Hű, hát az irodalom, nem éppen a kedvencem
A János vitéz nekem is kínszenvedés volt, a Tisza pedig főleg... azt hiszem Petőfinél kaptam a legtöbb rossz jegyet, viszont sok olyan verse volt, ami tetszett.
Ady és Babits nagyon könnyű volt. Juhász Gyulától, Móricz Zsigmondtól és Jókaitól pedig a falra másztam...
Kötelezők közül a legjobb szerintem is a Pál utcai fiúk és az Egri csillagok volt.
A Kőszívűben az volt az egyetlen baj, hogy 10 oldalból 5 arról szólt, hogy, hogy néz ki a táj, hogy iszik az emberke, hol libben a színésznő szoknyája... na meg a sok filler epizód...
Viszont voltak olyan helyzetek, ahol abszolúte jól jött pl.: a tájleírás, és alapjába véve nem volt olyan rossz a történet sem.
A Légy jó mindhalálig olvasásakor pedig szabályosan elvesztem a sorok között. Valamiért nagyon kuszának tűnt az egész... nem is lett jó.
Egyébként azért nem szeretem az irodalmat, mert hiába olvasom el 20x a verset, még a 21. alkalommal sem megy.
Aztán nagy nehezen megjegyzem... és egy hét után elfelejtem.
(na jó, vannak kivételek)
Szerk.: Szerintem Cart' kampányol az ACTA ellen, mert ha nyer, úgy zárják be az oldalt, hogy talán még Carték is be lesznek zárva.