon van, vagy csak eredeti játékba, de én nem tom.

én egyenlőre nem is tervezgetek, hanem videókat nézek, meg felmegyek a szeróra, és az elöbb 1 barátom rájött, hogy hogyan kell hamachizni törtön Mosolyog ha nekem is sikerül, akkor jöhettek ti is Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 21:13:09 írta tkrisz2 » Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #141 Dátum: 11 márc 25, 22:44:45 »

Sziasztok!Én letöltötem ezt a játékot szuper meg minden csak 1. éjszakát nemtom túlélni.Miért?

1.Éjszaka:elvoltam látam sötétedik ezért ástam 1 jukat és ot vártam 15 percet.Felnéztem látam süt a nap fel akarok meni de nemsikerül 1 órát kalapálhatnák lépcsőke

2.Éjszaka:Elmentem kirándulni találtam 1 fa**a hegyoldalat beelástam magam befedtem az ajtót és ütötem 1 ablakot a plafonba.Ez edig király de elkezdtem halani a zombik morgását és be f*stam(tudjátotk én félek a 2d-s zombiktól bár még nemlátam őket de nem is akarom)de néztem jöne már a nap ere halom valaki zörög hát ki az?Persze hogy 1 zombi, nem mertem odanézni ezért megvártam míg mehalok

Hát töbet nempróbáltam majd most fogok megpróbálni megküzdeni a zombikal de még mindig félek.Ha esetleg valaki birna valamit ajánlani az pls szójon!
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #142 Dátum: 11 márc 25, 22:50:54 »

Ha lent vagy valahol, nem kell lépcső. Csak nézz le, ugrálj, és építs magad alá. Pár másodperc alatt kint vagy, és ha leásol valahová, garantáltan összeszedsz közben elég anyagot.

A kunyhódban meg nyugodtan el tudtad volna magad falazni a zombitól, vagy kimehettél volna a msáik odlalon.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 22:51:46 írta STM » Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #143 Dátum: 11 márc 25, 22:57:28 »

mértékben igazad van csak ha magam alatt építkezek nemlesz pókháló csont ijesmi ami pl kel csákányhoz és a háznak pedig nemvolt oldala csak 1 bejáratú lezárt zombi eelni ház volt ami megbukott ikszdé
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #144 Dátum: 11 márc 25, 23:32:24 »

Üssél ki néhány fát, majd Craftingal hasogasd fel. rakj a Craftba 4 hasított fát, így kapsz egy Crafting táblát, tedd le.
Jobb klikkel nyisd ki, majd rakj egymásra 2 hasítot fát, lesz 4 farúdad
A Crafting tábla felső három rekeszébe rakj hasított fát, a középső és alsó sorának középső rekeszeibe pedig egy-egy rudat, kapsz egy csákányt. Bányást ki vele néhány követ, majd térj vissza a Crafting táblához, és csinálj egy másik csákányt, csak most hasított fa helyett a frissen bányászott köveket rakd a felső sorba.
Ha egymás alá raksz egy követ meg még egy követ, megy egy rudat, kapsz egy kardot, amivel elintézheted a zombikat. (skeletonok ellen hasztalan, lenyilaznak, mielőtt hozzájuk tudnál érni)
kőcsákányoddal bányásszál ki 40 követ, majd csinálj egy 6x6-os alapot a kövekből, 40 kőből 2 szintet tudsz kirakni. a belsejében átvészelheted az éjszakát, vagy elindulhatsz lefelé a bányászni. (ha gondolod, később magasíthatod.)
Ajtó nílás nem kell, helyette használj földliftet.

földlift:
1. legyen nálad föld (több mint 1)
2 Rakj le egy kockát,
3. majd állj rá.
4. Nézzél le a és ugrálás közben rakosgasd rá a kockákat, így folyamatosan egyre feljebb jutsz.

Ha le akarsz menni, akkor üsd szét magad alatt.
( ha elég magasra mész (nem kell a felhőket szagolni) akkor is túlélheted az éjszakát (persze ha le nem esel.)
Ha felmész mondjuk kb 10 kocka magasságba, és építesz ott egy kis teraszt, és megvárod, hogy pókok legyenek a közelben, majd folyamatosan figyeled őket, akkor reggel is ott lesznek. (elvileg, ha nincsenek túl messze, vagy nem mászkálnak el fák, vagy dombok mögé, vagyis ha folyamatosan látod őket) majd lemész a földlifttel, és levadászod őket.

Ui bocs, egy kicsit túl részletes lett ikszdé

-------
Valahogy így épül a kastélyom 1 tornya immár 2 napja (én többnek gondoltam) (kezdő játékostól, egy kezdetleges alkotás)
http://kephost.hu/share-3391_4D8D14E3.html
http://kephost.hu/share-1582_4D8D14E3.html
http://kephost.hu/share-5ADD_4D8D14E3.html
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 23:33:03 írta Shiro » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #145 Dátum: 11 márc 25, 23:42:14 »

Hmm.. beteges. Ennyit tudok mondani Nevet
Hogy van neked ehhez türelmed?  ikszdé

Na jó, asszem kicsit fejlesztgetem a váramat.
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #146 Dátum: 11 márc 25, 23:45:53 »

Shiro Köszönöm szépen a tanácsaidat csak az a problemám hogy én 1 magyar szeróról töltötem le játékot mert máshonan nembirtam és it nem 3x3-as az úgynevezett alkotó tábla hanem 2x2-es és ez elégé sz*r ügy nekem mert nemtok mit csináni csak 1-2 dolgot:DHa esetleg valaki adna 1 jó linket ahohnan lelehet tölteni a játékot és jó is ak aszt nagyon megköszöném!És még anyi hogy grat a felegvárhoz Shiro! Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #147 Dátum: 11 márc 25, 23:49:13 »

Ami ott van a zsebedben, az 2x2-es. Ha abban deszkákból csinálsz egy "barkácsasztalt" az lezs majd rendes méretű.
Mármint amit azzal érsz el. Rakd ki valahová, és katt rá jobb klikkel.
De amúgy javaslom, nézelődj kicsit a minecraft wikin, hogy mi hogy megy.

A teleportálós portált meg tudom semmisíteni valahogy?
Lehetőleg körülötte maradjanak egyben a dolgok.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 23:50:38 írta STM » Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #148 Dátum: 11 márc 25, 23:56:16 »

Igen de nemtok angolul azért szorulok ijen sok  segítségre amiért bocsit kérek ha túl sok:D Am született egy beteges ötletem.Mivel engem fák és magas hegyek közé tett a játék azt csináltam hogy felmásztam a fára és beástam magamat a lombok közé ikszdé Am szerintetek lehet csinálni lombházat a játékban?Nevet

STM köszi a tanácsot végre megvan a 3x3-as:D
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 23:58:55 írta Andor2000 » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #149 Dátum: 11 márc 25, 23:59:44 »

Hát persze hogy lehet, csak vigyázz, mert a lombot nem tudod újra építeni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins