dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 feb 01, 19:13:31 » |
|
Háát kitudja... Ti egy szerelmi 3szögben nem gondolkoztatok? Ichi x Rukia x Orihime? De jó kis hentai lenne belőle ^^ Am a yorouichi x matsumotot kedvelném még nagyon nagyon... Ti?
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 feb 02, 20:23:19 » |
|
Szerintem a 2 hölgynek a nagy mellméreten kívül semmi közös élménye nincs (legalábbis én nem emlékszem ilyesmire). Az új csaj meg szerintem reménytelen, ilyesmiből nincs sose szerelem.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 júl 31, 10:49:17 » |
|
RukiaxRenji OrihimexIchigo Ezt a kettőt pártolom jelenleg, bár még csak most kezdtem el nézni a Bleachet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 júl 31, 12:14:26 » |
|
Én már régi motoros vagyok, de ugyanígy vagyok vele Zer0.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 júl 31, 16:06:42 » |
|
ÉN úgy kb 2 hete értem utol mangaval együtt. Ichigo x Rukia ők nálam az elsők Nel x Ichigo nagyon aranyosak együtt Yorouchi x Urahara ők már nagyon régóta ismerik egymást Hitsugaya x Hiyori összeillenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 júl 31, 16:13:22 » |
|
Jaj, a két törpe. Én bírom Renjit, de nekem jobban tetszik Ichigoval Rukia. Renji sokszor háttérbe szorul, amikor Ichigo is jelen van Rukia mellet.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Hero120
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 júl 31, 17:50:40 » |
|
Én abszolút IchiXHime párti vagyok. Amúgy szerintem YoruichiXUrahara is összeillenek. Egyébként gondolom most sokan szidni fognak, de kifejezetten utálom Rukiát, nem tudom miért, de valahogy unszimpatikus. Csatlakozok az előttem szólókhoz abban, hogy a HimeXIchi párosítás sokkal realisztikusabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 júl 31, 18:13:33 » |
|
Megint csak egyet kell értenem, Eperke és Orihime, illetve Nekochi és Urahara.. mondjuk ez utóbbit úgy igazán szerelmespárként nem tudnám elképzelni.. maximum már x éves házasoknak... Emellett valamiért nehezen viselem el Rukia donot... de azért akadnak jó pillanatai. Attól még Rukia és Renji jó páros lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 aug 01, 20:14:57 » |
|
Nekem Rukia és Orihime is semleges, valahogy egyik sem ragadott meg igazán. Ichigo-val bármelyiket eltudom képzelni. A RenRuki viszont nekem bizarr, inkább olyanok mint a testvérek és nem mint egy pár. Bár Renji nagy kedvencem szóval nem akarom h facéran maradjon Az UraharxYoruichi-ben annyi kifogást találok, h ha már kb.100 évig semmi sem történt kettejük között akkor nem bíztos h már összejönnek, pedig aranyosak együtt. Ami szerintem összejöhet az a JintaxKarin vagy a JintaxYuzu.
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális. Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 aug 01, 20:30:32 » |
|
Kifogásokat mindegyikben lehet találni vagy olyan dolgokat, hogy miért nem illenek össze. Nekem is mindegy, hogy ki kivel jön össze mert ez a manga nem éppen erről szól, még ha találunk is bent utalásokat ilyenekre, akkor sem. Csak egy példa. Rukia shinigami aki hozzá képest nagyon idős és valószínűleg még megélhet több száz évet is. Ichigo viszont ember még ha mellette rendelkezik shinigami erővel is. Az életkora tizede sem lesz mint amit Rukia megél. Bár ettől még beválalhatják de semmiképp nem ideális. Persze itt lehetne mondani, hogy ha Ichigo majd meghal és átmegy SS-be. A válaszom az, hogy az még odébb van. Kitudja, hogy mi lesz addigra? Szerintem Ichigo ilyen szempontból jobban jár Orihimével vagy éppen Tachukival. Szerintem mindkettő hajlana rá, bár Orihime az aki igazán szereti és közelebb is jár hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 aug 01, 21:15:11 » |
|
ha már Karin.. akkor már Hitsugaya.. nem is erről szól, de azért nem rossz eljátszani a gondolattal hogy ki kihez illik..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 aug 01, 21:42:58 » |
|
Karint én Jintával tudom elképzelni, Hitsugayához valamiért (szerintem) Hinamori illik, bár sokan nem kedvelik ezt párost, szerintem összeillenek. Én inkábba Jinta x Karin Jinta olyan kölyök akit néha helyrekell tenni, és erre Karin alkalmasabb mint Yuzu. És persze ezért is inkább Karin ^^.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 aug 03, 11:38:00 » |
|
Ichigo és Orihime, Rukia és Renji, Hitsugaya és Hinamori, Urahara és Yoruichi .. : D
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 aug 03, 11:41:08 » |
|
ichigo rukia , hitsugaya hinamori ,Urahara Yoruichi Rukia és Renji szerintem azért nem mert rukiának nem vértestvére de azért "testvére" renji
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hero120
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 aug 03, 17:16:00 » |
|
Kifogásokat mindegyikben lehet találni vagy olyan dolgokat, hogy miért nem illenek össze. Nekem is mindegy, hogy ki kivel jön össze mert ez a manga nem éppen erről szól, még ha találunk is bent utalásokat ilyenekre, akkor sem. Csak egy példa. Rukia shinigami aki hozzá képest nagyon idős és valószínűleg még megélhet több száz évet is. Ichigo viszont ember még ha mellette rendelkezik shinigami erővel is. Az életkora tizede sem lesz mint amit Rukia megél. Bár ettől még beválalhatják de semmiképp nem ideális. Persze itt lehetne mondani, hogy ha Ichigo majd meghal és átmegy SS-be. A válaszom az, hogy az még odébb van. Kitudja, hogy mi lesz addigra? Szerintem Ichigo ilyen szempontból jobban jár Orihimével vagy éppen Tachukival. Szerintem mindkettő hajlana rá, bár Orihime az aki igazán szereti és közelebb is jár hozzá.
Természetes, hogy a manga nem tér ki erre, de érdekes eljátszani a gondolattal. Ami meg azt illeti, a való életben is lehet kötözködni mindenki kapcsolatával. Ja és nem veled akarok kötözködni, csak kifejtettem a véleményem ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|