24 nov 16, 17:45:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267027 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #90 Dátum: 11 feb 28, 18:21:33 »

xD

hát, nekem is ilyen kis viccesség volt...

igazából az a gond, h én amint hallottam róla, rögtön ki is derült, h csak átverés -.-
mert rögtön az imént linkelt vidit találtam meg előszőr ami herobrineról szól :/

de am bárcsak létezne herobrine, mert akkor én nagyon jól ellennék Nyelvesít
megkeresném, és magammal vinném a házamhoz, és építenék neki 1 kis kutya házat, amiből nem tud elszökni, és adnék neki csontokat Nyelvesít nagyon király lenne ^^
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Rits
Chuunin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

because. szerzője

« Válasz #91 Dátum: 11 feb 28, 22:42:06 »

STM: azt nehezen, mert én is azt terveztem de találkoztam egy kő fajtával, amit az 1 hit-es trainerrel sem bírtam áttörni :S szal úgy biztos nemfog menni, viszont portallal igen. Viszont az akkor jó ha jó helyre tesz, mert pl engem betett ott egy föld alatti részbe, képzelheted mennyire élveztem...

Nade elkezdtem megint egy új mentést Nevet én már csak ilyen vagyok, mindig újat csinálok mert az előzőt megunom. Most olyan házam van hogy egy jó hosszú lépcső vezet fel a házhoz, és akkor úgy van a levegőben, nagyon állat, viszont véletlen letettem a szoba közepébe egy szörny csalit :X szóval ink ki is tettem mellé egy táblát amire ráírtam, hogy: "A caramelldansent járó malac". Az ágyam körül arany van Kúl

Nemtom hányszázadik szerk: Szerintem én is csinálok egy ilyen kamu herobrine videót! mert simán tudok egy olyat készíteni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 28, 22:47:59 írta Rits » Naplózva

I'm the Crazy RAINBOW Star!

Rikan
Elit Jounin
*

right now, it's girls' generation

« Válasz #92 Dátum: 11 márc 01, 17:18:22 »

nem ad hangot, csak megjelenik miért félelmetes?
Pont ez lenne benne a félelmetes. Egy alak aki elől nem lehetne elbújni, és csak békésen bányászol aztán megjelenik mögötted minden nemű nesz nélkül. Na meg aztán milyen érzés lenne, ha bemész a házadba és ott világít valami a jobb oldali könyvespolc mögött. Nevet

Mindenki aki le akar menni a pokolba, meg hasonlók: Portallal érdemes, mert szerintem ha ásol lefelé és TNT-vel berobbantod a furcsa követ, akkor csak a világ másik oldalán kötsz ki. De ez nem tuti csak én gondolom így. Amúgy a pokol egy érdekes hely, de oda nem érdemes csak hacket/INVeditet használóknak  lemenni, mert úgy kinyírnak a mobok, hogy az már elég említésre méltó.

Herobrine ráadás: Ha annyira akartok, van egy bizonyos Herobrine mod. Letöltöd, (ha gondolod megidézed (vannak videó tutorialok TeCső-n) és már mehet is a buli.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #93 Dátum: 11 márc 01, 19:01:51 »

Rikan, a pokolhoz nem kell semmiféle hack, és invedit se!

anélkül is simán túl lehet ott élni jó sok időt, mert a zombi-disznó emberek csak akk támadnak, ha te is megtámadod őket, a lávát kitod kerülni, és ha van eszed, a közelébe se mész, és nem nézed meg az ujjaddal, h milyen forró, és a ghastokat meg letod simán íjazni, SŐT! van 1 jobb megoldás is, akár üres invertoryval is simán lemehetsz, és ha leköp tűzgolyóval a ghast, csak vissza ütöd, és meghal Nyelvesít de lehet h inkább megdöglik, mert nagyon fura xD
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #94 Dátum: 11 márc 01, 19:18:51 »

Igen ebben igazad van, de ha először vagy a pokolban akkor elég érdekes lenne üres invel lemenni. Engem még invedittel is elragadott a kíváncsiság, hogy megnézzek itt-ott pár dolgot. a Pigman meg neked jön, mert én csak mászkáltam és nekem jöttek hátulról. A ghastok meg jöttek egyszerre 4-en, mind lökte nekem a tüzet aztán majd üssem vissza. Ütöttem mindennel de istennek nem mozdult meg. Szóval Nevet
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #95 Dátum: 11 márc 01, 19:21:46 »

hát, elsőre én is felszerelve minden jóval mentem le, aztán neki mentem a coca zombiknak, mert azt hittem, h ezek most nekem jönnek, én meg csak szortam a nyilakat, meg minden

módosítás:

amúgy kéne csinálni 1 minecraft classicos szerót nem?

akkor ott páran elépítgetnénk nagy békében Nyelvesít

vki tud vmit, h hogyan kell?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 02, 15:45:09 írta tkrisz2 » Naplózva

Rits
Chuunin
*

because. szerzője

« Válasz #96 Dátum: 11 márc 02, 16:10:28 »

tkrisz ez non jó ötlet, nos sajnos én nem tudom de utána fogok nézni. Jövőhét kedden már eredeti minecraftel fogom tonli o: dejó. Minden esetre sztem játék időm 70%-át multin tolom majd Mosolyog
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #97 Dátum: 11 márc 02, 17:23:03 »

dejó neked Nevet amúgy, asszem lekell tölteni a multiplayeres izét, ami ott van program, és...

http://www.youtube.com/watch?v=7PTCqifWDSk

asszem vmi ilyesmit kell csinálni Nevet
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #98 Dátum: 11 márc 02, 18:49:28 »

Én már hétvégén megkapom.
Szerintem is jó ötlet lenne de azt hiszem van már magyar szerver. És elég jól szabályozzák, akiknek eredeti van fel lehet menni. Jelentkezni kell, de a legtöbb esetben felvesznek szóval semmi gáz.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #99 Dátum: 11 márc 02, 18:59:38 »

de én a classicról beszélek, ahová nem kell megvenni az eredetit, csak csinálni kéne 1 szerót
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #100 Dátum: 11 márc 03, 15:11:53 »

Jah, nem tudtam, hogy a netesre gondolsz.
Nos ez esetben 12-én lesz a fordulója a netemnek, szóval akkor utána nézek, hogyan kell szervert csinálni és ha sikerül kideríteni leírom. De mivel nekem szintén szaggat megcsinálni lehet, hogy nem igazán megy majd, de ez attól függ.. xd
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #101 Dátum: 11 márc 04, 12:26:41 »

kösz, közben én elkezdtem már a 4. világomat,
eddig van  1 erődös fő mentésem, 1 mini szigetes, 1 kisebb barlangos, és most 1 olyat csináltam, amiben van 1 fél hegy, és azt befalaztam, és abban élek, és csináltam neki 1 ilyen üvegezett kilátót, és késöbb onnan csinálok 1 lépcsőt 1 feljebbi részre, mert feltünt 1 hely ott is Nevet
Naplózva

Rits
Chuunin
*

because. szerzője

« Válasz #102 Dátum: 11 márc 04, 21:04:23 »

kihalóban a téma o: énmeg már nembírok magammal keddig Nevet első tetteim Rikannal vagy másfél óra multi. Jelenleg ismét új mentésbe kezdtem. És csináltam egy hamis herobrinet, nagyon jó móka.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 06, 17:24:42 írta Rits » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #103 Dátum: 11 márc 06, 13:45:22 »

http://super-craft.matheus-dev.com

itt 1 szerver honlap Nevet

ha küldtök 1 400 forintos sms-t, vagy vmennyit, akk játszhattok a szerón, anélkül, h megvennétek a játékot Nevet

én már itt építettem 1 nagyon jó kis házat, és alapítottam 1 falut, nagyon jó a társaság Mosolyog
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #104 Dátum: 11 márc 06, 17:40:47 »

Szerintem nem éri meg SMS-t küldeni érte. Ha annyira akarod a multit akkor vegyed meg a játékot. Nem kerül sokkal többe mint ez a 400 forintos SMS és cserébe akármelyik szerverre felmehetsz.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins