25 júl 18, 09:21:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 822 823 [824] 825 826 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1720892 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #12345 Dátum: 12 ápr 01, 19:10:24 »

tele van jó sráccal...és Franciaország maga a megtestesült perverzség, Poroszország pedig új értelmet ad az "awesome" szónak x3 tőlem ha valaki megkérdezi, hogy mi az az awesome, én már kapásból mondom, hogy Poroszország. eddig csak egyszer történt meg, de a kérdező nem értette ikszdé aztán otthagyott ööööö

Témafagyasztás powaa.... Zizi ez ragadós ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 19:45:46 írta ^^ » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12346 Dátum: 12 ápr 02, 08:57:09 »

Éppen info órán ülök. Szabad óránk van hehe o.O
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12347 Dátum: 12 ápr 02, 13:33:08 »

ÁÁ ne mond ezt, mer a végén úgy járnak mint sasuke. xDDDD Á masashi ez az avatar xDD
Most ettem Mosolyog
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12348 Dátum: 12 ápr 02, 14:39:31 »

Kicsit kevés rajta a ruha ikszdé Am ulquiorrával semmi bajom.
Hát még szerecse  >.<#
És kösy :p:p:p
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12349 Dátum: 12 ápr 02, 15:02:38 »

Most is? Mosolyog Mért ki volt még akit nem kedveltem ? :]
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12350 Dátum: 12 ápr 02, 15:33:11 »

Kígyósnéni, mi késő ősszel és télen mindig ezt csináljuk. smirksweat Volt, hogy négyen ültünk bent. xD Egyik barátnőm a wc-n, a másik az ölében felhúzott lábbal, a harmadik a radiátorcsövön állt, én meg rendszerint a kukán ültem, szintén felhúzott lábakkal. És ha a tanár jött ellenőrizni, akkor mindig más mondta, hogy hasmenése van. ikszdé És ugyebár mindezt nem csinálnánk, ha nem lenne ilyen hülye szabály, hogy mindig ki kell menni szünetben, kivéve tízórai szünetben és ugye a 0. szünetben, vagy mi, az órák előtt. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12351 Dátum: 12 ápr 02, 16:09:36 »

xDDDDD Nagy ez a kép.
Nekem sayel aporroval sincs amúgy semmi bajom, szerintem nekem az espadaból aki picit unszimpatikusabb, az aroniero, főleg mikor olyan izévé változott.  ikszdé
A képről: Hát xD ez legalább vicces Mosolyog De így ennyi még inkább belefér, mint a másik Mosolyog  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 16:10:07 írta drszabi » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12352 Dátum: 12 ápr 02, 16:35:54 »

Jesszu, nekünk ez a ki kell menni szünteben-dolog csak alsóban volt, de már akkor sem tartottuk be xD Max. 2-3.-ig.
De akkor is csak 'nagyszünetben' kellett kimenni.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 16:36:30 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12353 Dátum: 12 ápr 02, 16:43:29 »

Mi meg amúgy minden szünetben kimentünk, és fociztunk. Ha hideg volt akkor is, néha még ha esett az eső az se zavart. xDDD Erre idén meg egész nap a terenben poshadunk, mert a focipálya a külső udvaron van, és nem lehet kimenni. A belső udvar meg tiszta pici, hemzsegnek az emberrek el se lehet férni Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 16:51:19 írta drszabi » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12354 Dátum: 12 ápr 02, 17:20:56 »

Meg hát igen... A Másik oka annak, h egész nap a teremben ülünk, hogy a házit is megkéne csinálni valahol xDD
Egy fiú van, aki megcsinálja mindig a házit, és kb az egész osztály róla másolja >.< De egyébként ő nem az a stréber, ahogy az ember elképzelné, hanem tök normális, csak jó tanuló.
Rajta kívül van még pár ember aki csinál házit, de van mikor matek óra előtt, a fél osztály 1 padot áll körbe és másol ",.,"
Én matek házit év elején csináltam utoljára, ha egyáltalán csináltam. xD Másból van, hogy 1-1 házit megcsinálok, Magyarból ha vmi fogalmazás vagy versírás, ahol megmutathatom írói vénám xDDDDD , de másra nem tom rávenni magam sehogyse. Nem tom, hogy mér xDD

Köszi masashi, úgyis pont most áltam neki enni, mostmár legalább tudok xDDDD
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 17:22:13 írta drszabi » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #12355 Dátum: 12 ápr 02, 17:24:34 »

na most jövök karateedzésről Mosolyog nem félreérteni, én csak néző voltam, de persze ez nem jelenti azt, hogy otthon nem próbálok gyakorolni ikszdé élvezetes volt, csak nagyon zavart egy kiscsávó, aki azthiszi mindent megtehet... a tanárnő (megengedte hogy tegezzen) szóval neki is elege volt a gyerekből, de azt meg nem érdekelte, folyton csak az látszott rajta, hogy utálja ezt... jó érzés lehet a tanárnak. nem kötelező járni, ha meg a szülei szerint igen, akkor sem kell nyíltan kifejezni az utálatot. engem is járattak hittanra, egy szót sem szóltam órán, otthon viszont panaszkodtam, így kivettek ^^" jó még kisgyerek, de nevelni is lehet...
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #12356 Dátum: 12 ápr 02, 17:34:46 »

öh öhöhö höhö öhhöhö Massh te meg a hittan? ikszdé bocs csak ez kicsit abszurdnak tűnik az antikrisztus kiírásaid meg az ilyenek után ikszdé

nekem minecraft kell. csak nem megy a gépen. :/
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12357 Dátum: 12 ápr 02, 17:45:46 »

Hittan.. jó uncsi lehet, a többiek akik jártak meséltek róla. Jujj. smirksweat AZ egyik osztálytársam egyszer úgy imádkozott, hogy "Az isten b*ssza meg, mikor mehetek már haza?" ikszdé Ott röhögtek a többi csajjal. xD

Ú olyan salátát készítettem, mindjárt meghalok, ilyenre még sose sikerült. *_*
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12358 Dátum: 12 ápr 02, 17:55:24 »

xxDDDDDDD Hát ez az imádkozás xDDDD Szakadtam.
 Én azthiszem pogány vok. Mosolyog Az ember kialakulását, ahogyan a biblia ábrázolja, azt a tudomány teljesen megcáfolja, sőt maga a biblia is. Két féle teremtéstörténet van. Hát ez milyen már? Ebből is látszik, h az emberek hordták össze ezeket a dolgokat.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #12359 Dátum: 12 ápr 02, 18:15:25 »

Na masashi te ne is beszélj a hittan-ról ikszdé. Nem tudlak téged elképzelni hogy hittanórára el mennél és figyelmes jó tanuló lennél...bár látszik félre ismertelek. Vagy nincs igazam? Én magam római katolikus vagyok. Nem is véletlen persze de örülök hogy ők kereszteltek meg engem masashi  Nevet.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 822 823 [824] 825 826 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins