^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #12345 Dátum: 12 ápr 01, 19:10:24 » |
|
tele van jó sráccal...és Franciaország maga a megtestesült perverzség, Poroszország pedig új értelmet ad az "awesome" szónak x3 tőlem ha valaki megkérdezi, hogy mi az az awesome, én már kapásból mondom, hogy Poroszország. eddig csak egyszer történt meg, de a kérdező nem értette  aztán otthagyott  Témafagyasztás powaa.... Zizi ez ragadós 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 19:45:46 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12346 Dátum: 12 ápr 02, 08:57:09 » |
|
Éppen info órán ülök. Szabad óránk van hehe o.O
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #12347 Dátum: 12 ápr 02, 13:33:08 » |
|
ÁÁ ne mond ezt, mer a végén úgy járnak mint sasuke. xDDDD Á masashi ez az avatar xDD Most ettem
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #12348 Dátum: 12 ápr 02, 14:39:31 » |
|
Kicsit kevés rajta a ruha  Am ulquiorrával semmi bajom. Hát még szerecse És kösy :p:p:p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #12349 Dátum: 12 ápr 02, 15:02:38 » |
|
Most is?  Mért ki volt még akit nem kedveltem ? :]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12350 Dátum: 12 ápr 02, 15:33:11 » |
|
Kígyósnéni, mi késő ősszel és télen mindig ezt csináljuk.  Volt, hogy négyen ültünk bent. xD Egyik barátnőm a wc-n, a másik az ölében felhúzott lábbal, a harmadik a radiátorcsövön állt, én meg rendszerint a kukán ültem, szintén felhúzott lábakkal. És ha a tanár jött ellenőrizni, akkor mindig más mondta, hogy hasmenése van.  És ugyebár mindezt nem csinálnánk, ha nem lenne ilyen hülye szabály, hogy mindig ki kell menni szünetben, kivéve tízórai szünetben és ugye a 0. szünetben, vagy mi, az órák előtt. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #12351 Dátum: 12 ápr 02, 16:09:36 » |
|
xDDDDD Nagy ez a kép. Nekem sayel aporroval sincs amúgy semmi bajom, szerintem nekem az espadaból aki picit unszimpatikusabb, az aroniero, főleg mikor olyan izévé változott.  A képről: Hát xD ez legalább vicces  De így ennyi még inkább belefér, mint a másik 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 16:10:07 írta drszabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12352 Dátum: 12 ápr 02, 16:35:54 » |
|
Jesszu, nekünk ez a ki kell menni szünteben-dolog csak alsóban volt, de már akkor sem tartottuk be xD Max. 2-3.-ig. De akkor is csak 'nagyszünetben' kellett kimenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 16:36:30 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #12353 Dátum: 12 ápr 02, 16:43:29 » |
|
Mi meg amúgy minden szünetben kimentünk, és fociztunk. Ha hideg volt akkor is, néha még ha esett az eső az se zavart. xDDD Erre idén meg egész nap a terenben poshadunk, mert a focipálya a külső udvaron van, és nem lehet kimenni. A belső udvar meg tiszta pici, hemzsegnek az emberrek el se lehet férni 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 16:51:19 írta drszabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #12354 Dátum: 12 ápr 02, 17:20:56 » |
|
Meg hát igen... A Másik oka annak, h egész nap a teremben ülünk, hogy a házit is megkéne csinálni valahol xDD Egy fiú van, aki megcsinálja mindig a házit, és kb az egész osztály róla másolja >.< De egyébként ő nem az a stréber, ahogy az ember elképzelné, hanem tök normális, csak jó tanuló. Rajta kívül van még pár ember aki csinál házit, de van mikor matek óra előtt, a fél osztály 1 padot áll körbe és másol ",.," Én matek házit év elején csináltam utoljára, ha egyáltalán csináltam. xD Másból van, hogy 1-1 házit megcsinálok, Magyarból ha vmi fogalmazás vagy versírás, ahol megmutathatom írói vénám xDDDDD , de másra nem tom rávenni magam sehogyse. Nem tom, hogy mér xDD
Köszi masashi, úgyis pont most áltam neki enni, mostmár legalább tudok xDDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 17:22:13 írta drszabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #12355 Dátum: 12 ápr 02, 17:24:34 » |
|
na most jövök karateedzésről  nem félreérteni, én csak néző voltam, de persze ez nem jelenti azt, hogy otthon nem próbálok gyakorolni  élvezetes volt, csak nagyon zavart egy kiscsávó, aki azthiszi mindent megtehet... a tanárnő (megengedte hogy tegezzen) szóval neki is elege volt a gyerekből, de azt meg nem érdekelte, folyton csak az látszott rajta, hogy utálja ezt... jó érzés lehet a tanárnak. nem kötelező járni, ha meg a szülei szerint igen, akkor sem kell nyíltan kifejezni az utálatot. engem is járattak hittanra, egy szót sem szóltam órán, otthon viszont panaszkodtam, így kivettek ^^" jó még kisgyerek, de nevelni is lehet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #12356 Dátum: 12 ápr 02, 17:34:46 » |
|
öh öhöhö höhö öhhöhö Massh te meg a hittan?  bocs csak ez kicsit abszurdnak tűnik az antikrisztus kiírásaid meg az ilyenek után  nekem minecraft kell. csak nem megy a gépen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12357 Dátum: 12 ápr 02, 17:45:46 » |
|
Hittan.. jó uncsi lehet, a többiek akik jártak meséltek róla. Jujj.  AZ egyik osztálytársam egyszer úgy imádkozott, hogy "Az isten b*ssza meg, mikor mehetek már haza?"  Ott röhögtek a többi csajjal. xD Ú olyan salátát készítettem, mindjárt meghalok, ilyenre még sose sikerült. *_*
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #12358 Dátum: 12 ápr 02, 17:55:24 » |
|
xxDDDDDDD Hát ez az imádkozás xDDDD Szakadtam. Én azthiszem pogány vok.  Az ember kialakulását, ahogyan a biblia ábrázolja, azt a tudomány teljesen megcáfolja, sőt maga a biblia is. Két féle teremtéstörténet van. Hát ez milyen már? Ebből is látszik, h az emberek hordták össze ezeket a dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #12359 Dátum: 12 ápr 02, 18:15:25 » |
|
Na masashi te ne is beszélj a hittan-ról  . Nem tudlak téged elképzelni hogy hittanórára el mennél és figyelmes jó tanuló lennél...bár látszik félre ismertelek. Vagy nincs igazam? Én magam római katolikus vagyok. Nem is véletlen persze de örülök hogy ők kereszteltek meg engem masashi  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|