^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #10410 Dátum: 12 feb 04, 16:22:33 » |
|
sztem az csak signképre vonatkozik, de lehet az egészre. egy sor hány pixel lehet? mert a képed az 196. ha szerencsédvan épp 200 az egész aláírásod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #10411 Dátum: 12 feb 04, 16:26:13 » |
|
Kedvesen okosan aranyosan (és perverzen) megnéztem a Fórumszabályzatot, az egész max. 200 pixel lehet, szóval valamit le kell faragni belőle mert 226 az egész. Szerintem vonatkoznak ránk is a szabályok, nem lenne túl fair ha nem így lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10412 Dátum: 12 feb 04, 16:34:31 » |
|
Hümm most ki kellett szednem Adelet az aláírásomból, na de nem baj, majd legközelebb sor kerül rá is.
Széép lilával vagytok kiírva. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10413 Dátum: 12 feb 04, 16:40:50 » |
|
ez kész hányszor modnjam hogy a hercegnő nem tetszik?? no mind1.. esik a hó. vagyis iylen hódara...bezzeg akkor eisk amikor elmegyek.. *semmisemjóneki-fej*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10414 Dátum: 12 feb 04, 16:51:06 » |
|
ááá emberek meghaltam a szívós szemű Mártától http://www.youtube.com/watch?v=Vpukm9hZbbcezt éneklik a suliban hetek óta..már az agyamra ment, de magyarul egész jó..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10415 Dátum: 12 feb 04, 17:32:50 » |
|
Ez de nagy. xD Szercsi Perwoll. A hercegnő és a hercegnőtanonc nem ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10416 Dátum: 12 feb 04, 17:35:24 » |
|
csak a hercegnő része nem tetszik X"D emberek 0.2 cm hó van itt huhúú megyek ki hemperegni csáá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10417 Dátum: 12 feb 04, 17:39:57 » |
|
Ehhehe a vidi melletti ajánlóban ez van. R.I.P. Megaupload, Hitler is gyászol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #10418 Dátum: 12 feb 04, 17:48:24 » |
|
"Nyugi, a Facebook még működik." ezen megszakadtam. De az egész komoly volt, hűű...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #10419 Dátum: 12 feb 04, 19:01:29 » |
|
Adom, ez jó volt. sztem az csak signképre vonatkozik, de lehet az egészre. egy sor hány pixel lehet? mert a képed az 196. ha szerencsédvan épp 200 az egész aláírásod Az egészre. Nos igen Rikan, ez bőven megvan 200 pixel. De, a Naruto-kun.hu Teamra nem vonatkoznak a szabályok? De rájunk is. Kedvesen okosan aranyosan (és perverzen) megnéztem a Fórumszabályzatot, az egész max. 200 pixel lehet, szóval valamit le kell faragni belőle mert 226 az egész. Csak 219. A képet leszűkíted 90%-ra, akkor már csak 196 lesz szöveggel együtt. Hmm lehet mi is lemegyünk megnézni a jeges Balatont jövőhéten, mert úgy is van pár elintéznivalóm ott... alig várom szép jeges *-*
Vigyél naptejet!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 19:02:10 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10420 Dátum: 12 feb 04, 19:17:24 » |
|
Igen, ez már a 7 69. oldal. Én is láttam már sok ilyen Hitlerest, de eddig szerintem ez a legjobb. Upsz, ez már a 770. Kár.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 19:18:31 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #10421 Dátum: 12 feb 04, 19:32:13 » |
|
Nem is voltam szűkszavú Ma-chan.Vagy, kezdjen rá, és akkor talán még megmenekülök.
Az inasom elintézi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 19:32:58 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10422 Dátum: 12 feb 04, 20:06:23 » |
|
Gondoltam még ma felnézek utoljára, bele sem merek gondolni hány oldal keletkezik miattatok egy hét alatt... apának kell a gép, szal nem vihetem magammal ez van majd kibírom a videón szakadtam hashajtós süti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10423 Dátum: 12 feb 04, 20:06:41 » |
|
Huuuu van hó van hó >.< Iszonyatosan örülök neki. xD Ma ahogy jöttem haza, mint egy kis gyerek, úgy viselkedtem. Nagyon hangulatos. Viszont asszem, valaki csinált valamit a cicámmal. Bár normálisan viselkedik lehet, megvakult az egyik szemére. :S Az egyiknél a pupillája szépen változik fény hatására, de a másik mindig ugyanolyan vékony, mintha durva fény érné folyamatosan. Ahogy tesztelgetem, mindent ugyanúgy csinál, nem dülöngél... de nem tudom mi van vele... Félek kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10424 Dátum: 12 feb 04, 20:13:10 » |
|
Még a teljesen vak macskák sme dölöngélnek, nagyjából simerős környezetben meg ugyanolyan magabiztosan mozognak, mint egy átlagos macska, ugyanúgy felugrálnak meg minden. Fél szemmel sme a mozgása, sem az érzékelése nem változik észrevehetően, az én macskám is vak fél szemére, ahhoz képest reptében, fél manccsal lecsapja a legyet. Ha nem tudod, mi történhetett, vagy csak úgy spontán jelentkezik ilyesmi, akkor szerintem irány a doki, hátha lehet vele vlaamit csinálni, vagy súlyos dolog... bár a macskák szeme néha elég kis mértékben reagál a fényváltozásra, valami fura okból (máskor meg ugyanazoknál is normálisan, elég fura léynek) de ha a két pupilla nem egyformán viselkedik, az már régen rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|