Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10965 Dátum: 12 feb 16, 23:43:06 » |
|
Akkor nyiss neki egy topicot. Engedélyezem. A klubbok témában. Viszont nem akarom azt látni ami volt...
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10966 Dátum: 12 feb 16, 23:46:06 » |
|
Ha jól sejtem, akkor a családra gondolsz és nem a Torikora. Nyitni fogok, de amíg nincs egy értelmes téma addig nem igazán van értelme.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10967 Dátum: 12 feb 16, 23:48:40 » |
|
Téma? ez egy család nem? A téma egyszerű. Kellenek szülök, gyerekek, nagyi, szakács, lakatos, kutya, alkesz. Milyxen téma kell:D Beszélgettek mindenki arról amihez értXD Dancsa lehet a kockaxD A téma adja magát rég rossza ha kitalálni akarjátok:D. Azért faildel be a többség:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10968 Dátum: 12 feb 16, 23:56:59 » |
|
Kell ennél több, Hiei megcsinálta nekünk a nagy és szetet családott! :p És milyen név való az ilyennek? o.O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 23:58:34 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10969 Dátum: 12 feb 17, 00:00:29 » |
|
Aztén honnan tudom? Puruttyák gyertekxD Fogalmam nincs:D. Nem volt családom. Itt voltam már akkor, de nekem nem volt szűkségem ilyen hátráltató és gyengítő tényezőkre:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10970 Dátum: 12 feb 17, 00:03:29 » |
|
Oh a magányos farkas aki hősiesen és egyedül lett ilyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10971 Dátum: 12 feb 17, 00:05:08 » |
|
Farkas? Démonhercegnek és halálhozónak hívtak, de az már régen volt. Elfeledtem a múltat és a számtalan generációt.xDDD Én felül emelkedtem ezen:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10972 Dátum: 12 feb 17, 00:07:21 » |
|
Menj már Hiei, még hogy Dancsa a kocka, nem is tudom, hogy ki alapította a kocka klubbot sötét magányában... Azért valamit még összehozunk holnap ebből a család dologból az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10973 Dátum: 12 feb 17, 00:08:12 » |
|
Emlékszem még, régebben mikor nem regisztráltam még a fórumra olvasgattam azért a dolgokat "vendégként". Te túl édi vagy halál herceghez, nézzd csak az avatarod. Szerk. Bocs elírtam, "halálhozó" ?.. Össze vontam a kettő, kezdek fáradni úgy tűnik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 00:10:33 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10974 Dátum: 12 feb 17, 00:10:07 » |
|
Naiv hozzáállás ez:D Ha valóban ismernél akkor félnéd a halált:D. Vendégként ovlastad? Melyik időszakban/generációnál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10975 Dátum: 12 feb 17, 00:11:08 » |
|
Azért az az avatar becsapós, Laharl van rajta és ő valóban a démonok hercege.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10976 Dátum: 12 feb 17, 00:13:06 » |
|
Húú nem is emlékszem melyik időszakban, még a másik fórumon is voltam. Csak akkor még nem láttam értelmét a fórumnak így nem regsiztráltam oda. Mutas meg mit tudsz akkor talán hiszek neked. :p (ezzel nem bann-t kérek )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 00:14:35 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10977 Dátum: 12 feb 17, 00:16:21 » |
|
Sajnos nem lehet:D. Moderátor ként már nem tehetek olyanokat mint régen. A kezem meg van kötve a fórumszabályzat által:D. Mikor elvállaltam a modiságot akkor felesküdtem a fórumszabályzatra:D. Nem mintha előtte lett volna akár egyetlen figyelmeztetésem isXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10978 Dátum: 12 feb 17, 00:18:08 » |
|
Hű és becsületes katona vagy! Ez a hozzászólás nincs meg 4 szó:P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 00:19:17 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10979 Dátum: 12 feb 17, 00:20:14 » |
|
Ha már ilyen kitárulkozós éjjel van, akkor lenne egy kérdésem.
Miért van az, hogy egyszer már töröltetted magad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|