Jó de Ulquiorra, Ichigo fekete Getsuga Tenshouját is visszaverte egy kézzel, pedig Ichigo bankaiban volt, szóval szerintem nem kell lebecsülni Benihime támadását. Ulquiorra mindent visszaver mert ő Ulquiorra
Ez már egy kicsit off:( sőt... jön a bünti :S, de remélem nem
)
Byakuya nem fog veszíteni, hiszen meg kell védenie a büszkeségét.
A hamis Soifon pedig minden bizonnyal veszteni fog, hiszen a reigaioknak pusztulniuk kell, még ha a valóságban Soifon legyőzné Komamurat. Amúgy fog Shunkot meg shikait használni, látszott a kövi rész preview-jában.
Ha Yoruichi közbelép, ami szerintem is valószínű, akkor Soifont ez nem fogja visszatartani, hiszen éppen Hinamorinál látszik a legjobban, hogy még az érzelemekkel sem lehet befolyásolni a reigaiokat, hiszen Momo nem akarta bántani Hitsugayat, de megtette, mert Inaba azt mondta neki.
Egyébként mint már írtam Soifon legyőzné Komamurat, hiszen nem kell neki bankai, elég a Nigeki Kessatsu, hiszen rá hatna, mert nem olyan erős mint Aizen. És Soifon gyorsabb is mint Koma.
Amúgy nem tudom, de van egy olyan elképzelésem, hogy Komamura bankaiban nem tud Shunpot használni, hiszen ő meg az óriás össze vannak kapcsolódva a mozdulataik által, és nem tudnám elképzelni, hogy az a nagy monstrum hopp eltűnne
bár elképzelni el tudom, de nem valószínű
Igaz, hogy Mayuri gyors, de azért Ishida utolsó lövését nem tudta elkerülni és lett egy nagy lyuk a pociján
Azt ti tudtátok, hogy Mayuri kardja nem csak magát tudja folyékonnyá változtatni, hanem mindent amit megvág a katana( nem a shikai) az zöld trutyi lesz. ( az egyik databookban van)
Én arra vagyok még kíváncsi Mayuri bankaijával kapcsolatban, hogy vajon mennyire ellenálló a különböző támadásoknak. Mert az láttuk, hogy Ishida ketté lőtte, de vajon egy Komamura bankai-kardcsapást kibírna?