24 nov 16, 21:38:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 747 748 [749] 750 751 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1355402 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11220 Dátum: 12 feb 28, 18:42:25 »

Ajj, milyen rossz történeket ezek. >.<#
Mamám testvére is a feleségével átment a szomszédba szilveszterezni olyan 8 körül, 10-kor visszamentek egy kis sütiért, és észrevették hogy az egész ház fel van túrva. >.<#
A szembe szomszédaink meg mindig otthon vannak, nagyon ritkán mennek el. Egyszer muszáj volt elugraniuk a hivatalba, mire hazaértek, ajtó szétcsapva, bent rendetlenség... >.<#

Itt is havazik. ._." Pedig én úgy tudtam hogy csak este fog. De már délelőtt belekezdett, olyan ideges lettem. Gyáááá Imádom a havat, a telet, de ami sok az sok. Február végén, amikor már várom a tavaszt, a lenge ruhákat, dobom be a szekrény végébe a kabátot és a csizmát nekem ne havazzon, mert kikészülök. Tegnap még nagyon téliesen voltam felöltözve, aztán délután olyan melegem lett, vagy 20 fok volt. Ma meg mondom felveszem a kis dzsekimet, alá egy pulcsi, a kedvenc cipőm, erre meg.. -.-" És most úgy esik, mintha lisztet őrölnének. -.-
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11221 Dátum: 12 feb 28, 18:44:59 »

Ha jól tudom, Franciaország pár éve kitoloncolt egy csomó sátoros cigányt, akik külön 'faluban' életek, azon az ürügyön, hogy nincs állampolgárságuk, vagymittomén mijük. Szerintem teljesen igazuk van, az más kérdés, hogy jogilag ez mennyire fair.
Szerencsére Pesten kevés a cigány (vagy legalábbis nem a nyóckerben közlekedek), osztálytársam is 8 év alatt talán 3 cigány volt? És egyik sem az a 'leköplek a folyosón fajta'. Mondjuk általánosban a párhuzamos osztályban volt 1-2 ilyen, de ott a többi is elég.. érdekes volt  smirksweat Konkréten nem mertünk bemenni atlaszt kérni fövcire.

A nagyanyád meg jól tolta,STM Nevet Így kell ezt. Ha valaki engem próbálna 'elkapni', valszeg szintén ott végezné, mint már fentebb leírtam, nem kell túl erősnek lenned ahhoz, hogy pár kisebb csontot eltörj, esetleg kiugrassz egy könyököt. Én tudom magamról, hogy elég erős vagyok, ráadásul nem is vagyok túl kicsi (170cm). Szal ha nem többen vagy fegyverrel támadnak rám, nem lesz nagy bajom. Persze mindenki ezt mondja valszeg, de nekem már volt pár nagyon veszélyes lovas élményem (és itt most nem arra gondolok, hogy jajj, leestem és beütöttem a popim), konkrétan majdnem meghaltam, és szerencsére amíg a veszély tart, ijesztően nyugodt vagyok,csak utána jön ki a pánik. Ezt a tulajdonságot szeretem magamban nagyon.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #11222 Dátum: 12 feb 28, 18:47:14 »

Na ezt a témát a továbbiakban püben lehet folytatni. Ezen a fórumon teljesen mindegy milyen származású vagy. Mindeki egyenlő. Amiről beszéltek pedig már ne ide illő.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11223 Dátum: 12 feb 28, 18:55:22 »

Én is stresszeltem, de 5 másodperc után már minden simán ment, szóval csak nem lehet olyna nagy kihívás.^^
Ui.: 800. hozzászólás! :3
Kihívás, nem az, sokan egyszerűen nem nagyon tudnak nyilvánosság előtt beszélni. Kétlem, hogy itt erről volt szó így a leírás alapján Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #11224 Dátum: 12 feb 28, 19:25:51 »

Az én barátnőm alapjába véve folyékonyan olvas, pl. amikor camozunk és felolvas nekem valami izgis dolgot, amit talált, viszont suliban amikor felszólítják őt olvasni akkor mindig bepánikol vagy én nem tudom, de úgy olvas mint egy 10 éves. ikszdé
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #11225 Dátum: 12 feb 28, 19:35:21 »

Ez csak gyakorlás kérdése, ha egyre többet fog "közönség" előtt olvasni, bele jön.

Csak most látom, gratulálok STM te vagy az első aki Rikodu Sennin, vagyis akinek össze jött a 3500 hsz, úgy hogy nem modi/csapattag/Bennfentes (mint Gabesz:D).
A Rangok sose érdekeltek, de azért szép teljesítmény, ezért teszem szóvá.  Torta
(Nincs tapsikolós smiley ezért kapsz egy tortát.Mosolyog)
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 21:43:08 írta Minagi » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #11226 Dátum: 12 feb 28, 22:50:48 »

Mért pont én? Kislány ez hosszú évek kemény munkájának a gyümölcse! Máúúú! ikszdé
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11227 Dátum: 12 feb 28, 22:53:05 »

A hat út bölcs bölcseként köszönöm a tortát.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #11228 Dátum: 12 feb 28, 22:56:28 »

Tudom én azt Gabesz, a te munkád is elismerésre méltó bocsáss meg hogy csak így említettelek meg! Nevet De várj, rosszul emlékszem hogy te modi is voltál?

Remélem ízlett!! Hamarosan saját rangot tudsz választani...
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11229 Dátum: 12 feb 28, 22:57:12 »

Ha már ez a téma: Olvasgatom a csatás témát, kb. 4 ember ír bele: STM, renato, gman, és Mistich, mindenkinek elsiklok az avtarja, meg a rangja színe fölött, és egyszerre kapom a félszívbjat,hogy nem a megszokot narancssárga, hanem piros xD
Gabesz:  Vígasztal
ui: látom avija is átment rikkuba xD
ui: be is ír elém -_-"
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #11230 Dátum: 12 feb 28, 22:59:58 »

Hát azért a saját rang még messzebbb van.xD Egyébként én is gratulàlok.Mosolyog Amùgy ìgy most olyan ijesztő vagy. O.o ikszdé
Naplózva

Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #11231 Dátum: 12 feb 28, 23:02:43 »

Én hiányolom a Greed-samás avát. Szomorú Azt úgy megszoktam. >.<# És sokkal menőbb volt. Lesütöttszemek
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #11232 Dátum: 12 feb 28, 23:03:03 »

Amúgy ez a hsz szám dolog a topik törlések miatt nem reális..

Igen... Egy jó ideig modi voltam... De már olyan 9 hónapja nem vagyok az... Basszus hogy telik az idő...
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #11233 Dátum: 12 feb 28, 23:04:40 »

Azért Gabesz-nak is kevesebb hozzászólása van, úgy 3658 körül, mármint amit mi is láthatunk. Nevet

Jól emlékszel Mini-chan, valóban moderátor volt.

(Aljas módon beírt elém. ikszdé)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #11234 Dátum: 12 feb 28, 23:05:22 »

Ja nekem is sokkal több lenne, mert az előző duma topicot jól teleírtuk anno. Nevet Dehát a csapattagoknak nincs rangjuk, szóval tökmindegy. kacsint

(heo aljas módon beírt elém. ikszdé)
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Oldalak: 1 ... 747 748 [749] 750 751 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins