Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12765 Dátum: 12 ápr 10, 17:13:15 » |
|
Ilyesmi fórum talikon én is voltam Még a Merengővel. Igen tényleg a legjobb ha személyesen találkoztok egymással
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12766 Dátum: 12 ápr 10, 17:38:31 » |
|
Jé Lilus tök ugyan az az avád mint Aizen-nek (szerk.: és most látom blackhaw-nak is. xD), csak most láttam hogy írt az egyik játék topicba és azt hittem te vagy. Flexee, az nem baj, ha olyanokkal találkozol, akkor nem zavarja őket szerintem. Szépen lassan fel kell oldódni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 10, 18:32:58 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #12767 Dátum: 12 ápr 10, 18:02:24 » |
|
Egyszer voltam egy szülinapi bulin, voltunk vagy 4-en velem együtt!! hú! mázli hogy szerették az animéket jól elvoltunk, de sokszor volt kínos csend, de sokat játszottunk, és akkor már rendben mentek a dolgok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12768 Dátum: 12 ápr 10, 18:08:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12769 Dátum: 12 ápr 10, 18:11:25 » |
|
ahoy szerintem az első, a másodiknak nem tetszik a lánca
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 10, 18:12:04 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12770 Dátum: 12 ápr 10, 18:19:00 » |
|
Anyagilag is jobban járnék vele,mert az az olcsóbb :_D
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12771 Dátum: 12 ápr 10, 18:19:18 » |
|
Szerintem is az első legyen. Kínos csöndek mindig vannak. >_< Bár én nem szoktam kínosnak érezni, csak nagyon ritkán jön rám hogy "most meg kéne szólalni"... de ez tényleg nem is tudom mikor fordult elő utoljára. Van egy fiú ismerősöm, neki mániája dumálni, de ha hirtelen ki fogy a témából mondja nekem hogy "Mondjak valami szépet"... ilyenkor mindig legszívesebben tökön rúgnám. Olyan hülye mondat ez, meg egy beszélgetés nem így kezdődik... na de mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #12772 Dátum: 12 ápr 10, 18:22:10 » |
|
Én az elsőt választanám a helyedben, a sima lánc jobban bejön.^^ Jó lenne egy valódi találkozó, csak nem tudom hogy én el lennék-e engedve... A japán nagyon szép és érdekes nyelv, szerintem érdemes egy kicsit belekezdeni, ha meg mégse tetszik akkor abba lehet hagyni.. Nekem nagyon tetszik, és a kanjik a kedvenceim. Tudom, tudom, akik úgyszintén tanulnak japánt azok általában nem szeretik, nekem tökre tetszik. És ha valamit nem akarom hogy elolvassanak, azt mindig hiraganakkal írom le. Ilyen kínos csend velem is megesik néha, amikor nem vagyok éppen beszédes kedvemben (mondjuk ez ritka :'D ). Meg az is elég gáz, amikor csak én beszélek, mert a beszédpartnerem eléggé csendes típus.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12773 Dátum: 12 ápr 10, 18:38:58 » |
|
"Mondjak valami szépet"
Ibolya! Na most te jössz. hanii: mi általánosban 3an saját titkosírással írtunk, esetleg székely rovásírással, és jó érzés volt azért egy-két dolgot felírni a táblára, amit nem néztek volna jó szemmel persze nem káromkodás vagy ilyenek. az egyik kedvencem az volt, amikor első órába teremcsere volt, és az egyik barátomat kapta el az ofő, hogy menjen fel és írja fel az érkezőknek a táblára, hogy hova menjenek, a hülye meg felírta rovásírással megyek be a terembe, és 15-18 ember ott tolongott a táblánál, mert annyi, fel volt írva, hogy figyelem 7.C! *utána rovásírás* én meg nézem.. magamban elmotyogok, aztán elindulok az ajtó felé, és onnan még hátraszóltam, hogy -Ti nem jöttök? Mondjuk nekem 8... és kiballagtam, többiek meg utánam hogy ezen mér röhögök azt nem tudom, de vicces szitu volt akkor és ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #12774 Dátum: 12 ápr 10, 18:54:48 » |
|
Én magyarul (nyílván ) meg angolul tudok. Németül pár szót, pedig öt évig tanultam, még sem ragadt meg bennem... Utáltam a nyelvet. Pont így vagyok vele én is. Nekünk vmilyen kopogásunk volt, dee néhány szórol vagy emberről kézjelünk is, amiből tudtuk ki ki. xD Bár próbálkooztunk a virág nyelvel is vagy mi az, abból elég profi vagyok, csak az picit átlátszó xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12775 Dátum: 12 ápr 10, 18:58:39 » |
|
Flexi: Mi ezt a hülye beszédet is használtuk egy időben, ezt a "Tuvudsz ivígy beveszévélnivi?" Tehát hogy mindig az adott szótag után egy v-betűt és az azt megelőző magánhangzót tesszük utána.^^ De szerintem ismeritek sokan.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12776 Dátum: 12 ápr 10, 19:02:38 » |
|
Flexee: Szivárvány. Te jössz. Hanii:Úgy nagyon sokat beszéltünk itthon kiskoromban a testvéreimmel, poén volt. De egy idő után már hagytuk. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12777 Dátum: 12 ápr 10, 19:06:41 » |
|
Minicsán: MineCraftos naplemente hanni: mivi sovokavan tuvudtuvunk ivigy beveszévélnivi derge irgigy csargak kergettergen érgés ergész forgolyérgkorgonyargan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12778 Dátum: 12 ápr 10, 19:12:12 » |
|
Irgígy érgén irgis turgudorgok bergeszérgélnirgi, derge nárgálurgunk csargak nergekergem mergegy. Akkor most én mondok egy szépet: Pillangóó. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12779 Dátum: 12 ápr 10, 19:13:21 » |
|