25 júl 10, 21:44:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 783 784 [785] 786 787 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1700879 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Đestri
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.

« Válasz #11760 Dátum: 12 márc 19, 16:50:25 »

Igazából valahogy... találtam más elfoglaltságot is, és így valamelyest lassabban telnek az oldalak, így hogy én nem locsogok állandóan itt. Nyelvesít

Régen nagyon nagy Fórum kocka voltam az biztos, de most kezdek kicsit új irány felé terelődni, ez pedig a szerepjáték. Most hajnalok hajnalán ott töltöm ki minden energiám, és vezetem le az ártatlan szerepeseken. Ördögi
Egyet értek,amióta nem vagy fent,alig telnek az oldalak...:| meg nincs kibe bele kötni meg ilyesmi,mert egyébként megmondom őszintén csak miattad jöttem vissza mert említett hanii hogy milyen jó fej vagy :d
Én is voltam fórum kocka bár annyira nem túloztam el mint te xd
én is kezdek más irány felé hajlani,ez pedig a való élet.Kikapcsolom a gépet és lemegyek sétálni,friss levegőt szívok,néha géphez jövök és egy MMORPG szerepjátékkal játszok Nevet azon belül a pkzásban (játék) és a lenti trollkodásban vezetem le a felesleges energiámat.....Ajánlom a friss levegőt,ne akard a saját károdon megtapasztalni hogy milyen az amikor azt veszed észre hogy nincs is olyan barátod akit az életben is ismernél Nevet
Ja amúgy javítás: én minden hétvégén ha haza jövök és nem megyek este is csavarogni akkor itt ülök hajnalokig xD szóval ....xd de az már nem fordul elő olyan sokszor Mosolyog hála.~
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 16:51:22 írta Đestri » Naplózva

Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11761 Dátum: 12 márc 19, 16:55:03 »

Nyáron én is nagyon be voltam kockulva. Egész nap az volt hogy felmentem metineztem neteztem majd mivel már mondjuk hajnal 3 volt akkor lefeküdtem aludni és másnap ugyanez.

Most ha kockulok azt párommal teszem Nyelvesít
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11762 Dátum: 12 márc 19, 16:58:30 »

Én múlt nyáron egyik netes barátnőmmel mentem balatonra Nyelvesít előtte meg sunyiban moziztam vele egyet mert apám nem engedett el, mondván hogy pedofil vagy ha nem ő akkor a bátyja -.-" azóta anyánál lakom aki meg elenged Nevet Másikhoz meg lementem Pécsre . Mosolyog És vele is moziztam már Nyelvesít

Szerintem ezt is lehet úgy csinálni hogy új barátokra tegyél szert. Én amondó vagyok, hogy oké persze egy bizonyos szintem elszigetel a gép, de ha már netezel, tehát emberekkel érintkezel akkor már nem azt mondanám rá =) Oké én egy nagy büdös kocka vagyok tehát kicsit elfogultan is védem a gépet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 17:00:03 írta Lilus » Naplózva
Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11763 Dátum: 12 márc 19, 17:01:08 »

Észre vettem Nevet értem én.Én már elég régóta itt vagyok,csak mivel már nem nagyon vagyok oda az animékért meg az ilyesmiért csak unalomból jövök ide,egyébként akik régebbi tagok,tudják hogy itt dizájner vagy mi voltam...Hát amióta nem vagyok nagyon aktív szintén nem kell sokat dolgozniuk a moderátoroknak xd ebben hasonlítunk :'D Meg emlékszem mennyi PÜ-t kaptam h ne trollkodjak ha már tag vagyok xd Hát...én is legtöbbel találkozom de messze laknak Mosolyog És az gáz amikor elérsz egy olyan szintre hogy beleszeretsz valakibe és lesz egy távkapcsolatod xd na jó eltértem a témától de csak mert ez van vagy is már csak volt velem is T_T Cry~
Hümhüm...ehez bizalom nem kell csak egy kevés ész hogy észre vedd mikor kell leállni a kockasággal....:]
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #11764 Dátum: 12 márc 19, 17:01:42 »

Amíg wowoztam addig rengeteg nagyon jó fej emberrel ismerkedtem meg akivel a mai napig személyesen is tartjuk néha a kapcsolatot és be-be ülünk egy-egy sörre valahová =) Semmi sem káros ha mértékkel csinálod Mosolyog
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11765 Dátum: 12 márc 19, 17:08:23 »

Hát én sem rögtön szoktam találkozni ... meg nem is mindenkivel, csak akivel mondjuk egy évig folyamat napi kapcsolat van, plusz kamerán beszélgetünk akkor már azt mondom jó lenne élőben is találkozni Mosolyog

Társkereső? minek? ikszdé Én a fbnek meg az egyetemnek köszönhetően már nem vagyok szingli Nyelvesít =)

Velem mindig az volt, hogy élőben kábé volt 1 barátom aki nem volt az az összejárós ezért otthon evett a fene a gép előtt... Nevet pedig anyámék mennyit szekáltak vele, hogy menjek már ki valahova ne csak a gép előtt üljek x"D.
Naplózva
Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11766 Dátum: 12 márc 19, 17:09:39 »

Akkor félre értettem bocsi.Hát...Én simán találkozok idegennel is x'd optimista vagyok ilyen téren :d csak nem fog megerőszakolni,ha meg igen,én járok jól xD na jó ezt ne vegye senki se komolyan Nevet nem igazán tartok semmitől mert ha valaki akar velem találkozni az jöjjön el hozzám,ne én menjek gonosz csúnya sikátorokba Nevet
A bizalmamba férkőzni rettentő nehéz...
Lehet gép elé ülni természetesen ja,én se társ keresőkre jártam/járok xD
Simán én is játszottam egy szerepjátékkal (amivel még most is játszom) és 1-2 tali után egy fiúval nagyon megkedveltem,napi 24/24 beszéltem vele,a tanulásom is uhh pff...xd semmivel volt egyenlő Nevet És hát... :|
Na m1 a többi magánügy de csak figyelmeztetni akartalak hogy létezik ilyen is,és én se hittem sose hogy ilyesmi történik meg velem...Nevet tiszta szánalmasnak érzem magamat hogy "netes" pasiba szerettem bele,bár ha már találkoztam vele azt már nem annak mondjuk,de hát ugyan úgy neten ismertem meg...:'D a lényeg ebben hogy most már Forever Alone.  ._. :3
Ne ess bele ebbe a hibába >_<
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11767 Dátum: 12 márc 19, 17:12:56 »

Én sosem akartam úgymond bepasizni gépen. Idegenektől úgy félek, hogy bele is szeressek Pirul =) De ismertem olyanokat akik csináltak ilyet. Nem irigyeltem őket. Én mindig csak barátkoztam maximum. x")

Meg igen túlzásba is lehet ezt vinni. : ) tapasztaltam már smirksweat
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11768 Dátum: 12 márc 19, 17:16:22 »

Hát mivel nálunk csak anyának van munkája kénytelenek vagyunk az ő 50ezer forint fizetéséből megélni ikszdé ezért vettem fel diákhitelt  smirksweat És valóban társas lények vagyunk Mosolyog mondjuk én sosem voltam olyan, mint a legtöbb kortársam, hogy "Jaj legyen már valakim mert olyan ciki hogy ennyi évesen egyedül vagyok" meg még anno 14évesen egyik osztálytársam ott rinyált, hogy "jaj de ciki hogy még szúz vagyok"... *facepalm* Nevet Én mindig úgy voltam vele, hogy majd jön ha kell és jött is Nyelvesít

Đestri nem ciki Mosolyog ha jól érzed magad mikor egymásnak írtok vagy beszéltek az a fő, hogy a világ mindenbe beleszólós emberei ezért cikiznek akkor le kell tojni Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 17:17:22 írta Lilus » Naplózva
Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11769 Dátum: 12 márc 19, 17:17:49 »

Igen,velem több minden történt mint amit eltudnál képzelni Nevet én is résen vagyok mert itt is sok a hülye leírtam szépen de hát ez van...Biztonságos minden hol,csak ismerni kell embereket kacsint Miskolcon is annyi minden történik,főleg itt az Avason Nevet Természetesen nem baj,szégyellni se kell annyira....max akkor ha tudják a kisebb részleteket a kapcsolatban :d jól éreztük ja,ez a fő,de az gáz amikor Budapestről nem tud akkor le jönni amikor szeretne Nevet Az meg még inkább sz@rabb és szánalmasabb ha szakítanak veled és az természetesen neten történik meg XDDDD tiszta szánalom. xd
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 17:19:40 írta Đestri » Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11770 Dátum: 12 márc 19, 17:20:45 »

Én jártam egyszer egy csávóval nem is netes volt, de mégis msnen dobott ki. Elég pocsék érzés volt. Kicsit alázott csak meg... Azóta gondolkodom rajta, hogy voltam képes azzal az idiótával járni. ikszdé
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11771 Dátum: 12 márc 19, 17:22:56 »

Ne beszéljünk a netes pasikról, életem legtöbb rövidtávú kapcsolata neten alakult ki. ikszdé Mondjuk volt nem rövidtávú is, de volt 5 perces is. xDD Neten sokkal normálisabb srácok vannak mint itt a közelemben. Szomorú Vagy csak normálisnak adják ki magukat? Hmm?
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11772 Dátum: 12 márc 19, 17:24:17 »

Ja igen és facebookon élni szerelmi életet Nevet olyan jó mikor "jaj drágám szeretlek" megy a falára Nevet Én a nem kirakat szerelmeket szeretem ezáltal én mondjuk nem szoktam így postolni  párom falára. Mosolyog Inkább élőben mondom el neki vagy felhívom Nyelvesít

Ismerősöm is volt hogy járt valakivel, aztán szakított aztán úgy volt hogy feljön hozzá de kiderült a csávónak már azóta megvan az ezredik csaja akivel van ikszdé

hanii , Igazából nem tudhatod, hogy milyenek mert először mindenki normálisnak adja ki magát aztán majd mikor egy hónapja ismered, vagy tovább (nálam 1 év bár nem netes pasi volt) akkor jösz rá milyen is. De vannak normálisak is Mosolyog
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #11773 Dátum: 12 márc 19, 17:30:43 »

Chat..? hát ez a fajta annyira nem jön be, jobban tetszik amikor vagyunk 10-20an egy topicba és fórumon megy az egész, úgy átláthatóbb...na majd trollbarlangba Nevet
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11774 Dátum: 12 márc 19, 17:33:54 »

Ja. Az egyik hosszabb netes "kapcsolatom", ha lehet így nevezni egyáltalán, végül azzal végződött, hogy fél évig nem jött fel msn-re, és amikor feljött akkor úgy beszélgettünk mintha semmi se történt volna, és közölte velem hogy hogy zajlik az élete mostanság: csajok, buli, pia, fű... smirksweat Mondom gratulálok.. x'd

Szerintem olyan cukik a kisgyerekek amikor "járnak". Pirul Öcsém alapjába véve nem cuki, de amikor puszilkodik egy csapat lánnyal, akkor igenis cuki.^^ Mindig kihúzom magam, na ez az én öcsém. ikszdé Füligérafeje Kúl
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 783 784 [785] 786 787 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins