Nem olvastam nagyon vissza, csak felületesen. ^^
heo: Azta! o.O Már több mint 500-at gyűjtöttél? Hol tárolod őket?

Amúgy én csokis papírt, és bonbon dobozt gyűjtök. :3 Ja, és igen, muti a gyűjteményt!

Flexee: Én is addig lettem szekálva, hogy legszívesebben egyedül vagyok.

Amúgy ne küldd el a bátyót! Az enyéim is elmentek, nem voltak a kedvenceim, de mégis, akkor rájöttem, hogy nélkülük azért mégse látszik kereknek az az ellipszis... szerencsére hétvégenként hazajönnek, és néha nekik is van szünet!

mugen: Hogy hívják azt a románt aki szereti a tüzet? Piromán.

Tia: Hol laksz?
Az öngyilkosságról csak annyit, hogy se nem gyávaság, se nem önzőség. Inkább csak simán meggondolatlanság.
Én csupán egyetlen okból nem akarok meghalni. Szörnyű belegondolni, hogy a családomat, meg mindenki mást, sose ölelhetem már át, nem lehetek együtt velük. Esetleg még ők is szomorúak lesznek, amit pedig nem szeretnék.
Úgyhogy, az egyetlen ok, amiért már csak élni akarok, az, az, hogy velük lehessek... konkrétan értük élek.

Normális küzdőszellemű, és életösztönű ember nem követne el öngyilkosságot.
Amúgy, ami ma történt velem és érdemleges:
Elmentünk anyuékkal egy tehenészetre. Szépen körbe lettünk vezetve.
Pont aznap született 2 IKERBORJÚ!
Annyira aranyosak voltaaaaaaaak!!!!!!

Ilyen kis picur (már ami egy tehénnél picur... ) volt mind2 és ilyen kis fehér alapon barna foltosak voltak. Meg az anyjuk is olyan volt, meg a többi is, legalább is kevesebb volt a fekete foltos.

És, voltak még kistehenek, meg mégkisebbek, ilyen bocik, meg nagyobbak is, meg bikák is. Tiszta szelíd volt mindegyik, meg lehetett 1-2-t érinteni.

És a fejőben pont fejte egy csaj őket, és ott rakta rájuk a fejőgépet, nagyon állat volt.
+
A portaőrző kutyák, miután látták, hogy a gazdival vagyunk mint egy kezesbárány, pedig volt köztük ilyen derékig érő kuvasz is, azt jöttek magukat megsimogattatni. o.O xD (az ott elszórt macskákról, nem is beszélve, ilyen szelíd macskákat még nem láttam idegennel xD)
Asszem ezután a boci lesz az egyik legaranyosabbnak tartott emlősállatom, ami nem kutya, és nem macska. xD
Ennyit az olvadozásróóól! *fuck off*