CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10425 Dátum: 12 feb 04, 20:15:04 » |
|
Nem, ezen kívül semmi baja. Ő maga is természetesen viselkedik... ma reggel még normális volt a szeme. Ha megtudom, hogy az öcséim csináltak vele valamit, hát én... -.- Ilyen este már nem tudom elvinni sehová, maximum ügyeletre a város másik végébe, apa meg kiborulna, ha fuvaroznia kéne holmi macska miatt. Holnap is maximum ügyelet maradt, szintén nem vinnének el. Ilyen hidegbe pedig kivinné szobacicát, hát... nagyon ki kell hétfőre bélelnem a macskahordozót, ha nem javul a szeme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10426 Dátum: 12 feb 04, 20:21:12 » |
|
Olyan nicns, hogy szobacica. Még a legelkéyneztettetebb elhízott szobacicák is kemények mint a szikla, amit te kibírsz nagykabátban, attól ő legrosszabb esetben is picit tüsszögni fog. -40 foktól egy nyolcvannal többig a macskák (rövidtávon főleg) elvannak. De ha egyébként jól van, ráérsz hétfőig nyugodtan, nem kell aggódnod szerintem. Ők kemények, nagyon kemények.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 20:21:51 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10427 Dátum: 12 feb 04, 20:22:59 » |
|
Rendben. Igen, most tök jól el van, hol ide jön dorombolni, hol visszamegy zabálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #10428 Dátum: 12 feb 04, 20:23:15 » |
|
Na, akkor 1 hét múlva, addig valahogy bírjátok ki, sziasztok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10429 Dátum: 12 feb 04, 20:27:25 » |
|
Perverz dinasztia? Miről maradtam én le egy nap alatt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #10430 Dátum: 12 feb 04, 20:27:38 » |
|
Nekem hétfőn viszik el a cicám, mert nevelőanyám terhes lett, és meghalhat tőle a gyerek, mert még nem oltattuk be meg bemesélték az orvosok neki, hogy már csak egyetlen szőrszáltól is oda lehet a baba. És akkor most odaadjuk valami tök random idegennek, rohadtul örülök ám... Béreljünk fel egy perverz tanárt, akit elrejtünk Flexee táskájában és vele marad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 20:28:37 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10431 Dátum: 12 feb 04, 20:29:40 » |
|
Rikan! Hozasd ide a cicád, majd én elbújtatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10432 Dátum: 12 feb 04, 22:28:23 » |
|
Szegény cica remélem nem valami 'öreg bútordarab', aki már évek óta veletek él. Masashi: 'szaporodtok'? asszem ennek a félreértéséhez még perverz-királynőnek sem kell lenni x) de mindenesetre kiérdemled a címet, az biztos xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10433 Dátum: 12 feb 04, 22:58:36 » |
|
Hat hónapos kiscica, két hónapos korában került hozzánk. Én úgy érzem, hogy pont ebben a korban lesz neki rossz, hogy csak úgy, hirtelen minden előzmény nélkül beteszik egy dobozba, és kirakják egy számára teljesen random környezetben, ahol senkit és semmit nem ismer. Mivel a csap tisztázatlan okok miatt úgy döntött, hogy elkezd fröcskölni és spriccelni kénytelen voltam zuhanyozni, és most már a világért se kezdenék el újra fürdeni. Előtte meg azt vallottam, hogy engem ha megfenyegetnek sem veszem a kezembe aztat a cuccost amiből jön a víz és nem tudom most mi a neve.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10434 Dátum: 12 feb 04, 23:00:22 » |
|
A ccőba valahogy levegő kerülhetett, ezért fröcsög a csap ^^ ha folyatod kicsit, elmúlik.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10435 Dátum: 12 feb 04, 23:32:52 » |
|
Á, nem úgy fröcsög, hanem maga a cső amiből megy a víz. Már próbáltuk megcsinálni, két napig jó volt aztán újra, szóval inkább nem kísérletezünk nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10436 Dátum: 12 feb 05, 02:06:41 » |
|
Na, nem tudom, mi volt a cica szemével, de helyrejött. Megint egységes tágul-szűkül mindkét pupillája. De azért érdekel, miért is volt olyan felemás pár órája...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10437 Dátum: 12 feb 05, 08:47:01 » |
|
Régebben unatkoztam és bementem apum akkori barátnőjével a munkahelyére, ilyen tök szép mintában töltötték a fürdősót az üvegbe, és csináltam párat én is, egyet megkaptam és a többit vitték boltba. Tök büszke voltam magamra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10438 Dátum: 12 feb 05, 10:10:09 » |
|
Haha, az egyik ismerősöméknek van egy vegetáriánus kutyájuk. Imádja az ubit, a paprikát és a retket. A macskád meg fürdősóval drogozik?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10439 Dátum: 12 feb 05, 10:14:14 » |
|
Akkor az Aceton szagot se nagyon szeretheti. Pedig azt én bírom. Kispárnától? Miért milyen kispárnád van, tüskés? xD Az enyém (R.I.P.) imádta a kispárnámon való alvást.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|