^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #12150 Dátum: 12 márc 28, 19:10:29 » |
|
ohh my God hova jártok ti?? nálunk heti 8 angol és 4 német van 16-20 óra?? egek O.o én azóta szeretem az angolt, amióta németet tanulok. (->ez minden elárul )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12151 Dátum: 12 márc 28, 19:11:05 » |
|
Kéttannyelvű a szép neve az ilyen iskolának/szaknak .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #12152 Dátum: 12 márc 28, 19:19:17 » |
|
Igazából, így h nem a németet választottam, nekem csak 4 angol óráv van hetente egyenlőre-. Bár igaz, h ők így 2 év mulva anggolból leéretségiznek, de nem akartam németet tanulni így azt nem választottam. Angolból meg a heti 15 óra az meg fura lett volna úgy, h eddig nem is tanultam. Így hát nem nyelv szakra mentem, és így most 4 nyelv órám van ))
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #12153 Dátum: 12 márc 28, 19:34:18 » |
|
Loah: mmint az iskola neve az, vagy csak egy osztálynak? mert a per jeled nem árul el nekem semmit mmint én kéttannyelvű szakra járok, de a suli egy sima gimi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #12154 Dátum: 12 márc 28, 19:39:36 » |
|
Látom Lupin professzor visszatért. xDD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #12155 Dátum: 12 márc 28, 20:02:01 » |
|
Lupiiiin! *.* Én úgy tudom, hogy kéttannyelvű iskolák azok, amikben van kéttannyelvű szak. Pl: az én leendő sulim (remélhetőleg) 2 kéttanos szakkal rendelkezik (egy angol + egy német) és van egy emelt szintű angol csoport. Az nem kéttanos, csupán emelt óraszámban tanulják az angolt. Azt hiszem 8-10.. De nem biztos. Szabi, attól még hogy nem tanultál angolt, mehettél volna angol kéttanosra, legtöbbször kezdőről indulnak. Hát én még mindig ellenzem a németet, soha az életbe nem tanulnék, maximum ha rászorulnék.. Nem csodálom, hogy így szidjátok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #12156 Dátum: 12 márc 28, 20:18:59 » |
|
személy szerint az angol nálam csak azért van mert kötelező,amúgy nem izgat,nálam a szlovák a bejövős,tanulgatom is ^^ egész jó kis nyelv,először csak azért tetszett mert a szlovákot sokan nem értik és lehet vele szídni a másikat xD aztán azért is mert ilyen "hadarós" nyelv ^^ meg úgy a szavak is olyan egzotikusak Némettel semmi bajom,az se olyan rossz,de nem tanulnám szívesen... MÁS: látom UchihaMasashi már megint mást szeretsz,már a Tokio Hotel vagy mi már nem menő?xd *már nem raj*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 20:21:17 írta Đestri »
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12157 Dátum: 12 márc 28, 20:26:55 » |
|
Szlovákot nekem is kell majd tanulnom a szlovák rokonaim miatt. >.< Lássuk, hány nyelven is fogok majd beszélni? Angol, orosz, japán, olasz, szlovák... aztán még ki tudja, mire veszem rá magam. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #12158 Dátum: 12 márc 28, 20:29:28 » |
|
Orosz? Japán? Olasz? xD A japánt még megértem énis tok 1 pár szót az animékből xDDDDD De oroszul is da~igen. Azért az már nem rosz, ha az ember ennyi nyelvet beszél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #12159 Dátum: 12 márc 28, 20:33:33 » |
|
jöttem én is vagánykodni Na akkor Madzsar meg Svéd anyanyelvi szinten, Angol magas szinten, Német közepesen, Spanyol, a némettől kicsit gagyibbul és Japánból nagyon sok szó amit az animékböl hallottam
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #12160 Dátum: 12 márc 28, 20:37:04 » |
|
No most én is felvágjak valamivel? Magyar anyanyelvi, Angol magas, Túléléshez elég német, közepes orosz, gyengus latin, gyengus francia, alacsony ukrán, plussz egy pici bináris, meg hexadecimális
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #12161 Dátum: 12 márc 28, 20:38:33 » |
|
Magyar. Pár alantas nyelven is beszélek pár mondatot, de azok nem méltók rá, hogy felsoroljam őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12162 Dátum: 12 márc 28, 20:38:52 » |
|
Akkor te is jó sok nyelvet beszélsz. Svédül honnan tudsz? :O Lehet én i megtanulnék, van egy ismerősünk aki Svédországban lakik. A finnen is gondolkodtam, finnül beszélő ismerősünk is van. xD De hát ennyire nem lenne energiám. (: Én japánt azt tanulok kb. fél éve, lakik a városunkban egy japán hölgy, képzeljétek elmondta hogy terhes, tök aranyos lehet egy japán kisbaba. Illetve félig japán. Oroszt középsuliban fogok tanulni második nyelvként, olaszul pedig meg kell tanulnom az olasz ismerőseink miatt, meg mert egy nagyon szép nyelv.^^ Manesz is tud már valamit. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #12163 Dátum: 12 márc 28, 20:40:45 » |
|
Hát hanii hosszú életecském felét Svédországban töltöttem rámragadozott pár szócska Nem kell amúgy sok energia(a svédhez), mert, ha az ember tud angolul és németül akkor már félig svédül is tud. Nagyon hasonlítanak. Ja igen, még Norvég is megy anyanyelvi szinten.(Norvég meg Svéd 99%ban ugyan az )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 20:45:04 írta hamisjoe »
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #12164 Dátum: 12 márc 28, 20:43:34 » |
|
Már mi okom lenne viccelődni? Angol, bináris, hexadecimális programozás miatt kell, folyton németekkel beszélgetek teamspeak-en codozás közbe, így rámragad pár szó, oroszt 4 évig tanultam és jártam is kint egyszer 2 hétre. Latinul franciául tesóm tanítgat, ismerőseim meg ukránok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|