Ez elmondható Inoueről is. Számos alkalommal mentette már meg Ichigoék életét a gyógyító képességeivel, jóval többször mint Sakura Narutoékat. Ő is ugyanúgy segíteni akar Ichigonak mindenben, mint Narutonak Sakura, az más kérdés, hogy egyik se jut sokra ez ügyben. Plusz Orihime az életét adta volna csak azért, hogy Ichigoék biztonságban legyenek, ezzel már többet is tett a főszereplőért, mint Sakura.
Egyébként nem értem miért utálják ennyien ennyire Inouét, semmivel nem rosszabb mint például Hinata. Orihime sokkal fontosabb szereplő a Hyuugánál, jóval többet szerepel, és több értelmes megnyilvánulása van (igen, vannak neki, akármennyire is utálja a fél fórum, nem használhatatlan karakter, és a mangában látszódik hogy a kitartásának, küzdeni akarásának megvan az eredménye.)
Illetve a gyógyító karaktereknek nem is az a dolguk hogy ők darálják le az ellenségeket, hanem a csapat GYÓGYÍTÁSA plusz a védekezés, ami bizonyos szinten meg is van neki.
Orihime legalább küzdött WTF ezt nem értem jól a küzdés most arra érted hogy ulquiorra vs ichigo harcban mondta hogy kurosaki-kun??? a lényeges szerepe hogy meggyógyította ichigo-t ez tény de attól még egy idegesítő karakter és ki kéne venni
Nem, a küzdést arra értette, hogy próbál minél hasznosabb lenni, minél több mindenben Ichigo hasznára akar válni. Mangában ennek már van is eredménye, és az animében is rengeteget fejlődött a gyógyító tudása. Egy gyógyító karaktertől nem lehet azt elvárni, hogy Arrancarokat, vagy hadnagyokat alázzon, erre ott van a csapat többi tagja.
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=4838.msg628334#msg628334 - erről az Espadás topikhoz kaphatnék egy linket? Én sajnos sehol nem találtam.