Ayumichan
|
|
« Dátum: 11 jan 09, 17:46:47 » |
|
Elég lényeges mellékszereplő. Kedvelem a karakterét, mondjuk néha nyafoghatna 1 kicsit kevesebbet.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 jan 09, 21:12:02 » |
|
Na ő az egyik karakter akit, ha meglátok meghallok elkap a gyűlölet és a méreg:D Mérhetetlenűl utálom ezt a bálnát. Ku- Ro- sa- ki-
-kun
Váááááá falra mászok a gondolatától is:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 jan 09, 21:20:46 » |
|
Itt érződik a Fanservice hatása.*Ami mondjuk rám is igaz* x'D Neliel kb. ugyanannyit sírt lógó takonnyal , hogy Itsygo , mégis csak Inoue nyújtott akkora osztatlan sikert , hogy a fél emberiség eret akarjon vágni... Orihime ereit x'DDDD am. nekem nem szimpi , mert egyre nagyobb a melle és egyre magasabb a hangja... :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 jan 10, 02:37:56 » |
|
Hát, de tényleg... van aki kedveli itt Orihimét? .
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 jan 10, 08:43:34 » |
|
Én nem. Az állandó Kurosaki-kun-ozása kikészít. ÁÁÁÁÁ! Megőrülök tőle.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 jan 10, 14:15:29 » |
|
Nekem úgy nincs vele bajom, mert ha ö nem lett volna ichigo már rég halott lenne többször is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 jan 10, 15:06:59 » |
|
Hát engem is idegesít a sok Kurosaki-kunos kiáltásaival, de nálam akkor zuhant nagyot lefele a tetszési skálán amikor Grimmjow oda vitte őt a halott Ichigohoz, hogy gyógyítsa meg ő erre meg nemet mond
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Juliett
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
a rajzos
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 jan 10, 15:10:25 » |
|
Szerintem Orihime olyan a Bleach-ban, mint Sakura Narutoban. (Bár Sakura erősebb jellemmel és nagyobb erővel van felruházva) A Kurosaki-kuuun, Ishida-kuun, meg a Sado-kun minden harmadik mondatában benne kell, hogy legyen. Emígy aranyos lány lenne, csak az a nyikorgáááááááááás ......Valamiért én a kevésbé nyafogósabb karaktereket kedvelem.
|
|
|
Naplózva
|
How Troublesome-by Shikamaru
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 jan 10, 16:47:06 » |
|
Engem még főleg a butasága idegesít fel. Olyan alapvető dolgokban buta, hogy istenem. Ami már nem vicces inkább fáj. Lásd miket eszik... mondjuk a mellei őt igazolják...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 jan 10, 17:44:17 » |
|
Hát, a sok fura kaja nem tudom, emnynire függ össze a butasággal. Ez inkább csak.. őrült? Amúhy a ksigyerekek tudnak hasonlókat enni. Én a nagy monológjait bírom néha, amivel végól nem jut semmire, de lehet közben mutogatni a melleit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 jan 10, 17:50:36 » |
|
Én még mindig emlékszem amikor Matsumotoval cici vödröt csináltak tipikus szőke vagy az ő esetében narancs Akkor viszont bírtam amikor levert két halálistent puszta kézzel és Ishidával felvették a ruhájukat
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 jan 10, 18:30:00 » |
|
Nekem úgy nincs vele bajom, mert ha ö nem lett volna ichigo már rég halott lenne többször is.
Hát nemtom ha ő nem lett volna akkor Ichigonak se kellett volna elmennie Hueco Montoban (vagy hogy a fenébe is hívják azt a helyet, már vagy 1 éve nem néztem bleachet) anno amikor még néztem az animét, én nem utáltam Orihimét, hanem egyenesen gyűlöltem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 jan 10, 18:45:21 » |
|
Számomra egy szimpatikus, szerethető karakter. Bár eléggé naiv, és érzékeny, mégis szükség van rá a csapatban. Én nagyon sajnálnám, ha valamilyen úton-módon meghalna. Amúgy meg voltak vicces jelenetei is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Juliett
Újonc
Nem elérhető
a rajzos
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 jan 10, 22:46:49 » |
|
Ja igen a Hueco Mondo-s elrablásnál egy kicsit én is ki voltam akadva. Az a baj, hogy hiába vannak a tündérkéi, normálisan megvédeni nem tudja magát velük. A képességei csak a gyógyításra jók.
|
|
|
Naplózva
|
How Troublesome-by Shikamaru
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 jan 10, 23:34:38 » |
|
Inkább helyre állításra nevezném:D. A tárgyakat is vissza tudja állítani eredeti állapotába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|