24 nov 16, 11:27:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 782 783 [784] 785 786 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1354292 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #11745 Dátum: 12 márc 18, 19:17:32 »

ühümm. amikor én nem alszom ki magam, vagy nem alszom semmit, ilyesmi ritkán van, általában táborokban, akkor egész nap kómás vagyok, tiszta fáradt és szó szerint remegek, de ez inkább a kezemen látszik, ilyenkor meg sem kísérelem a tanulást, rajzolást stb, viszont így gáz volt kimenni a sípályára. >.<#
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11746 Dátum: 12 márc 18, 19:18:48 »

Ó velem nagyon sokszor van az, hogy egész éjjel fent vagyok. Kábé minden hétvégén aztán meg délben kelek ikszdé.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11747 Dátum: 12 márc 18, 21:05:17 »

Hát emlékszem amikor nyáron már hatkor itt írtál a fórumon, míg mindenki csak kilenc-tíz fele kezdett ébredezni.Nevet Most legalább végre normálisan fogsz kelni nyáron is.xD Nem pedig kukorékolsz hajnalok hajnalàn.Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11748 Dátum: 12 márc 19, 12:28:28 »

Nekem otthon az van, hogy egész nap kábé pang az egész nincs fenn senki, este feljönnek akkor hajnalig megy a duma ikszdé régen pl barátnőmmel hajnal 5ig ment a kamera és röhögtünk, vagy csak néztük ki alszik be előbb... De képesek voltunk ha valamelyikünk bealudt print screent nyomni és ment is fel fb-re ikszdé Hány olyan képem van ahol alszom a gép előtt... Nevet

Én viszont délig is képes voltam aludni Nevet ma is... fel kellett volna kelnem párom keltett is, meg minden de délig aludtam ikszdé
Szeretek aludni is viszont időben nem tudok lefeküdni. Hétköznap sem. Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11749 Dátum: 12 márc 19, 14:49:00 »

Én az ilyen fórumos szerepjátékokhoz nagyon zöldfülű vagyok. Nevet Sosincs ihletem sokat írni hozzájuk és úgy meg nem olyan jó ikszdé

Én mostanában inkább játszok mint netezek kábé, a net csak ilyen amíg tölt a játék kábé. Nevet
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #11750 Dátum: 12 márc 19, 14:58:43 »

Masashi, a szerepjátékok nekem is tetszenek, bár eddig talán csak 1-2 komolytalanba játszottam, megtudnád adni annak szerepjátékos izének a címét püben?

mondjuk mostanában én meg fórumfüggő vagyok, ezért vagyok most is fenn ikszdé
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11751 Dátum: 12 márc 19, 15:25:23 »

Jaaa Nevet olyat én is játszottam már : ) igaazából a legtöbbször msnen csináltunk ilyet barátnőmékkel Nevet Jaj istenem volt hogy egy történetet vagy 1 évig csináltunk xD

Olyan ramaty itt a billentyűzet szóval bocsi a sok hibáért. Szomorú Ha megveszem az otthoni nagygépemhez a billentyűzetet akkor eskü azzal meg az egeremmel járok suliba-_-" legalább fogok tudni rendesen írni ... mert katasztrófák ezek a billentyűk mennyire nem állnak kézre. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 15:27:02 írta Lilus » Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11752 Dátum: 12 márc 19, 15:39:27 »

fb-n én  nem szerepeztem. És régen teveclub (bizonyára ismeritek az oldalt) cseten nyitottunk szobákat és mindenkinek volt egy karaktere. Mosolyog Nekem is xĐ .

Nekem otthon lapin jó a billentyűzetem, meg mindenhool kivéve az eltén-_-
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11753 Dátum: 12 márc 19, 15:49:10 »

Szerintem most állítanak inkább helyre valamit. Nem hinném, hogy hagyják a hackereknek bezárni a tc-t. Én is hallottam hogy MAD MAX tevéjét feltörték. És üdv a klubban akkor Nyelvesít lehetséges, hogy majd valamikor én is felnézek újra Mosolyog csak ahoz új tevét kell csinálnom, mert a mostaniaknak khm elég HP-s nevük van ikszdé (van egy 1800valamennyi naposam is Nevet)

Innen suliból nem tudom megnézni a csetet mert ofc nem telepítettek a gépekre semmilyen flash lejátszót. 

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 15:49:58 írta Lilus » Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11754 Dátum: 12 márc 19, 15:56:17 »

Hát az én tevéim kábé a rajongásom szerint váltottak nevet. Amíg SW bolond voltam volt Anakin Skywalker mester, Padme Amidala, aztán HP fan akkor Perselus  Piton (még most is az a neve két szóközzel Mosolyog ) és Persi a másik teve. Már egy jó iddeje csak etetem őket és úgy elrepült az idő O.o a kis tevém akit én csináltam tehát az enyém volt elejétől fogva az is már majd 1000 napos. A nagyot meg kaptam valakitől. De mindig így jártam Nevet volt amikor ráuntam a tevére elcseréltem egy gportalos oldalra Nevet nekem nem volt pénzem hogy megörökítsem az oldalt ezért egy tevét adtam egy már örökített oldalért Nevet Olyan ötödikes korom óta vagyok jelen tc-n Mosolyog és mindenféle szerepjátékot játszottam már, igaz az animéshez nem nagyon értek, hisz komolyabban csak a Narutót néztem eddig . Mosolyog

Most nézem, tevém naplójában pár szerepes karakter még megvan Nevet HP-sat megtaláltam Nevet

(nekem az msnem kábé tele van olyan emberekkel akiket tc-n szedtem össze Nyelvesít a vicc hogy már egyikünk sem nagyon jár fel csak a tevénk etetjük Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 16:03:51 írta Lilus » Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11755 Dátum: 12 márc 19, 16:26:35 »

igen az lehet Mosolyog én mindig olyan szerep szobákba mentem ahol még nem volt sok ember^^ mert annak nem sok értelmét láttam, hogy bemegyek egybe ahol vannak 20an, és már megy a történet és hát gőzöm nincs róla be sem tudnék kapcsolódni Mosolyog Aztán nem volt baj ha már jöttek csak az elejébe volt jó becsatlakozni. Nevet kábé mikor mindenki még csak a karakterét csinálta x") De voltak crossoverek mikor én Anakint játszottam és a többiek meg nem. Nevet Egyszer volt egy jó sztori amit nagyon élveztem csak eltüntek a többiek . Szomorú

Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11756 Dátum: 12 márc 19, 16:34:19 »

Akatsuki?? Nevet na akkor szerintem valamelyik nap felnézek Nyelvesít HA másnem még nézőnek is *.* bírom az akatsukisokat *.* Itachi a favorit de még Hidanékon is betegre szoktam magam nevetni ikszdé
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11757 Dátum: 12 márc 19, 16:39:30 »

Jó kis szerepjáték lehet az Nyelvesít *.*  Bár én nem nagyon szoktam hiteles bármilyen karakter lenni ezért szeretek saját karit csinálni. Mosolyog
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11758 Dátum: 12 márc 19, 16:45:22 »

Én akkor is mindig másra hagytam a karakterek Nyelvesít Itt az akatsukisban lehet sajátot hozni? Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11759 Dátum: 12 márc 19, 16:49:56 »

Áh én tuti eljátszanék valami szökött Uchiha csajt Nevet csak mert kell sharingan Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 ... 782 783 [784] 785 786 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins