24 nov 23, 21:27:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Zaraki Kenpachi  (Megtekintve 44074 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #120 Dátum: 13 márc 03, 17:19:45 »

Vagy ami volt a Bountos fillerben, amikor az a Shinigami egy fény "övezetet" rakott Zarakira, ami össze szűkült. Akkor Zaraki kiengedte az összes lélekenergiáját és megszűnt a shikai.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #121 Dátum: 13 márc 03, 17:38:29 »

Vagy ha Tousen akkor nem játszik és folyamatosan pofázik a felsőbbrendűségről akkor rövid időn belül megölte volna Zarakit. Akár hogyan is nézzük azért a kapitányok szintje között nincs akkora szellemi erő különbség, hogy ne tudná valaki átvágni úgy istenigazából a reatsuja által létrehozott páncélzatát. Erre nem lehet adni. Egy bizonyos szintig képes lehet csökkenteni a sebzést de van egy határ ahol már nem lesz elég. Persze ez az ellenfél erejétől, annak technikája erejétől is sok minden függ. Erre azért jó példa volt a mostani edzése is ahol számtalanszor leölték.
Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #122 Dátum: 13 márc 03, 17:42:22 »

Ahate Naraku: Furcsa én úgy tudtam zaraki csak az érzékelésben (no meg a technikákban és a kiduban) béna, ami nem meglepő, hisz a saját reitsuja tuti bezavar neki mint ichinek. De mintha említette volna azt zaraki, hogy ha erős az ellenfele akkor könnyebben megtalálja mert ő is erős. A formálásban szerintem jó lehet (rukimegmentése arc: kasza ichi torkának; koponya alakú reitsu; gömb alakú reitsúja is volt de abban nem vagyok biztos)
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 17:44:11 írta Krulszeme » Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #123 Dátum: 13 márc 03, 19:31:50 »

Ebben egyetértek veled rini67 hogy nem építhet csak a reiatsujára, de néha elég az is pl: a zanpakuto fillerben Byakuya Bankai-nak támadásait jól védte, de támadásara is használhatja (ugyanebben a részben) mikor kirobbantott mindekit aki körülötte volt egy csapással hogy csak Baykuyával harcolhasson.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #124 Dátum: 13 márc 03, 21:15:58 »

Igen, emlékszem de ez csak a filler illetve a movie verziókban szerepel. A reatsu páncélját Ichigo ellen mutatta először de ezt láthattuk később többször is, ha valaki már elég erős és képzett akkor már nem jelent sokat. Többen is komolyan megvágták a történet alatt, magas reatsu ide vagy oda. Kenpachi most két power upot kapott egyszerre Unohanától. Felszabadította az erejét és visszatért az ösztönössége is. Én ezek közül az útobit tartom sokra mert ezzel megnőnek az érzékeinek határai. Hasonlóan mint Ichigo esetében amikor Shirosaki ellen harcolt. Korábban érzékelheti a veszélyt, annak irányát,stb. Erőben eddig is baromira erős volt. Most ezt a kettő összekapcsolódik akkor lesz igazán húsdaráló Kenpachiból, de azt is gondolom, hogy a technika, képzettség még mindig hiányzik belőle.
Naplózva
MegaDavider
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #125 Dátum: 13 márc 05, 18:41:26 »

Igen, a technikája elég gyenge  Gondolkozik De ha róla beszélünk a darálós módszerben ő az ász.  Nyelvesít
Képzettség terén szerintem nem is tudna hova "fejlődni", hisz már így is jó kardforgató. Nevet
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #126 Dátum: 13 márc 05, 19:02:59 »

Biztos sok kardforgató stílus van amelyeket Unohana elsajátított és amit megatníthatott volna neki, de Zaraki nem az a fajta shinigami aki  használná az eszét harc közben ott vágja/csapja az ellenfelet ahol éri. Ha jól emlékszem Nnoitora ellen még a zanpakutoját is dobálgatta hogy eltalálja vele.
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #127 Dátum: 13 márc 05, 19:13:49 »

Dobálgatós stílus pedig elég bejövős,sok harcnál befejező momentum(pl Hollow Ichigo is).
Tehát Kenpachinak legpraktikusabb egy kézre láncoló kard amit lánccal tud forgatni,és eldobni(erővel megtöltve is),de akár nélküle is és akkor a lélekenergiájával kapcsolná vissza. Gondolkozik
Kéz cserélgetés is beleférne.

Szerk:Mondjuk szívesebben látnám ezt Ichigonál,de mindkettőnél tetszetős.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 05, 19:19:24 írta K ichigo » Naplózva

MegaDavider
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #128 Dátum: 13 márc 06, 15:12:29 »

Igen, ez igen tetszetős lenne. De nem hinném, hogy Kenpachi a csökönyös fejével változtatna a harcstílusán.  smirksweat
Híve az "üsd ahol találod"-nak. Nevet
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #129 Dátum: 13 márc 06, 16:01:20 »

Majd a kardja megmondja neki mi lesz ha kell az ereje,ha nem tetszik majd jól összevesznek Nevet
Üsd ahol találod se dőlne ekkora mozgástérrel amit a láncok nyújtanának oda és úgy üt ahogy akar,sok gyenge de gyors ellenfél ellen tökéletes nem húznák az idejét és az idegeit kacsint
Naplózva

MegaDavider
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #130 Dátum: 13 márc 06, 17:57:07 »

Igen, ez történt a bountos fillerben is. Nevet
Hiába, itt egy hústoronyról beszélünk, nehéz ledönteni...  Nevet
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #131 Dátum: 13 márc 06, 19:18:30 »

Az kajak zsír lenne ha visszatudná rántani a Zanpakutóját egy lánccal vagy a reiatsujával kb mint Ichigo full hollow alakja Uliqurra ellen, akkor egy kib*szott jedi volt akkor Ichi, de ez shirosakinak ált jól.
Szerintem egyébként simán kialakíthat a zanpakutojával olyan kapcsolatot hogy az visszaröppenjen a kezébe Nevet
Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #132 Dátum: 13 márc 06, 19:49:27 »

Ezek szerint Asuichi volt Zaraki-nál is a kezdetek óta, ami azt jelenti, hogy az Asuichi felvette Zaraki alap tulajdonságait (hiszen egyé válásról, felveszi a használó tulajdonságait vagy miről beszéltek a mangába) azaz: Kib*szott erős és szereti a harcot. Reméljük ezeket a tulajdonságokat vette fel a Zanpakuto Nevet
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #133 Dátum: 13 márc 06, 19:57:54 »

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/529/4
itt teljesen más zaraki kardja.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #134 Dátum: 13 márc 06, 20:38:34 »

Mert csak abban a pillanatban lett az övé. Szerintem az Asuichi, olyan alakot vett fel később, ami illik Kenpachi lelkéhez.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins