Newter
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10575 Dátum: 12 feb 07, 19:40:01 » |
|
Bocsi, hogy 2x küldtem el az előbbit, szoknom kell még ezt a fórumot : D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 19:42:33 írta Newter »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10576 Dátum: 12 feb 07, 19:40:45 » |
|
EZt most mért kelltt kétszer? Vagy hromszor. Amúgy tükrözd a viuális anyagot, és probléma megoldva. A hülye youtubenak úgy már megfelel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10577 Dátum: 12 feb 07, 19:41:22 » |
|
AKkor ne youtube-ra töltsd hanem más videoplayerekre vannak magyarok is ahol pl egész filmek fenn vannak tehát nem hiszem hogy gondot okozna a te amv-d.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10578 Dátum: 12 feb 07, 19:42:26 » |
|
Naggyon, Masashi. Utánuk szoktuk megkapni a szekrényt, vajon a mi negyvenes nő tanárunkat nem zavarja? Bár, most jut eszembe, ő meg tangát hord, gyönyörűen látszik, amikor gyakorlatot mutata be. És igyekszik úgy fordulni, hogy az a pasitanár (egész helyes, egyébként, de kb. 15 évvel fiatalabb nála) lássa. Én már nem lepődöm meg semmim. Volt infótanárunk meg egy perverz állat volt. Átölelte a monitorokat, simogatta a gépeket. Halál komolyan. Ha nem látom, nem hiszem el. Ja, meg egy akkori végzős csaj mesélte, hogy amikor elsősök voltak, egyszer óra helyett elvitte őket 'fotózkodni'. O.O Meg hogy neki nem rémlik, valszeg hiányzott akkor, de a többiek emlékezni rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 19:47:59 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10579 Dátum: 12 feb 07, 19:46:45 » |
|
A mi tesitanárunk se teljesen normális. Ő is a fenekünket nézi, meg amikor pucsítós gyakorlat van, mindig mögénk áll. (Nem kell naggyon rosszra gondolni..) Meg egyszerre van 3 csaja.. A felesége, egy szőke nő, meg az egyik magyartanárnő. Hmm még nem hallottál a kifliről? Pedig nem lehet olyan rossz.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10580 Dátum: 12 feb 07, 19:53:12 » |
|
Nem tudom elhinni, hogy nincs olyan nap, amikor ne kerülne szóba valami perverz. Banán végét? xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10581 Dátum: 12 feb 07, 19:57:25 » |
|
Akkor mostmár profi banánszobrász vagy. Én mondjuk a banánt annyira nem csípem, csak turmixban, de az ubi az finom. =3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10582 Dátum: 12 feb 07, 20:04:23 » |
|
Ha majd a vasat is tudod formázni a fogaiddal, akkor még magasabb rangon leszel, mint Madara. Te leszel a szúróvágódaraboló. Ráadásul még perverz is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #10583 Dátum: 12 feb 07, 20:08:22 » |
|
Na szépjónapot emberek! Én is megkerültem, a decemberi és januári halálzónának vége, és kimondott élmény: életem első osztályfőnöki *dobpergés* dicsérete.... továbbá megvan az első szexuális élményem. Meghúztak fizikából... veletek mi van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #10584 Dátum: 12 feb 07, 20:09:46 » |
|
.. Hmm még nem hallottál a kifliről? Pedig nem lehet olyan rossz. Dehogyisnem! csak én inkább bagett-párti vagyok Hmm banánszobrászat? Azt hogy kell művelni? [megtisztelő lenne, ha Őperverzsége felvilágosítana ]
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #10585 Dátum: 12 feb 07, 20:16:59 » |
|
Manesz Vagy még most is az?
Minden relatív... Nézőponttól függ... Amúgy egy magyarázatom van az eltűnésre, csapdába ejtett haverjaimnak köszönhetően az Animus 1.2... De ahogy olvasom simán lehetek alteregó még mindig: oldaltéma perverzitás, haverjaim már azzal kezdik hogy nehogy mégegy sztorit elmondjak... másik haverom meg születésnap alkalmából beszivattam, itt pipáztunk, aztán nézte a playboy posztereket, meg a RapeLay című játékot tesztelte ami nekem megvan.... (ha kíváncsi vagy egyik Mondó számába asszem bennevan) poénkodtunk hogy befizetjük két csajra, én egész születésnapjáig ebben a hitben tartottam, és mikor megjelentem poénból két régi lány osztálytársammal átadni az ajándékot majdnem falrakent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10586 Dátum: 12 feb 07, 20:22:22 » |
|
Ilyen duzzogós típusnak képzelem el, hogy ha valaki jobb mint ő, akkor nem ismeri el hanem húzza a száját. (akárcsak egy pár pasi akit ismerek)Ez csak a barmokkal történik meg. Nálam senki nem jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10587 Dátum: 12 feb 07, 20:24:20 » |
|
A tesitanárok (szinte) mind perverzek. Nemtől, kortól függetlenül. A női tesitanár is sokszor tesz furcsa gesztusokat, a férfi tesitanárunk rendszeresen szemrevételezi testünk görbületeit- főleg fürdőruhában- nem mellesleg imád segíteni a lányoknak gyűrűs gyakorlatoknál, kötélmászásnál, szekrényugrásnál, vagy amikor alkalom adódik. Edzésen is mindig mesél a régi nőügyeiről, baromira "tanulságos" dolgokat tudunk meg tőle, amire halálra nevetjük magunkat barátnőimmel. De nagy arc, nagyon bírom.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #10588 Dátum: 12 feb 07, 20:26:58 » |
|
Ez... Köhm. Ez most nekem szólt? Úgybiszony ha már te vagy a Perverzkirálynő ...így már értem.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10589 Dátum: 12 feb 07, 20:27:39 » |
|
Igen, a női tesitanár. Azt a nőt is imádom, nagyon beteg.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|