hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11370 Dátum: 12 márc 06, 20:10:32 » |
|
De ez hülyeség, mert ha látok valahol egy rejtettet, akkor tudom, hogy az tuti Aes.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11371 Dátum: 12 márc 06, 20:12:54 » |
|
Nagyon sok a rejtett, így nem tudhatod biztosra. Áháááá, akkor Aes ilyen kis sunyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #11372 Dátum: 12 márc 06, 20:14:19 » |
|
Most is van itt egy rejtett lehet pont Aes az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11373 Dátum: 12 márc 06, 20:21:08 » |
|
Nem valószínű.. Már írt volna.. Úgysem bírja ki... A rejtettségnek amúgy semmi értelme... Ha kommentelsz, annak nyoma van, kapásból látják hogy ki írta, Ennyi erővel be sem kell jelentkezni, és Vendégnek mutat az oldal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #11374 Dátum: 12 márc 06, 20:23:50 » |
|
Jaja még az ősidőkben valaha én is voltam rejtett egy ideig. Aztán rájöttem, hogy nincs értelme, úgyhogy felhagytam vele.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11375 Dátum: 12 márc 06, 23:35:08 » |
|
Miért van az hogy ha az online felhasználók listáját nézem így este, egy csomó vendégnél látom ezt "Témát nyomtat". Mi a fenének nyomtat témát?O.o Elolvassa azt a sok-sok oldalt, azokat a "csodás" eszme cseréket? (És emiatt fákat vágnak ki ) Vagy nem tudom, lehet csak a böngésző mutatja úgy néha... gyakran.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 23:37:03 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11376 Dátum: 12 márc 06, 23:44:09 » |
|
Nekem az Ismeretlen művelet tetszik, az vajon mit takarhat... Ki tudja...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #11377 Dátum: 12 márc 06, 23:56:16 » |
|
Én tudom mind a kettőre a váalsztXD Akarjátok tudni?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11378 Dátum: 12 márc 07, 00:02:35 » |
|
Na ne kimélj, mond csak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11379 Dátum: 12 márc 07, 00:07:02 » |
|
Én már tudom!! De csupa fül vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #11380 Dátum: 12 márc 07, 00:21:00 » |
|
Az egyik a bot. Ennek hála találja meg a nép a googliban az oldalt, ha beírja "naruto miért ilyen szőke". A másik pedig egy dimenzió szerűség. Amikor te lekérsz egy infót a fórumozóról de ő még azt nem küldte el a szervernek. Az egy ismeretlen művelet. Asszem...
STM azért van este ennyi vendég mert a többsége bot. Ők is folyamat nyálazzák az oldalt. Minden oldalon így van. A botok azért vannak, hogy te megtaláld az odlalt. Amúgy szerintem keressetek rá a duma topic egy régi oldara és másoljatok ki egy szöveget, ha egy bot megjelőlte beírjátok a googliba szó szerint kifogja dobni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 00:30:36 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #11381 Dátum: 12 márc 07, 00:29:38 » |
|
Vagy egyszerűen csak a hentai topikot olvassák...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11382 Dátum: 12 márc 07, 07:06:38 » |
|
És a "Semmit, vagy semmi amit láthatnál..."? Az mit jelent?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11383 Dátum: 12 márc 07, 07:48:40 » |
|
Nem azt, hogy már nincs ott a fórumozó, de még kiírja a nevét?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #11384 Dátum: 12 márc 07, 08:30:57 » |
|
Azt a csapattagok rejtett témáinál írja ki, amit mi közönséges halandók nem láthatunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|