24 nov 16, 17:30:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267014 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
jujguy
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #120 Dátum: 11 márc 22, 14:19:53 »

Csinálj magad így: http://www.youtube.com/watch?v=y6-Ugd43VRQ
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #121 Dátum: 11 márc 22, 15:43:55 »

Most tök ki vagyok..
Végre játszunk ketten Ritsel tört szerón, építünk magunknak egy házat a világ szélére ki a pi**ába erre valaki lerombolja, kilopja a ládából az összes cuccunk (tele volt majdnem az egész large chest) és elkezd oda építeni. Na bazz mondom... És a kis kö**ög még azt is kiírja, hogy "*a neve*'s house!!!!!".... Komolyan mondom forduljon fel az ilyen ember...

Krisz, szerintem amúgy sem kell már texture pack, elvégre ezzel a legutóbbi force updatevel most tök szépek a fények.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #122 Dátum: 11 márc 22, 16:01:30 »

Miért nem rombolod szét amit épített?ikszdé Menny oda és verd szét a munkáját.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #123 Dátum: 11 márc 22, 16:47:53 »

Most tök ki vagyok..
Végre játszunk ketten Ritsel tört szerón, építünk magunknak egy házat a világ szélére ki a pi**ába erre valaki lerombolja, kilopja a ládából az összes cuccunk (tele volt majdnem az egész large chest) és elkezd oda építeni. Na bazz mondom... És a kis kö**ög még azt is kiírja, hogy "*a neve*'s house!!!!!".... Komolyan mondom forduljon fel az ilyen ember...

Krisz, szerintem amúgy sem kell már texture pack, elvégre ezzel a legutóbbi force updatevel most tök szépek a fények.

szólj 1 adminnak! az megtudja nézni, h tényleg le rombolta-e, és ki fosztotta-e a házatokat, mert asszem a helyén még ott van vmi, vagy nem tom hogy csinálják, 1 próbát meg ér Nevet
ha nem bírsz várni, vagy nincs admin, vagy az admin nem tudja meg állapítani h most lerombolta-e akkor rombold le a házát, vidd el mindenét, stb Nevet
am, nem volt levédve? mert ha levolt, akkor sztem felégette... szólj legközelebb 1 adminnak, h védesse le
vagy, ha ez 1 angol szeró, vagy milyen, akkor menj inkább másik szeróra, mert az angol szerókon még az adminnak is nehezen lehet csak szólni :/

jók a fények, főleg a homoknál, ott a legszebb, csakhát... azért csak szebb 1 texture packal, de mind1, akkor nem kell Nevet

am, jujguy, köcce, megcsináltam az üveget, mást nem xD
sajnos nincs olyan jó rajz készségem, ezért nem tudom szépre megcsinálni magamnak Nevet

am, Notchék betehetnének már 1 másik alap texture packot is a játékba, mert szinte nem lehet felrakni azokat a másik packokat "-.-
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 22, 16:50:40 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Rits
Chuunin
*

because. szerzője

« Válasz #124 Dátum: 11 márc 22, 16:48:32 »

hogyan lehet telepíteni?
mert nekem a texture pack se sikerült

tudod még te linkelted be a minecraft kalandokat, naszal youtube profilját gabortoth-nak megnézed, és akkor a honlapjánál ottvan a blogja címe, ahol levan írva, nem nagy dolog.

szerk: sima textúra pack meg ugye appdataban .minecraft, és akkor ott texturepacks és ode meg a rar filet bekell tenni és kész.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 22, 16:55:15 írta Rits » Naplózva

I'm the Crazy RAINBOW Star!

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #125 Dátum: 11 márc 22, 17:10:56 »

köcc, arra rájöttem már, h ott kell vmit babrálni, de én eddig olyat csináltam...
ilyen hibrid, vagy mi, ilyen keverék pack lett xD
h 1 texture packnak a kockái bent voltak, a többi cucc meg maradt alap Nevet
mert a többit nem tudtam bepakolni, de gondolom nem is úgy kell csinálni xD

am, a modokat hogyan lehet felrakni? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 22, 18:38:39 írta tkrisz2 » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #126 Dátum: 11 márc 22, 19:18:00 »

Mint mondtam a Mod legtöbb esetben telepítős. Mármint amit még régen próbáltam az az volt. de ha találsz egy modot, aminek van honlapja akkor ott le van írva naggyából mit és hogyan kell csinálni.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #127 Dátum: 11 márc 22, 19:52:06 »

ok, köcce Nevet

nah, én megnézem akkor totó leírását, és megpróbálom Nyelvesít

módósítás, ami így kezdödik:HURRÁ!:
HURRÁ!
sikerült Nevet
köcce Nyelvesít totó jól írta le, és elis indult, eddig hibátlanul megy Nyelvesít
be akarok majd fogni minden féle dögszit, minden féle pacit Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 22, 20:23:37 írta tkrisz2 » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #128 Dátum: 11 márc 23, 04:09:21 »

Nagyon szippantós progi, már este tíz óta alig bírom nyitva tartani a szemem, erre egész éjjel ezzel szórakoztam.

Egésznek úgy álltam neki, hogy majd megépítek egy komplett birodalmat (ami késik nem múlik Nyelvesít)erre meg majd minden időmet a föld alatt töltöttem.
Az első éjszakát, meg elég érdekesen sikerült túlélnem. Ugyan már menedéket építeni, lövésem se nem volt, hogyan meg miből, nem inkább kikerestem a legmagasab fát a közelben, és liftel fel a tetejére xD
Na meg sikerült rájönnöm, hogyan lehet nagy magasságban oldalra építkezni.

Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #129 Dátum: 11 márc 23, 08:56:07 »

Ahogy a Mondo-ban is írták, "A 3. napon már Batman logót akarsz építeni a szomszéd sziget felé ami világít a sötétben". Sok szerencsét a játékban Shiro. Mosolyog

Én most építettem egy szép nagy házat, a bányát kéne már csak megcsinálni, de lusta vagyok. xd Amúgy nem tudom kérdeztem-e, de úgy emlékszem, hogy igen (de nem kaptam választ) szóval megtenném megint: Valaki nem tudja, hogy lehet elérni, hogy ha megyek a csillével, és leérek a vasút végére akkor ne akadjon bele a falba? mert így ha vissza akarok menni akkor ki kell onnan ütni, és megint lerakni. Meg egyszer az is megesett, hogy lenn hagytam az egyiket, és elfelejtettem, hogy ott van erre lemegyek egy másikkal, és nemi erőszakot követett el a beragadt ellen. Már imádkoztam, hogy ne szülessenek kicsi csillék.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #130 Dátum: 11 márc 23, 14:56:58 »

He, az első éjszakámat én is egy fán töltöttem, aztán elkezdtem kiépíteni olyan hajótörött stílusban egy kis "birodalmat" bányával, egy kis szigeterőddel, növényekekl, távolabb iylen kisebb raktárakkal a vadászatokhoz, meg a felderítésekhez... a második világban már egy óriási sziklaváraat építettem egy hegycsúcsra... meg a belsejére.

A batman logó nem is akkora királyság... de valamit még úgy építhetnék talán...  Gondolkozik
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #131 Dátum: 11 márc 23, 17:33:53 »

hát igen Mosolyog
szép emlékek, én úgy kezdtem, h először megvolt 1 világ, ott elmászkáltam jó messzire, körül néztem, kirándultam, aztán jött az este, és találtam 1 hegyet ,aztán felsikerült mennem rá, de nem is volt kényelmes az a hely, mert mondhatni 1 folyosóban, és a lépcsőkön éltem túl az éjszakát, mert a hegyen felbányásztam lépcsősen, aztán csak kicsit voltam fent, majd ástam folyosót a másik irányba, ahol tök lyukas volt a fal, meg minden, aztán azt is töröltem, mert nem találtam vissza Nevet
meg 1 késöbbi próbálkozásnál megint csak elmászkáltam, és már éjszaka volt, és én csináltam 1 kis üreget, lefelé, 2 blokkniyval lefelé, és lenyilaztak a csontik "-.-
3. próbálkozásnál építettem 1 picike föld házikót, ott túléltem az éjszakát, de vmiért azt is töröltem, vmi nem tetszett Nevet
aztán ami most is megvan mentés, ott szintén föld házat építettem, aztán az tornyosult, és az egész föld volt, és 1 nagy föld falat is felhúztam, a másik fele már kő fal volt, volt föld alatti föld bánya, volt kő bánya, az ércekkel nem is törődtem, csak játszottam, értelmetlenül, vizet bevezettem oda, és a torony tetejére 1 nether kaput, amit persze invedittel csináltam, mert nem tudtam, h azt hogyan kell csinálni, majd ültettetni akartam néhány fát a tetőre, és 1 fa lett csak, de az nagyon nagy, arra még 1 fát, aztán kialakult 1 lépcső is abból Nevet
és oldalra elkezdtem Going Merryt építeni, az OP-s hajót, aki nem ismerné az animét, és kicsit gyatrán sikerült, meg minden, és 2 óráig építettem, de megérte Nevet és fürdőszobát, hálószobát, nappalit, kamrát építettem, meg egyéb kis vackokat, amik nem voltak vmi szépek, de azért 1. jobb világnak azért elmegy Nevet

aztán amúgy, most minden világom oda lett, 1 kis baki miatt, kivéve az első, márt hál isten, elküldtem 1 barátomnak, és maradt 1 másolat a mappáról Nevet
de most megint csak 1 másik világot kezdtem el, az első mellett, na ott inkább a pacikkal foglalkozok most, h van modom, csak kár h az invedit nem mükszik azon a mentésen vmiért, különben befognák pár száz lovat, meg pár pegazust Nevet

am, nem tud vki 1 videót, vagy 1 magyar leírást, hogy milyen ló fajták vannak ebben a modban? mert eddig csak ilyen világos, sötét barna pacim van, meg 2 unikornis Nevet
és hogyan kell lovakat tenyészteni? mert nekem nem ment :/

kicsit hosszú lett ez a szöveg, de nagyon elmerültem Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #132 Dátum: 11 márc 23, 18:41:06 »

Ja, amúgy csak én tévedek el foylton a föld alatt?  Rendszeresen elmászkálok midnenfelé, aztán úgy fúrom magam a fleszínre, hogy magam alatt építkezek, magam felett töröm.

Nekem egyáltalán nincsenek lovaim, de ha a mod nevére rákeresel biztos lezs leírás.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #133 Dátum: 11 márc 23, 19:57:51 »

Nem csak, nekem olyan volt első bányászatomnál, hogy eltűnt az út visszafelé.

Üvegre kár nem lehet rárakni azt a vörös fáklyát.  Neeem Meg üveget vissza lehet szedni anélkül, hogy összetörne?

Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #134 Dátum: 11 márc 23, 20:00:24 »

üvegre csak egyéb kockákat lehet rárakni, és sajna nem lehet vissza szedni, anélkül h eltörnéd... ez olyan mint a könyves polc >.<#
eltünt az út?
nem találtál vissza?
am hogyan kell lovat tenyészteni?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins