Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12750 Dátum: 12 ápr 10, 15:50:32 » |
|
Jah értem. Fórumtalálkozó. Vagy valami ilyesmi. Az ilyenek tök jók.... én szerettem járni anno ezekre. Pár emberrel még így 4 év után is tartjuk a kapcsolatot és gyakran találkozunk. Csak most már nem fórumtalinak hívjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12751 Dátum: 12 ápr 10, 15:51:41 » |
|
Ezért sem értem, hogy, ha van ilyen, akkor miért itt beszéltek róla... Ne nekem kelljen már szólni.
Morita, előre is köszönöm! A valós találkozó még nem esett meg, de az lenne majd a végkifejlet, ez addig is összefogja azt a pár embert akit talán érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12752 Dátum: 12 ápr 10, 15:53:12 » |
|
Morita: Igen, olyasmi. A legutóbbi egy bál volt, hasonló, mint a Trollbarlang idején a Trollbál. Én is nagyon sok barátot szereztem ezeken a helyeken, pl. Flexikét, Rikant...
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12753 Dátum: 12 ápr 10, 15:59:55 » |
|
Én tényleg buzdítok mindenkit, hogy menjen el. Jók ezek a netes barátságok, de még jobbak, ha élőben is találkoznak az emberek.
Akivel előben is sokat találkozok és talán ismeritek is az Noemimi-chan, Noe, ahogy tetszik. Múltkor voltunk együtt Morisons-ba koktélozni. Vicces volt. Találkoztunk külföldiekkel és kiderült piásan jól beszélünk angolul.
De hogy ne offolunk túl sokat, ugorjunk át valami más témára Én naiv kisleány azt hittem, a feladatom 3 soros lesz és nem fél oldalas, ezért 3 sor helyet hagytam neki. Ez pech.. Ma ettem zelleres csikét, amit anyum sikeresen extra mustárosra csinált, még jó, hogy szeretem a mustárt. Egy óra múlva mennem kéne japánra. Mindig a metrón tanulok és az emberek előszeretettel bámulnak meg. Vicces és még kicsit élvezem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12754 Dátum: 12 ápr 10, 16:04:05 » |
|
Igaz, az offból elég lesz. Hogy érted azt, hogy "Egy óra múlva mennem kéne japánra."? Azt, hogy jársz ilyen külön oktatásra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12755 Dátum: 12 ápr 10, 16:08:13 » |
|
Igazából ez azt jelenti, hogy minden kedden este 7-től fél 9-ig egy japán hátán szoktam állni. Ezért mondom, hogy megyek japánra. Valójában úgy lenne helyes, hogy megyek egy japánra. Amúgy vicc nélkül, igen másfél éve tanulom a nyelvet. Még nem sokat tudok, de már alakulgat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12756 Dátum: 12 ápr 10, 16:11:05 » |
|
Ja, értem. Én a japán nyelvet azért nem kezdeném el sohase, mert - ugyan az animéket imádom, és Japán kultúrája is érdekel, - a nyelv annyira nem izgat, mint mondjuk az angol. Néhány szót én is tudok, az animék nézése közben "tanulgatom".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12757 Dátum: 12 ápr 10, 16:12:52 » |
|
Angolul én már tudok annyira amennyire szükséges, de kellene egy második nyelv is és ezt választottam. Igazából ha valaki beszél angolul, minden más majdhogynem felesleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12758 Dátum: 12 ápr 10, 16:14:44 » |
|
Igen, mert az angol szavak nagyon hasonlítanak más nyelvek szavaira. (Ezt egy kicsit furán fogalmaztam meg. ) engem mondjuk az angolon kívűl még a francia is érdekel, de az kisebb mértékben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12759 Dátum: 12 ápr 10, 16:16:56 » |
|
Tesóm tanul franciául és látva őt én soha se fogok belekezdeni a franciába. Ő meg az a bátyám és az én példámon okulva, nem a németet választotta xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12760 Dátum: 12 ápr 10, 16:20:59 » |
|
A francia jó nyelv én tanulok úgy. Vannak hülyeségek benne, de szeretem a hangzását, nagyon.(Csak a franciákat nem igen csípem. xD) És nem olyan barbár mint a német. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #12761 Dátum: 12 ápr 10, 16:25:28 » |
|
Én is németet tanultam általánosba hülye fejjel Á kár volt, nem jó, ráadásul hiába tanultam semmire nem emlékszem belőle ^^
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12762 Dátum: 12 ápr 10, 16:36:27 » |
|
Én magyarul (nyílván ) meg angolul tudok. Németül pár szót, pedig öt évig tanultam, még sem ragadt meg bennem... Utáltam a nyelvet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12763 Dátum: 12 ápr 10, 16:41:59 » |
|
Én tényleg buzdítok mindenkit, hogy menjen el. Jók ezek a netes barátságok, de még jobbak, ha élőben is találkoznak az emberek.
Szívesen mennék, de egy ideje nem volt "Spontán találkozó", majd szervezünk valamit. Igény szerintem lenne rá, de eddig legalábbis úgy tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #12764 Dátum: 12 ápr 10, 17:10:59 » |
|
Jah értem. Fórumtalálkozó. Vagy valami ilyesmi. Az ilyenek tök jók.... én szerettem járni anno ezekre. Pár emberrel még így 4 év után is tartjuk a kapcsolatot és gyakran találkozunk. Csak most már nem fórumtalinak hívjuk. Én ilyenen sajnos még nem voltam, de talán conon összeverődünk páran tök jó dolog élőben találkozni, csak akkor sokszor van kínos csend, nem tudok megszólalni se, éy ilyenkor jön a jó öreg leégetés - mmint önmagamat ilyenkor vagy nevetnek vagy pedig megkérdőjelezik épelméjűségem... Ja, értem. Én a japán nyelvet azért nem kezdeném el sohase, mert - ugyan az animéket imádom, és Japán kultúrája is érdekel, - a nyelv annyira nem izgat, mint mondjuk az angol. Néhány szót én is tudok, az animék nézése közben "tanulgatom". engem érdekel a nyelv, és most önállósítom magam majd a nyáron a nyelvkönyvem szerint a kék és a zöld ugyanúgy aoi O.o szóval sokat nem téveszthetsz, mert kék az és és zöld a fű...de lehet zöld az ég, és lehet kék a fű, nekem mindegy, hisz' végül is így gyönyörű~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 10, 17:16:41 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
|