Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10605 Dátum: 12 feb 07, 23:54:15 » |
|
Ezt az egészet szalonképes stílusban kell előadni, kerülni a nyilvánosságot és elmagyarázni, hogy nincs joga ilyet tenni . Ellenkező esetben viszont igen is fegyelmi jár az ilyenért. A második után meg kereshet más állást.
A probléma ott szokott lenni, hogy a diákok rohadt öntudatosak és féligazságokat tényként kezelnek. Fogalmuk sincs a pontos jegyeikről, azt hiszik, hogy olyan faszán állnak, nagy a pofájuk, szembesülnek vele, hogy mégsem olyan jó minden, de ezért is a tanár a hibás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10606 Dátum: 12 feb 08, 00:01:12 » |
|
Na látod szerintem ebben van igazság... egyszer nem volt házim matekból meg az egész osztálnyak sem, ekkor mondta h kövi órára az aznapi leckével együtt meg legyen az előző, én lemásoltam következő órára a házit! Meg nézte és azt mondta 1 rajz hiányzik de én úgy vedtem h elfogadta... majd következő órára bejelenteni h tőlem nem kapott házit, és csak nekem beírt kettő akkora 1-est h nem is tudtam róla míg ofő nem szólt, pedig még 5-6 másik osztálytársamnak tényleg nem volt meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10607 Dátum: 12 feb 08, 13:42:23 » |
|
Sziasztok! Hát igen sajnos vannak ilyenek. Bár a gimi ahova én jártam hálistennek eléggé rendes volt a diákokkal, a tanárok elég megértőek voltak, nem írogattak be karókat úgy hogy nem szólnak stb... de mondjuk ez egyetemen 100xosan így van. Ott ha megjegyez a tanár valami miatt - nem is feltétlen amiatt mert szemtelen a diák vagy hasonló, elég ha nem tetszik neki a képed- akkor nagy eséllyel buktad a tárgyat. utálom ezt a fajta igazságtalanságot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10608 Dátum: 12 feb 08, 15:15:34 » |
|
Sziasztok! Most ez egy kicsit másik téma: Ugye UchihaMasashi, Rikan, Flexee, és hanii (vagy lehet, hogy még más is) alakított egy ilyen "perverz-csoportot". Rikannal beszéltük, hogy én is csatlakoznék, ha esetleg nem lenne baj. Lehetnék a perverz ápolónő. Várom a "perverz-csapat" válaszát!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10609 Dátum: 12 feb 08, 15:27:42 » |
|
Há, miféle uralkodó vagy te? GYerünk, hozz már önállóan döntéseket, legyen már egy rendes diktatúra. EGy iylen jellegű szerveződésnél amúgy sme baj, ha rendesen megvannak a hatalmi viszonyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #10610 Dátum: 12 feb 08, 15:42:45 » |
|
Perverz ápolónő? De már milyenek vannak . Uchihamasashi: Valami hozzám illőbb név kéne a herceg helyett....gondold meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10611 Dátum: 12 feb 08, 15:57:19 » |
|
Hé! mi ez a perverz csapat? avassatok be *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #10612 Dátum: 12 feb 08, 16:14:25 » |
|
Hát ez oltári! Menő kis banda vagytok, nem mondom. ^^ Toborzás? A végén még az egész fórum a dinasztia tagja lesz!XD
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10613 Dátum: 12 feb 08, 16:36:55 » |
|
na ez tetszik És toborzás van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10614 Dátum: 12 feb 08, 16:52:00 » |
|
Ja hogy idáig én nem is voltam tag? Basszus, pedig már azt hittem én is perverz vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #10615 Dátum: 12 feb 08, 16:56:42 » |
|
De te is tag vagy. Legalábbis szerintem, Masashi aláírásában Báróként szerepelsz
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10616 Dátum: 12 feb 08, 17:09:52 » |
|
Jól van na csak minden felsorolásban vhogy a nick nevem nem látom ilyenkor jön azaz érzés mint amikor szarnak a fejedre! De így tárgytalan....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10617 Dátum: 12 feb 08, 17:32:12 » |
|
Masashi, tetszik az avád. Bár mire ezt leírom szerintem már le is cseréled. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #10618 Dátum: 12 feb 08, 17:40:29 » |
|
Akkor én még véletlen sem mentem le. A Midnight-os után ez a legjobb avád.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10619 Dátum: 12 feb 08, 17:44:58 » |
|
Jaj ez az avad tényleg jó, de az előző is tetszett nekem kivételesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|