hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10365 Dátum: 12 feb 04, 11:46:35 » |
|
Hmm sokat látok belőle. Kábé mintha egy börtönből fotóztad volna.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10366 Dátum: 12 feb 04, 11:50:58 » |
|
Blöh beteg lettem hétvégére... hát ez fantaszitkus ! Muszáj lesz elütnöm az időt vhogy tehát szerintem folytatom a Pokémon vadászatot vagy vmi hasonló, ráadásul olyan hófuvás van odakint h olyan érzést kelt mintha a Himaláján lennék .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10367 Dátum: 12 feb 04, 11:54:30 » |
|
Éss várod a szőke herceget fehér lovon, akinek majd ledobod aranyhajad, hogy felmászhasson rajta, hatalmas izmai segítségével szétfeszíti a rácsot, bemegy szobádba, könnyű ingét ágyadra dobva bebújik hozzád a paplan alá és.. Isztok egy Omniát. Vagy nem tudom melyik kávé reklámban van ez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 11:55:03 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #10368 Dátum: 12 feb 04, 11:58:47 » |
|
Amúgy Masashi, nem tudom ez honnan jött gondolat, de ha van perverz királynő, akkor van perverz király is?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #10369 Dátum: 12 feb 04, 12:12:30 » |
|
hát... nem kevés perverz van itt, de bújkálnak... a kis sunyik gyerünk, az első aki felvállalja Perverzkirály lehet ez jobb, mint a sima perverz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10370 Dátum: 12 feb 04, 12:17:31 » |
|
Mondjuk én, csak van egy kis bökkenő... lány vagyok, és annyira nem is perverz. olyan kis noob vagyok SZerk: fb-n rámírt valaki és kiderült, hogy az osztálytársam O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 12:20:55 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10371 Dátum: 12 feb 04, 12:23:16 » |
|
Lehetek én a Perverz király? :3 Rám egyszer írt valaki, kérdezgetett rólam erre elkezdi írni, hogy ne hazudjak, mert ő a szomszéd lány. Akkoriban a szomszédunk egy öreg néni volt, szóval kicsit meglepődtem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 12:23:49 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10372 Dátum: 12 feb 04, 12:25:27 » |
|
ejj, kösz nem, jó nekem itt a beginner szinten egy kicsi nem árt, de a profizmust meghagyom másoknak ^^" Hát mondjuk fasza érzés, ha rám írnak és kezdhetem keresni kiféle-miféle... amúgy a régi osztálytársaim sz*rnak a rám, az újakkal meg úgyis egy osztályba járok, szal nem értem minek járok fel. ja igen a játékok miatt.. Rikan, szerintem Masashinak is megfelne, ha te lennél Perverz is vagy meg a tesója is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10373 Dátum: 12 feb 04, 12:31:22 » |
|
na, akkor mr csak a trollbarlangot várom, de aztán ti rendezzétek ám idén a bált!! ^^ ha már ilyen magas rangúak lettetek... én maradok Kakashinál *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #10374 Dátum: 12 feb 04, 12:35:03 » |
|
Sziasztok. Régen írtam ide ezért a hó témát is megkérdezném mi a véleményetek mert most kimentem és a hó még éppen egy éjszaka alatt a 0 centitől a 30-ig megemelkedett. Az időjárás jelentésbe azt mondják hogy hétfőre 50-60 centi is lehet meléé meg a -8 / -10 fok. Hétfőn majd vizesen meg megfázva jöhetek haza . Ki a perverz? én . Ki az aki jobban tudja ezt? Uchihamasashi.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10375 Dátum: 12 feb 04, 12:37:55 » |
|
Oké, kiírhatjuk egymást Perverz királynőm. Ken, te lehetnél a perverz herceg, Flexee meg a perverz hercegnő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #10376 Dátum: 12 feb 04, 12:43:29 » |
|
megadom az engedélyt hogy kiírd . Menő név jöhetne azért .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10377 Dátum: 12 feb 04, 12:45:17 » |
|
Hát..benne vagyok oké nem lehetnék inkább perverz ANBU osztagvezető??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10378 Dátum: 12 feb 04, 12:51:13 » |
|
A sok perverz ... de látom Heni már én nem vagyok néked 'best tesó' legalább egy régi bölcs gondolatom tedd be h ne érezzem magam kirekesztettnek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10379 Dátum: 12 feb 04, 12:51:40 » |
|
okéoké jó ez így kezdő perverzként már hercegnőségig vittem más ezt jobban megérdemelné, de oda se neki xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|