Titu
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 jan 18, 22:14:52 » |
|
Íme az én zanpakutoum: Név:Saiken (kötelék) Shikai:A kard végén egy lánc lesz,aminek a végén egy démonfej van. Képességek: Tamashi no saiken ( lélek kötelék) A fegyverem végén a lánc kinyúl,a démonfej megharapja az ellenfél mellkasát,így a lelkét kiszakítja belőle,és a lélek láncát magába szívja (mármint a démonfej xD)Így az ellenfél örökre az én foglyom lesz. Tamashi no saiken:Hadan ( lélek kötelék: törés) A kötött lélek lánc így széttörik,a lélek meg nem tud holowwá változni,hanem a lélek is széttörik. Saigo no saiken: Dimenshon Ashikase ( végső kötelék: dimenzió béklyó ) A démonkobak elkezd világítani,aztán ki jön belőle 10 lánc,amelyek beleláncolják az ellenfelet egy másik dimenzióba. Ennyi . Bankaim nincs. Zampakutoum szelleme pedig meglepően egy démonfej lántesttel és a láncok egy kígyót formálnak .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 jan 20, 15:22:18 » |
|
Jó ötlet Titu, írjuk le azt is, hogy néz ki a zampakutounk szelleme! Az enyém egy ronda, púpos gnóm, aki mindíg sír.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Titu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 jan 20, 20:54:54 » |
|
Oh,köszi. Hallod,most elképzelem ,hogy amikor edzetek,te ott vigasztalod,hogy nem sírj mán,hanem eddzünk !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tordagery
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 jan 23, 19:41:00 » |
|
A neve obake tairjoku(szellemi erő) Hát kicsit egoistán fog hatni de az én zanpakutom kicsit over lenne a többiekéhez képest. Kinézetre ichigoé lenne vagy hasonló. Az ereje meg hogy az ellenfél összes szellemi energiáját elszívná és az enyémhez adná hozzá amellett meg hatalmas speed-et adna nekem. Így az ellenfél elvesztené a szellemi erejét és az enyémhez hozzáadná
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Titu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 jan 26, 17:12:58 » |
|
Áh,nyugi,nem annyira over Nekem például csak a shikai szabadon engedéséhez kell reiatsu,a támadásokhoz a lelkemből táplálkozik a zanpakutou a fentieket kiegészítve,így ha sokszor használom,akkor felemészt a zanpakutou .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 jan 30, 12:53:00 » |
|
Ez lenne a ZP-m. ^^
Név : Honou Tora (Láng Tigris) Shikai : Kinézetre a használója mindkét kezén csak egy fémszínű karom jelenik meg. Használatakor a csapás ívében Kék lángok formálódnak meg. Technikák : Ranbu no Honou (Láng Tánca) A támadáskor különböző táncjelekkel gyűjti a használó az erejét , majd egy szúrással az ellenfél testében robbantja ki a felgyülemlett energiát.
Kangoku (Börtön) Használóját a kék lángcsóvák "bebörtönzik" , azaz tűzrácsokkal körbe veszi. A lángok elnyelik a külső szellemi támadásokat. Ha már nem bírják el a limitet a lángok , akkor a szellemi erőtulajdonosa(i) felé irányítja vissza a rámért energiát egy fókuszált támadásban.
BANKAI - Yasei no Tora (Vad Tigris) Bankai alakban megjelenik egy kék lángokból álló tigris , a kard formája kisebb lesz és a pengék kékké változnak. Technikák :
Tora no Sageki (Tigris Lövése) A tigris folyamatosan löveli ki szájából a reiatsu tölteteket.
Honou Konseki (Láng Csapás) A tigris lábaival ütéseket mér ellenfelére , mellyek robbanó hatásúak.
Desu no Tora (Halál Tigrise) Tigris elkezd osztódni , majd együttes erővel közrefogják ellenfeleiket/ellenfelüket és hatalmas reiatsu töltetekkel sorozzák ellenfelüket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 jan 30, 15:31:21 » |
|
ÜDv, az zm-p ez lenne.:
Normál alakban egy síma katana, azzal a külömséggel, hogy a markolat ilyen lyukacsos fémből van Shikai.: név.: Sora wa kami(égi isten) Kard megnő, hosazbb lesz a markolata, és kb formára mint final fantasíban a buster sword, csak kicsit ivesebb és a végén van lánc, ami megnyulhat bármien hoszuságúra. Ruházatom is változik, karvédő páncélzat lesz rajta és mell vért is. a ruha ujja pedig, eltünik. Képességek. A zampakutom különlegessége, hogy az égi elemeket képes használni(villám, szél) -Kami no tentai sangeki Ez egy getsuga tenshou szerű támadás. de szél elemből, bármit át vág, de csak bizonyos távolságon belül hat.(kombinálva a láncal, kitejeszthető a távolsága, de inkább közel, közép távolsági) -Ten kaminari no kami Ez távolsági támadás, villámokból, amolyan ostor szerű, támadás, amely meg rázza ez ellen felet ha meg érinti. Bankai.: Kami no tentai no ikari
Égi isten haragja
A kard, egy két pengélyű kardá válik(emik egymás melett helyezkednek el, az egyik penge közebe üres, mig a másikban van egy villám szerű bevágás Ruházom felső része sisak nélkül teljesen páncél lesz.
Képességek.: Kaminari tatsumaki Villám tornádó.: A két penge rezonál egymással. és ki lehet lőni egy nagy kiterjedésű tornádót, ami rendkívül éles, ugyan akkor ha valaki a belesébe kerül, számolni a kell a villámokkal is. ezen felül a villám elem növeli a sebességet is, a szél elem pedig a támadó értéket. Saigai ichiren no ez a techinika kisebb reiatso koncentrációt igényel, majd kellő töltés után, sok kisebb szél pengét tud kilőni.
Végső techinika.: Kyūkyoku no chōwa (teljes harmónia) Én ez a zp-m ösze olvadunk , ugy kell elképzelni mint nero-t a dmc nben, devil trigger közben. a kard ketté válik, két különné. Itt már csak erősebb vagyok sokkal, de nincs ujabb techinika, csak amit eddig is tudtak ,csak külön külön. A techinikának töb hátránya is van.: 20 sec, ideig vagyok képes fennn tartani a formát, utána a karok, folyamatosan töredeznek elfele, míg végül eltünnek. (harc közbe elég szívás) -mig a kardok, tünnek elfele, addig én is sebződöm a forma miatt, 20 sec után. - ha mind ezek ösze jönnek, akkor elvesztem az erőmet, míg teljesen fel nem gyógyulok.
a belső világom.: egy halmas hegy felhőkkel ,és egy oltárral a közepén. A kardom pedig egy fiatal srác, páncélban. felálló hajjal, egyik keze villám aurával, a másik pedig, szél elemel körbe véve
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
mark5
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 máj 28, 09:07:05 » |
|
az én Zampakutom az ÉGITESTEK FORRÁSA a kiengedési parancsa az hogy izz (izz égitestek forrása) a kiengedett alakja egy pöröj és ameddig hozzáér valamihez addig a lélekenergiája megszűnik ezenfelül bír az égitetek erejével (holdtükör , szupernova , meteoreső)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 júl 17, 20:30:39 » |
|
Az én Zampaktoum neve : GojaOkami (ÉjfélFarkas) hívó szava Kariszuru (Vadássz!) Shikai: Egy egyszerü katana egyszerű képességgel. Az a kar amejikben a katana van (nekem a ball) könyékig fehér lángokban fog állni. A katana külselye marad de amint vágok egyett a katana két oldalán a vágás nagyságával megegyező fehér lángok csapnak fel, és ezáltal ha megvágok valakit akkor annak még égési sérülései is lesznek. Bankai: 1. alak: Egy valódi fehér tűz farkast hoz létre aminek a nagysága azon múlik hogy menyi reitsut fektetek bele. Akár lehet egy olyan amin csak lovagoni tudok vagy akár egy egész ház nagyságú amint hatalmas támadásokat tudok végre hajtani. A farkassal telepatikus úton tudok komonikálni így magátol cselekszik. Ebben a formában kardom képessége marad mivel ennek a formának a lényege a plusz egy segítő (a fehér láng farkas személyében:) ) 2. alak: A farkas erejét magam körés sűrítem, ezáltal egy reitsuból készült farkas farkam lesz valamint a shinigami ruha teljesen fehér lesz és lángolni fog, a rövid barna hajam hosszú fehérré változik valamint a szemem fehérje feketévé változik a pupillám pedig fehérré. Ebben a formában a gyorsaságom minimálisan nő de főleg az alap képességem változik mivel ugyan úgy a vágás két oldalán fehér láng keletkezik de itt már sokkal hatalmasabb és emésztőbb is. Hát enyi lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 júl 30, 21:24:55 » |
|
Név: Farkas Hívás: Ébredj! Alap forma: Katana, egyedi képessége nincs. Shikai: Egy valamivel szélesebb, karomhoz hasonlító pengévé változik, mely 2 alakban jelenhet meg. [Vágó, Marcangoló] A két alak harc közben átváltható, a helyzetnek megfelelően. A különbség csak az, hogy míg a vágóél a "vágó" esetben a penge domború oldalán van, addig "marcangoló" módban a homorú oldalon helyezkedik el. Képességek: Falka éledése! - Ha a kard birtokosának vére a kardra kerül, tökéletes másolat képződik a használóról. Ez képességeiben, és tudásában is örököl mindent az eredetitől, és megvédi azt. Falka áldozata! - Ha az előző technikával megidéződött egy másolat, az önmagát feláldozva egy farkassá válik, és nekitámad ellenfelének, amit az csak nehezen védhet ki. Ezután az adott másolat elpusztul. Falka nyomkövetés! - Ha a kard Megsebesíti az ellenfelet, a technika aktiválásával a penge az ellenfél felé mutat, és képes követni annak mozgását. Nyomkövetésre alkalmas a nevéből is adódóan. Falka erősítés! - Ha már létrejött egy másolat az eredetiről, az eredeti átváltja a kardja típusát [Vágóról Marcangolóra vagy fordítva], összekapcsolja a másolat kardjával, aminek hatására a másolat szertefoszlik, viszont a kardja megmarad, így egy kétoldalú karddal harcolhat a használó. Ez a mód a feloldásáig megakadályozza a további klónok létrehozását, valamint ha a feláldozott kópián kívül volt több is, azok is megsemmisülnek. Bankai: A Bankai forma egy óriási farkas lehet, de még nincs elérve ^^ Majd később pótolom. A belső világ egy erdei tisztás. A kard szellemének külseje megegyezik a Bankai módban megidézett szellemmével.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 30, 21:28:03 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 szep 06, 17:32:41 » |
|
Az én zanpakutomat nem igazán én találtam ki, de két animeből összehoztam, mert láttam benne logikát .D Szél elemű Neve még nincs Shikai: Egy legyező, ami azokat a szél alapú támadásokat tudja, mint az Inuyashában Kagura legyezője Bankai: Egy nagyobb legyező, ami azokat a támadásokat tudja, mint a Narutoban Temari legyezője Bár ennél annyi változás van, hogy nem 3 lila kör van, hanem mint Kagura legyezőjének a szélén 2 vörös sáv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mardhug
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 szep 09, 19:48:44 » |
|
Bár én egy szerepjátékhoz találtam ki, így karakter neve is megmaradt a leírásban. Nos lássuk milyen lenne Hibari Kyoya (és az enyém is ha már én találtam ki neki ^^) lélekölőkardja ha a Bleach világába kerülne. Alapállapot: Egy egyszerű katana Név: Harinezumi (Sündisznó) Shikai: Suiryoku Harinezumi! (Szúrj Sündisznó!) Amint átlép Shikai módba Hibari, a katana pengéje levállik a markolatról, majd többezer apró tüskére válik szét, melyeket Hibari gondolattal irányít. (Hasonlóan Byakuya kapitányhoz) Eközben a markolat is átalakul két egyszerű tonfává amivel ugye Hibari nagyon jó közelharcban. Képesség1: Doku toge! (Mérgező tüskék) Amint Hibari kiejti e szavakat, a tüskék zöldes-lilás fényben felragyognak. S akit megsebeznek, a sebzéssel arányos időig lebénul. Képesség2: Bakuhatsu toge! (Robbanó tüskék) Ezt a képességet Hibari csak akkor tudja felhasználni, ha a tüskék már beleálltak az áldozatába. A vezényszó hatására felrobbannak. (A két képesség közvetlenül egymás után nem használható) Bankai: Tengoku no Harinezumi! (Mennyei Sündisznó) A bankai mód aktiválása után, Hibari mellett egy hatalmas sündisznó jelenik meg, amely bizonyos időközönként Tüskehadat lövell a harcolók felé. Emellett Hibari megjelenése is változik, a testét egy könnyü páncél boritja melyből tüskék állnak ki. Ezzel megkönnyitve a közelharci támadásait. Képesség1: Doku toge! (Mérgező tüskék) Amint Hibari kiejti e szavakat, a sündisznó által kilőtt tüskék zöldes-lilás fényben felragyognak. S akit megsebeznek, a sebzéssel arányos időig lebénul, akár meg is hal. Képesség2: Atsuen Harinezumi! (Guruló sündisznó) A bankai alakban megjelenő sündisznó hirtelen kis gömbbé vállik, elkezd gurulni az ellenfél felé, miközben folyamatosan mérgező tüskéket lődöz felé. Folyamatosan követi az ellenfél irányát, s addig gurul míg meg nem vágják egy pengével. (Vezényszók, google fordítósok De tettszenek. Egyébként ha valaki nem ismerné Hibarit, Hitman Rebornos karakter eredetileg)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagy12
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 szep 09, 20:16:16 » |
|
Az én zanpakuto-m neve:Éjfél tüze(elégé fake de más nem jutott eszembe) Hívószó:Pusztíts(ego) Shikai: Hasonló Tensa Zangetsuhoz csak egy kicsit szélesebb a pengéje és a kereszt vasa pedig egy halálfej(hülyén néz ki tudom)és a markolat végén egy lánc lóg le,végén egy keresztel. Támadások:Vesztőhelyek hívószava:Bíboros feketés lángok borítják el a kardot és a a földön végig húzva a pengét túlvilági hangokat hall bárki aki a közelben van evvel megrémisztve az ellenfelet.Eközben a kardban felgyülemlett tűz napkitörés szerűen ráirányítható az ellenfélre aki nem bír megmozdulni se a hangok hatására(Mint a narutoban orochimarcsi mikor megilyesztette Sasuket meg Sakuár ,tudom fake)de az erős idegzetűek kibírják(Byakuya,Kenpachi) Utolsó Ima:Hasonló az előzőhöz csak itt az a lényeg hogy a kardot a földön végig kell húzni(tiszta Kenpachi ) egy kereszt formában és az ellenfélnek pont a közepén kell állnia( nehezen kivitelezhető és még fake is mert ilyen jellegű támadása csak Ishidának van)ekkor a halottak kezdik el lehúzni a mélybe és csak annyi ideje marad a teljes megsemmisülésig hogy egy imát elmondjon. Bankai:Amateratsu Susanooval kombinálva mint Sasukénél mikor dobálja az amateratsu gömböket meg a lándzsákat. Az amateratsu része megmaradt tehát addig ég míg a célja el nem pusztul v 7napon át . Belső világ:Egy lepusztult kápolna és kard olyan lenne mint a Hellsingből Alucard xD Tudom hogy ilyen kard igen létezhetne az SS-ben bár nem tudom...De hogy HATALAMAS FAKE AZ BIZTOS xDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld'' Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 szep 09, 22:57:42 » |
|
Az én Zm-p -m:
Neve: Raimadzso (villámboszorkány), de a belső világban csak Rai-nak hívom. Kinézet: 1 aranyszínű katana aminek hullámos a pengéje. Shikai: villám támadások Raiha (villámpenge): a kard lecsap és belőle a villám is. Raitouta(villámkiterjesztés): a lélelenergiát elekrostatikussá teszi több méteres körzetben, és bárhol (ahol én akarom) villám alakul ki. Raidango ("gömbvillám"): kis gömbvillámokkal lövöldözök. Raidanszu (villámtánc): nagy sebességgel szóródnak szét a vilámok (ez védőakadálynak is jó). Bankai: 1 hatalmas kígyószerű sárga színű sárkány jelenik + ami képes a fent említett támadásokra, persze erősebb változatban. Rai kinézete: olyasmi mint Medusa (persze nem hajszálpontosan) csak bordó köpenyben, a belső táj+ olyan mint az aszterorida övezet a Mars és a Jupiter közt, persze közelebb vannak egymáshoz a kövek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 23, 21:45:32 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 szep 22, 20:47:27 » |
|
Milyen komoly lenne, ha valaki ötlete hirtelen feltűnne a mangában. Kiderülne, hogy Kubo fórumokról szedi az ötleteket. Én pl nagyon büszke lennék magamra, ha felhasználná az ötletemet. Pereskedni nem tudnánk mert nincs levédve de tudat megmaradna, hogy az én ötletem volt.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
|