Levander
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10455 Dátum: 12 feb 05, 12:29:25 » |
|
Régóta lehet. Meg hát rejtetten a fiatalokat a heteroszexualitás felé vezeti, ami valljuk be, nem hátrány. Hát telón hallgatni egy másik kategória! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig ismeretlen dalokat állítok be csengőhangnak... Pl. a hívásjelzőm a Dr. Gray-man openingje, az sms jelző meg a Bleach egyik openingje. De filóztam már, hogy lecserélem valamelyiket a Vampire Knight 2. évadának endingjére... hanii, nekem engedte. Bár én a dallal először az X-faktor amcsiban találkoztam, mikor a fú de szexi srác mellé benyomták a dalt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 05, 12:30:11 írta Levander »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10456 Dátum: 12 feb 05, 12:31:46 » |
|
Masashi: Örülj, hogy csak megdobáltak xD Viszont Tankcspad az jó. A mennyország touristnak szerintem kb. nincs ember, aki nem tudja a szövegét :DD Tényleg egyik nap ment barátnőm fejébe egy szám, és megkérdezte, hogy tankcsapda-e, én tudtam, hoyg nem, és egész nap azon gondolkodtam, de aztán beugrott: Vasmacsó powaaa
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10457 Dátum: 12 feb 05, 12:33:04 » |
|
Az enyém a Nana 2. openingje. Vagy az 1.? Már nem is tudom... Az a Broken rose-os, annyit tudok. De kapcsolat szerint is vannak csengőhangjaim, pl. amikor barátnőm hív, akkor Snufi nyuszi kezd el énekelni. Direkt ezt állítottam be, mert utálja. De ő kedves volt és én Avril Lavigne- Smile-ra csörgök neki.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #10458 Dátum: 12 feb 05, 12:52:09 » |
|
Nanával én is úgy voltam, hogy egy kalap szar, aztán megnéztem és még több részt kívántam. Nekem Mindless Self Indulgence - Never Wanted to Dance a csengőhangom, SMS jelző meg a Caramelldansen.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Levander
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10459 Dátum: 12 feb 05, 13:04:54 » |
|
Szerintem a Nana tiszta Mizu kategória! Attól remek, hogy nagy rakás... Amúgy ezek a csengőhang dolgok jópofák, amiket írtatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levander
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10460 Dátum: 12 feb 05, 13:12:20 » |
|
Őt? Nekem meg patiszont és hagymát kéne sütnöm, de ahhoz ki kéne menni a konyhába és nem itt ülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10461 Dátum: 12 feb 05, 13:16:22 » |
|
Már megint Madara a nagy Ő-d, ó hatalmas perverz királyném?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10462 Dátum: 12 feb 05, 13:21:29 » |
|
Jujj itt a kedvenc kis perverz szobalányom. (ahogy meglátlak egy zene klippjéből a szobalány jut eszembe, mindjárt megkeresem néked )
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10463 Dátum: 12 feb 05, 13:26:07 » |
|
Már Madara is, Kabucsmarut szegényt megcsalod? xD Bár egí plusz pont neked, Madara tényleg jó pasi
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10464 Dátum: 12 feb 05, 13:32:49 » |
|
Akkor miér nem Uchiha Madarné? vagy Uchihané Uchiha Mashashi x) És gondolom járt egy plusz pont Kabutónak, amiért visszahozta őt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10465 Dátum: 12 feb 05, 13:49:20 » |
|
Felfedeztem az egész családunkat a dalban. Kár, hogy csak egy Vocaloidos zene, de én ezt is imádom. Na de itt van a szobalányka, ezen a képen annyira haniis kisugárzása van : http://i39.tinypic.com/2yvp92p.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10466 Dátum: 12 feb 05, 13:51:14 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 05, 14:02:44 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10467 Dátum: 12 feb 05, 13:54:42 » |
|
Virgo nem haniis, kikérem magamnak... akarom mondani haniinak. Virgo túl fegyelmezetten perverz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 05, 14:20:49 írta Rikan »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10468 Dátum: 12 feb 05, 14:41:55 » |
|
Esküszöm mostmár tudom mi leszek bolondballagáson. De ha már szobalány akkor inkább így nézzek már ki: Hajszín szerint a bal oldali, arcra inkább a középső, popóra a jobboldali.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10469 Dátum: 12 feb 05, 14:58:01 » |
|
Nekem te mindig is a zöld hajú maradsz.:3 De olyan ismerős ez a kép amit betettél, először azt hittem Mayo chiki, de az mégis csak egy más kategória. Viszont a középső arca az tiszta olyan mint Shana.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|