24 nov 15, 20:30:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 809 810 [811] 812 813 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1352680 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #12150 Dátum: 12 márc 28, 19:10:29 »

ohh my God hova jártok ti?? nálunk heti 8 angol és 4 német van ikszdé 16-20 óra?? egek O.o

én azóta szeretem az angolt, amióta németet tanulok. (->ez minden elárul ikszdé)
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12151 Dátum: 12 márc 28, 19:11:05 »

Kéttannyelvű a szép neve az ilyen iskolának/szaknak Mosolyog.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12152 Dátum: 12 márc 28, 19:19:17 »

Igazából, így h nem a németet választottam, nekem csak 4 angol óráv van hetente egyenlőre-. Bár igaz, h ők így 2 év mulva anggolból leéretségiznek, de nem akartam németet tanulni így azt nem választottam. Angolból meg a heti 15 óra az meg fura lett volna úgy, h eddig nem is tanultam. Így hát nem nyelv szakra mentem, és így most 4 nyelv órám van Mosolyog))
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #12153 Dátum: 12 márc 28, 19:34:18 »

Loah: mmint az iskola neve az, vagy csak egy osztálynak? mert a per jeled nem árul el nekem semmit ikszdé mmint én kéttannyelvű szakra járok, de a suli egy sima gimi ikszdé
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12154 Dátum: 12 márc 28, 19:39:36 »

Látom Lupin professzor visszatért. xDD  bow
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12155 Dátum: 12 márc 28, 20:02:01 »

Lupiiiin! *.* Yóóóó Győztes

Én úgy tudom, hogy kéttannyelvű iskolák azok, amikben van kéttannyelvű szak. Nevet Pl: az én leendő sulim (remélhetőleg) 2 kéttanos szakkal rendelkezik (egy angol + egy német) és van egy emelt szintű angol csoport. Az nem kéttanos, csupán emelt óraszámban tanulják az angolt. Azt hiszem 8-10.. De nem biztos.

Szabi, attól még hogy nem tanultál angolt, mehettél volna angol kéttanosra, legtöbbször kezdőről indulnak. Nevet

Hát én még mindig ellenzem a németet, soha az életbe nem tanulnék, maximum ha rászorulnék.. Nem csodálom, hogy így szidjátok. smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.

« Válasz #12156 Dátum: 12 márc 28, 20:18:59 »

személy szerint az angol nálam csak azért van mert kötelező,amúgy nem izgat,nálam a szlovák a bejövős,tanulgatom is ^^ egész jó kis nyelv,először csak azért tetszett mert a szlovákot sokan nem értik és lehet vele szídni a másikat xD aztán azért is mert ilyen "hadarós" nyelv ^^ meg úgy a szavak is olyan egzotikusak Nevet
Némettel semmi bajom,az se olyan rossz,de nem tanulnám szívesen...

MÁS: látom UchihaMasashi már megint mást szeretsz,már a Tokio Hotel vagy mi már nem menő?xd *már nem raj*
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 20:21:17 írta Đestri » Naplózva

Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #12157 Dátum: 12 márc 28, 20:26:55 »

Szlovákot nekem is kell majd tanulnom a szlovák rokonaim miatt. >.< Nevet
Lássuk, hány nyelven is fogok majd beszélni? Angol, orosz, japán, olasz, szlovák... aztán még ki tudja, mire veszem rá magam. xD
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12158 Dátum: 12 márc 28, 20:29:28 »

Orosz? Japán? Olasz? xD A japánt még megértem énis tok 1 pár szót az animékből xDDDDD De oroszul is da~igen. Mosolyog
Azért az már nem rosz, ha az ember ennyi nyelvet beszél.
Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12159 Dátum: 12 márc 28, 20:33:33 »

jöttem én is vagánykodni  ikszdé

Na akkor Madzsar meg Svéd anyanyelvi szinten, Angol magas szinten, Német közepesen, Spanyol, a némettől kicsit gagyibbul és Japánból nagyon sok szó amit az animékböl hallottam
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12160 Dátum: 12 márc 28, 20:37:04 »

No most én is felvágjak valamivel?
Magyar anyanyelvi, Angol magas, Túléléshez elég német, közepes orosz, gyengus latin, gyengus francia, alacsony ukrán, plussz egy pici bináris, meg hexadecimális ikszdé
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12161 Dátum: 12 márc 28, 20:38:33 »

Magyar.  Kúl
Pár alantas nyelven is beszélek pár mondatot, de azok nem méltók rá, hogy felsoroljam őket.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #12162 Dátum: 12 márc 28, 20:38:52 »

Akkor te is jó sok nyelvet beszélsz. Nevet Svédül honnan tudsz? :O Lehet én i megtanulnék, van egy ismerősünk aki Svédországban lakik. Nevet A finnen is gondolkodtam, finnül beszélő ismerősünk is van. xD De hát ennyire nem lenne energiám. (:

Én japánt azt tanulok kb. fél éve, lakik a városunkban egy japán hölgy, képzeljétek elmondta hogy terhes, tök aranyos lehet egy japán kisbaba. Nevet Pirul Illetve félig japán. ikszdé

Oroszt középsuliban fogok tanulni második nyelvként, olaszul pedig meg kell tanulnom az olasz ismerőseink miatt, meg mert egy nagyon szép nyelv.^^

Manesz is tud már valamit. xD
Naplózva

Szeretet
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12163 Dátum: 12 márc 28, 20:40:45 »

Hát hanii hosszú életecském felét Svédországban töltöttem rámragadozott pár szócska Mosolyog
Nem kell amúgy sok energia(a svédhez), mert, ha az ember tud angolul és németül akkor már félig svédül is tud. Nagyon hasonlítanak.
Ja igen, még Norvég is megy anyanyelvi szinten.(Norvég meg Svéd 99%ban ugyan az ikszdé )
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 20:45:04 írta hamisjoe » Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #12164 Dátum: 12 márc 28, 20:43:34 »

Már mi okom lenne viccelődni? Angol, bináris, hexadecimális programozás miatt kell, folyton németekkel beszélgetek teamspeak-en codozás közbe, így rámragad pár szó, oroszt 4 évig tanultam és jártam is kint egyszer 2 hétre. Latinul franciául tesóm tanítgat, ismerőseim meg ukránok  Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 809 810 [811] 812 813 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins