STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10545 Dátum: 12 feb 07, 17:42:06 » |
|
Blabla.. ez hülyeség, a múltban sem kezdtek el később foglalkozni az emberek a szexszel, sőt. A XX. században volt egy elég prűd, képmutató időszak, de akkor sem. A szüzesség levesztésének az átlagos ideje statisztikák és első kézből származó információk szerint 15 +/- 1 év már jóóóóóóóóóó sok ideje.
Amúgy nem aggódtam, hogy "megrontalak szellemileg", vagy iylesmi, csak egyszerűen úgy tartotta kedvem, hogy azt mondjam amit, meg nem akartam cukrosbácsinak tűnni. (pedig amúgy halkan megjegyezve, van nálam cukorka... omomm.. magam számára.. omom)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 17:45:14 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10546 Dátum: 12 feb 07, 17:50:26 » |
|
Hotdogon? Na, erről még enm is hallottam. A másik kedvenc, nővéremnek sok vörös hajú barátnőja van, és őket folyton bejelölgetik mindenféle 30-as, 40-es arab bácsikák o.o Ja, meg barátnőmet törökországban meg akarták venni két tevéért
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10547 Dátum: 12 feb 07, 17:54:52 » |
|
Kettőért? Ccc.. egy ismerősömért negyvenet kínáltak, remélem nem adták oda ennyiért szegény lányt A nővérednek meg miiért van sok vörös hajú barátnője? Csak bizonyos hajszínű emberekkel barátkozik? Masashi, bocs, nem akartalak megbántani... de amúgy a te korodban a pedofiloknak már nagy vagy. Sőt, tizennégy évesen már törvényesen is mehet bármi, csak épp elvileg szülői beegyezéssel, ami elég beteges... "-csókolom... -szia anyu.. -helo, mit szeretnétek? -Megdughatom a lányát?" És hogy én erről mért tudok? Mindent tudok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 17:56:41 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10548 Dátum: 12 feb 07, 17:59:23 » |
|
Szülői belegyezéssel? O.O szerintem csak az alatt kell. ja, és anno még olvastam valami nagggyonszínvolanlas titmagazinban, hogy japánban (vagy kínában?) az alsó korhatár a 13, onnantól szabad a... boltba is járni o.O Nem, nem adták el, bár kis híja volt Ugye itt mo-n olyan hasznos akár egy tvee is, nemhogy kettő... Nekük áltlánosban a suli környékén valamelyik éveben volt valami pedó
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #10549 Dátum: 12 feb 07, 18:00:51 » |
|
....meg leköpöm a másikat az emeletről dolog.... Én tegnap egy ilyen "viccnek" lettem majdnem áldozata.. Biosz után mentünk át a főépületbe [mert építettek egy új épületet a biosz/kéima/fizika termeknek, máig sem értem minek..]. Megyek megyek és egyszer csak valami előttem csattant a földön. Nézek fel, senki sincs az ablakban. Erre mondja barátnőm, hogy valaki kiköpött az ablakon szóval ha fél lépéssel előrébb vagyok, telibe homlokon talált volna a "tréfa" ... ,,Ha nyílt területen jársz, ne háborgass senkit. Ha téged háborgat valaki, kérd meg, hogy hagyja abba. Ha nem fejezi be, pusztítsd el!'' ...
Hasonló elvet követek én is Perverzséghez: Barátnőmmel jöttünk haza és minden buszmegben David Backemet ábrázoló plakát van, férfi-alsónemű reklámozás céljából. Nézi-nézi, majd megszólal: 'hogy ennek mekkora ...-ja van! ' Nézek rá: 'Ne bámuld már ilyen feltűnően! De amúgy tényleg.. ' és igen, normálisnak tartom magam
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #10550 Dátum: 12 feb 07, 18:10:04 » |
|
Végső soron túlzottan nem vonzanak ezek az ördögi dolgok viszont semmi kivetnivalóm sincs ellenük
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10551 Dátum: 12 feb 07, 18:15:28 » |
|
Annyira ördögi, mint az ateizmus Semennyire Amúgy a buszsofőrről annyit, hogy ritkán hallani vonzó pedókról
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 18:15:59 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10552 Dátum: 12 feb 07, 18:38:16 » |
|
Az mit jelent, hogy a hozzászólásaim számához az van írva, hogy leet? Vagy csak én látom így?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10553 Dátum: 12 feb 07, 18:41:39 » |
|
Most már te sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10554 Dátum: 12 feb 07, 18:45:52 » |
|
Kár, pedig már azt hittem, hogy a modik épp a hsz-számomat buherálják, hogy megkaojam a jól megérdemelt Fórumisten rangot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #10555 Dátum: 12 feb 07, 18:46:44 » |
|
Ahhoz még sok kell neked .....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10556 Dátum: 12 feb 07, 18:48:12 » |
|
Én viszont az alapján, hogy ma mennyit huntoltam, hamarosan átmegyek rikodouba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10557 Dátum: 12 feb 07, 18:57:07 » |
|
Hmm cukrosbácsik? Elég az msn-embe benézni, van ott elég. Csak levesszük a tiltást róluk ééééss... De inkább ne, életveszélyesek.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10558 Dátum: 12 feb 07, 18:58:33 » |
|
STM jó neked (persze csak úgy hobbiból) én is szívesen írnám már be a saját rangom, bár a Rikodunak is örülnék vagy csak kagénak... de még 1000 hsz-t is nehéz össze hoznom pedig már 2008 óta itt posvadok . Mellesleg van más olyan "szerencsés" aki rajtam kívűl otthon rostokol betegség miatt egész héten?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10559 Dátum: 12 feb 07, 19:00:25 » |
|
Van, szinte az összes haverom a suliból. Szóval olyan vagyok egész nap mint a rántotthusi bunda nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|