Saiya-jin4ever : Ez a zampi halálos
,az enyém semmit nem tudna kezdeni vele,ami a következő:
Kyoki( téboly )Alapállapot:
http://2.bp.blogspot.com/-f7nt0hIFJUE/Tg9BoPMvxeI/AAAAAAAAAEY/8AXQnMKh60A/s1600/tiger_sand_katana_sword.jpg egy vörös katana,olyan ami a képen van. Itt semmi különös képesség.
Shikai: a kardom, alakja nem változik,csak egy hullámot bocsájt ki,és akit elér,azt lebénítja 5-10 percre.
Képessége : Shi no Tsume (halál karmok fekete karomszerű nyalábok előtörnek a pengéből,majd elkapják az ellent,és a karmok vágó hatásúak, 'szal amihez hozzáérnek, azt széjjelvágják .
Bankai: Aka Kyoki (vörös téboly) A kardomból vörös fény világít,,majd felkúszik a testemre,és egy mellpáncél+ harcikarom alakba változik át. A hullám innentől már erősebb,lesebzi az ellent,rongálja a szervezetét,és hatóköre is nagyobb (Shikai :15 m- Bankai:1 km ).Akit barátként azonosítok,arra hullám nem hat,ellentétben a Shikai-al. A páncél védő hatású,ami hozzáér,azt ugyanúgy bontja szét . A páncélt képes vagyok másokra is kiterjeszteni,és ösztönből is képes működni (hasonló Gaara homokjához) . A karmom képes megnőni támadáskor,így távharcra is kiváló .
Akai Tsume : A karmok már vörösek,és a hatás ugyanaz,de már képesek széjjelágazni,és leválni is,így lövedékként használhatom őket,ami hasonló Grimmjow Dessgarronjához .
[/i] Chi no Umi [/i] : A karmommal suhintok egyet,amire hatalmas mennyiségű vörös reiatsu tör elő,amely körül fojtva az ellent,mint egy tenger, teljesen szétzúzza .A techniká előtt véráldozat kell,ami a karommal a saját testem megvágása.
[/i] Mugen no Kyoki [/i] : a két kezeimet összezárom ökölbe,majd a szemem vörösen izzik,és beleidézem az ellent egy külön dimenzióba. az én dimenziómba. Itt ,amellett hogy az ellent folyamatosan tépi a téboly,még kezemre állnak szablyák ,bárdok,tüskék, golyók,denevérek,hollók,és még pár őrült, kardforgató vagy pisztolykezű bohóc is .
A zampakutoum egyetlen gyengesége,hogy mikor használom aközben engem is folyamatosan rombol a téboly,és ha egyszer elveszítem az önuralmam,akkor a zampakutoum megvadul és átveszi felettem az irányítást. ilyenkor nem figyelek semmire,sérülések nem különösebben érdekelnek,és mindenkit megtámadok,aki a közelembe van . Ennek a formának a jele,hogy a szemfehérjém feketére változik, vörös szembogárral, és a pupillám helyén egy csavaros végű,fekete X van, és az arcomon vörös karmolásszerű jelek vannak.
Lelki világom egy lepusztult sík terület, a hold vörös,nap nincs.A zampakutoum igazi alakja egy kisfiú,akinek vérzik a szeme,száján ördögi vigyor van,és fegyverként ellenem tüskés láncokat használ.
Az esetleges rossz fordításokért,vagy furcsaságokért elnézést kérek, Google fordítót,és rohadtnagy fáradtságot használtam
Komit neki,hogy milyen lett !