hát igen
szép emlékek, én úgy kezdtem, h először megvolt 1 világ, ott elmászkáltam jó messzire, körül néztem, kirándultam, aztán jött az este, és találtam 1 hegyet ,aztán felsikerült mennem rá, de nem is volt kényelmes az a hely, mert mondhatni 1 folyosóban, és a lépcsőkön éltem túl az éjszakát, mert a hegyen felbányásztam lépcsősen, aztán csak kicsit voltam fent, majd ástam folyosót a másik irányba, ahol tök lyukas volt a fal, meg minden, aztán azt is töröltem, mert nem találtam vissza
meg 1 késöbbi próbálkozásnál megint csak elmászkáltam, és már éjszaka volt, és én csináltam 1 kis üreget, lefelé, 2 blokkniyval lefelé, és lenyilaztak a csontik "-.-
3. próbálkozásnál építettem 1 picike föld házikót, ott túléltem az éjszakát, de vmiért azt is töröltem, vmi nem tetszett
aztán ami most is megvan mentés, ott szintén föld házat építettem, aztán az tornyosult, és az egész föld volt, és 1 nagy föld falat is felhúztam, a másik fele már kő fal volt, volt föld alatti föld bánya, volt kő bánya, az ércekkel nem is törődtem, csak játszottam, értelmetlenül, vizet bevezettem oda, és a torony tetejére 1 nether kaput, amit persze invedittel csináltam, mert nem tudtam, h azt hogyan kell csinálni, majd ültettetni akartam néhány fát a tetőre, és 1 fa lett csak, de az nagyon nagy, arra még 1 fát, aztán kialakult 1 lépcső is abból
és oldalra elkezdtem Going Merryt építeni, az OP-s hajót, aki nem ismerné az animét, és kicsit gyatrán sikerült, meg minden, és 2 óráig építettem, de megérte
és fürdőszobát, hálószobát, nappalit, kamrát építettem, meg egyéb kis vackokat, amik nem voltak vmi szépek, de azért 1. jobb világnak azért elmegy
aztán amúgy, most minden világom oda lett, 1 kis baki miatt, kivéve az első, márt hál isten, elküldtem 1 barátomnak, és maradt 1 másolat a mappáról
de most megint csak 1 másik világot kezdtem el, az első mellett, na ott inkább a pacikkal foglalkozok most, h van modom, csak kár h az invedit nem mükszik azon a mentésen vmiért, különben befognák pár száz lovat, meg pár pegazust
am, nem tud vki 1 videót, vagy 1 magyar leírást, hogy milyen ló fajták vannak ebben a modban? mert eddig csak ilyen világos, sötét barna pacim van, meg 2 unikornis
és hogyan kell lovakat tenyészteni? mert nekem nem ment
kicsit hosszú lett ez a szöveg, de nagyon elmerültem