Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11790 Dátum: 12 márc 19, 19:49:27 » |
|
Masashi a cset már megy^^ most felnéztem és a karavánszobámban kuporgok Én nem tudom, hogy anya vágyott-e fiúra vagy sem. Én jöttem neki és kész. Viszont majdnem meghaltam, mert úgy születtem, hogy a nyakam körül volt a köldök zsinór és hát ha az egy kicsit rövidebb....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11791 Dátum: 12 márc 19, 19:52:56 » |
|
Melyik szobában chateltek? Mehetek éniiis? Jóöreg tevémmel. Húú Lilus az nem jó.. Még szerencse hogy nem történt baj. Én ha fiúnak születtem volna, Ricsi lennék.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11792 Dátum: 12 márc 19, 19:55:11 » |
|
Én asszem vagy Norbi vagy asszem Gergő lettem volna Én a karaván szobámban vagyok egyelőre és nem hiszem hogy nagyon aktív leszek mert párom köszöntjük nemsokára utána kicsit aktívabb leszek Hogwarts Shool of Witchcraft a karim neve. Depis hangulatomban kívántam már, hogy bár rövidebb lett volna a zsinór.. de én túlélő típus vagyok, tehát általában semmi komolyabb betegség nem talál meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 19:58:44 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #11793 Dátum: 12 márc 19, 19:58:02 » |
|
mivel van egy bátyám, ha fiú lettem volna akkor az ő nevét kapta volna és ez fordítva is igaz~ xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11794 Dátum: 12 márc 19, 20:01:53 » |
|
Ma elmagyaráztam valamit egy bioszos csajnak, asszem növényrendszertanból, amiről nekem gőzöm sincs,, úgy, hogy ő megértette. Pro vagyok mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11795 Dátum: 12 márc 19, 20:02:42 » |
|
Szerintem valami tiszta böszmeséget meséltél be szerencsételnnek xDD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11796 Dátum: 12 márc 19, 20:03:35 » |
|
Én is erre tippelnék, meg fog bukni szegény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11797 Dátum: 12 márc 19, 20:05:06 » |
|
Szerintem is. Holnap ír zh-t abból, amit tanítottam neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11798 Dátum: 12 márc 19, 20:06:16 » |
|
Aztán rajtad tölti ki a dühét, és beveri az orrodat a bioszkönyvvel. Vagy elküld maga helyett pótzsizsgázni. Bár.. ha van esze, nem teszi
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11799 Dátum: 12 márc 19, 20:13:01 » |
|
MAjd írd meg, hogy sikerült neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11800 Dátum: 12 márc 19, 20:22:25 » |
|
Ki tudja, fog-e tudni írni törött csontokkal....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11801 Dátum: 12 márc 19, 20:43:19 » |
|
Megjöttem fürdésből.^^ Mi is a neved? xD Hát gman, biztos vagy te abban, hogy normális dolgokat mondtál neki?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11802 Dátum: 12 márc 19, 21:11:29 » |
|
Masashi bocsi hogy addig nem voltam csak szülinapoztunk De még kitalálok egy szerepes karaktert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11803 Dátum: 12 márc 19, 21:27:37 » |
|
Masashi, ez az ava meg ala ugye csak valami vicc? Remélem nem gondolod komolyan, Manson meg Rammstein után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11804 Dátum: 12 márc 19, 21:31:57 » |
|
Azt mondta hogy a zenéjüket nem szereti, csak Bill-t bírja. De amúgy Bill tök olyan mint egy lány. Mondjuk nemrég le lett vágva a haja, úgy már sokkal pasisabbnak tűnik. 2000 hsz. Ezt is megértem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 21:32:44 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
|