24 nov 16, 20:28:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 872 873 [874] 875 876 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1355231 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #13095 Dátum: 12 ápr 19, 17:57:50 »

Ennyire elvágtam volna a beszélgetés fonalát?  Hmm?

Szeretem a tintahalat meg a galambot is. Raptort még nem ettem.
(szeretem a youtube-os videókat. Mindegyiket más hangerővel töltik fel és én meg néha  hangerőtől kapok egy fejbevágást.)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 17:59:06 írta Morita » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #13096 Dátum: 12 ápr 19, 18:00:31 »

Dehogy ikszdé neem, már én untam.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #13097 Dátum: 12 ápr 19, 18:00:56 »

Szép is lenne, ha egy csapat gyerek megoldaná... ezért sem erőlködök nagyon. Hümm-hümm (itt most magamra céloztam)
Egyébként igen, Kínában csak 1 gyerekük lehet.

Morita szia! A csákányos beszólásodon megfekszek. xD Valószínű, hogy mi is ezt csinálnánk, csak baltával.

Tudom, hogy jó, ha van az embernek véleménye... legalább is ezt mondják.
De hidd el, már annyiszor megaláztak, sőt, a saját családom megalázott, hogy inkább kerülve a kínos pillanatokat, és azt a szánalmat mindenki szemében, inkább kussolok. Már így is elég szar a lelkületem, pláne, hogy csak jót akarok, de a végén mindenki csak egy utolsó seggnek tart. Mert sajnos az én életem ebből áll.  Neeem
(és itt most nem csak holmi véleményekről beszélek)
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13098 Dátum: 12 ápr 19, 18:04:42 »

Én azon fekdütem, mikor tényleg feladtam apumnak 18 csákányt a padlásra. Egy kisebb bányaüzemnek nincs ennyi.
Nah és ha megaláztak? Velem is csinálták ezt, de hát istenem! Ők szövegelhetnek én meg nem?
Én régen sokat írtam...meséket, fanfictionokat, esszéket, ilyesmit...ott nem sokan szóltak vissza és a véleményem mégiscsak elmondtam. Meg ha jól összetudod fogalmazni a mondandódat írásban, a szóban is könnyebb lesz és jobban tudsz érvelni.
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #13099 Dátum: 12 ápr 19, 18:11:50 »

Engem is aláznak eszméim miatt ,de zért nem fogom TELJESEN vissza magam és most nem csak az itt elhangzottakra gonndolok csak ha már inteligensen beszélek akkor
MI a fsz van te hlye gyerek
másik
miután félórán  át löki   a fenyegetést:
oké akkor gyere suli után arréb és 2en elintézzük,hogy ne szóljanak bele hamár szóból nem értesz.....
erre
majd jól agyonverÜNK:D
családom megalázni nem alázott meg de.......nem egy a nézet:DDDD
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13100 Dátum: 12 ápr 19, 18:14:03 »

Ezt most nem teljesen értettem... Most akkor mi az intelligens?
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #13101 Dátum: 12 ápr 19, 18:14:53 »

Chuck Norrsi középső neve. A másik a legyőzhetetlen. Na jó ikszdé csak vicceltem.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #13102 Dátum: 12 ápr 19, 18:16:14 »

Na jó ikszdé csak vicceltem.

Ember, ha nem mondod, komolyan, eszünkbe sem jut!!
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

« Válasz #13103 Dátum: 12 ápr 19, 18:19:38 »

Az kemény, minek nektek annyi csákány? Nevet (már, ha nem tolakodás xd)
A megalázással pedig csak az az 1 bajom van, hogy ez egész életemben végig kísért.
Mára inkább úgy vagyok vele, hogy nem mondom senkinek semmit, ha akar valamit oldja meg maga...

mugen, az a baj, hogy én olyan természetű kezdek lenni, hogy ha valaki 1 rossz szót akar szólni kitépem a haját... mostanában elég sok dolog történt velem, és nem a jóságos szentlélek irányba terelődött a személyiségem... sajnos.
Ezért sem idegelem magam. Mostanában örülök annak, hogy még nem csináltam semmi hülyeséget. Nevet
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #13104 Dátum: 12 ápr 19, 18:20:59 »

Ugye? Tudom, általában az embereknek csak egy középső nevük van. Chuck Norris esetében ez a legyőzhetetlen. Úgyhogy az inteligens csak a 2. vagy esetleg a 3. neve lehet.
Haverom meg ha mond egy olyan poént, amin senki sem nevet, mert semmi különös, vagy vicces nincs benne, akkor azt mondja, hogy ez nem vicc, ez komoly. Azóta mi is ezt mondjuk mindig neki: "ez nem vicc, ez komoly"
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #13105 Dátum: 12 ápr 19, 18:22:30 »

Hmm jósok csákány...jut eszembe... mondd, te rokona vagy Ivan Braginskinek? Hmm?
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13106 Dátum: 12 ápr 19, 18:26:36 »

Nem tudom minek ennyi csákány nekünk. Van aki cipőket gyűjt, hát apum ezek szerint csákányokat.
Amúgy ez az egész életedbe végigkísért: Hát ez jelenleg 15 év. Bár az enyém is csak öt évvel több, de tudod mennyi minden változott 5 év alatt?! Szóval ne vedd sértésnek, mert inkább bátorításnak szánom, mert valami ilyesmit érzetem én is 15 évesen, de szerintem kicsit túlreagálod, ami a korodnak és annak tudható be hogy te is egy egészséges tinédzser vagy. Nevet

Az én középső nevem most az Álmos, vagy legalábbis erre tippelek.

Most hogy mondod ^^, lehet hogy előző életemben egy animekarakter voltam.
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #13107 Dátum: 12 ápr 19, 18:27:31 »

Zizi! Ne ess abba a csapdába, hogy megalázottnak tekinted magad, hogyha a helyzet úgy adódik! Ez egy illúzió. Jézus szerinted a kereszten megalázva érezte magát? A legkevésbé sem.
Ha a saját igazságod hajtod, akkor tényleg maradj csendbe, tanulj a hibákból és nézz bele a tükörbe. Ellenben ha nálad van Az Igazság, akkor ne kussolj! Az életed árán se alkudj meg! A szülők, a társadalom az engedelmességre tanít, vagyis a rabszolgaságra. Ha megkérdőjelezed az értelmetlen dolgokat, akkor hülyének tekintenek. Senki sem szereti az intelligens embereket, hisz a rendszer alapjait rombolják, rávilágítanak a hibáira, ezeket az embereket elakarják hallgattatni. Amint iskolázottá válsz el is kezdődik. Sajnos a szülők legnagyobb része már szolgává lett, így a szolgaságot adja tovább. Ha érettségi után intelligens maradsz, na, az teljesítmény. Nagyon keveseknek sikerül megtagadniuk a társadalomtól kapott tudást. Intelligens alatt nem a jól tájékozottságot, műveltséget értem. Az agy intellektuálisa pedig ebből áll, a biomemóriából. Einsteinnek egyáltalán nem volt jó memóriája, mégis az egyik legnagyobb elme volt a világon. Ő intelligens volt, nem pedig intellektuális. Az iskola előnybe helyezi az intellektualitást, mert ahogy említettem, az intelligens emberekkel csak a gond van. Nézzetek rá a katonaságra, nincs annál gyengébb szellemi színvonal. Értelmetlen parancsot teljesítenek, a kiképzés része, hogy ne kérdezz, csak végrehajts. Beleivódik a sejtjeidbe. Ahogy befejezed a dolgok megkérdőjelezését elveszted az intelligenciád. Pedig a társdalom, a szülők az alkalmazkodó, engedelmes embereket szereti, ha kussolsz és bólogatsz, ellenben konfliktus lenne. A nevelés definíciója teljes mértékben megváltozott az elmúlt évszázadokban.
Az egyháznak is van ilyen funkciója. A hit teljesen megöli a kíváncsiságot, felhagysz a kereséssel, elfogadod az alaptalant a gyengeséged végett.
Régen én se mertem kimondani ezt-azt, szerencsére sikerült a magam urává kerekednem, így bármit mondanak lepereg rólam, nem ér el belül, maximum a felszínt (az elmét) sérti. És csak nagyon keveset tartózkodom az elmén. Persze alapvető, hogy ezt elérd magadévá kell tenned Az Igazságot, így rendíthetetlen erőre, bizalomra tehetsz szert és ha úgy vélik, hogy igazad van vagy nincs igazad, egyik sem fog téged érdekelni, mert te ismered a valót.
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

« Válasz #13108 Dátum: 12 ápr 19, 18:34:57 »

A fenébe, gondolkoztam, hogy elkezdek énekelgetni, mivel senki sincs itthon... hát nem hazajött a bátyám? ikszdé

Az én középső nevem most a, Eszetlenül Meztelen Egy kupac kopasz kukac, meg még egy kupac kopasz kukac az hány kupac kopasz kukac, alias Kenyér és Hurka!!! (ugye milyen értelmesen hosszú xd)

Morita: vagy csak te voltál a hét törpe egyike... Szundi! Nevet

Stance: Húú... ez jó hosszú lett. Csak az a baj, hogy én képtelen vagyok nem érzelmi alapon dönteni. Neeem
(na meg kettőnknek teljesen más lehetőségei vannak... de ebbe ne menjünk bele) Amúgy egyetértek veled.

ui.: mindjárt jön a Kyuudaime Dumatopic. (remélem így kell írni)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 18:36:16 írta Zizi100 » Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13109 Dátum: 12 ápr 19, 18:36:49 »

Fuh, Stance, hát ez tényleg vélemény volt. xD
Örülök, hogy a saját családomba élek.

Mikor senki nincs itthon és táncolok és fel alá futkosok a szobában. Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 872 873 [874] 875 876 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins