Shiro
|
|
« Válasz #10260 Dátum: 12 jan 31, 17:20:46 » |
|
Az események adtán kedvem támadt venni narancslét, mert bubis vízért mentem. Ami tegnap még 42 ft volt, ma 46 ft Orendzsi dzsúszúból vettem egy 50%-osat 200 ft át, meg egy kicsi sbudgedes szívószálasat, összehasonlítás ként. A sbudgedes talán egy picivel édesebb, de merőben érezni rajta, hogy egy kissé vizes (12%-os). Mekkora jó már, az üdítők közt nagy raklapon kitáblázva hirdetik a 2 literes Mirindát kb 360-380 ft-os áron. Közben a egy sorral arrébb, a dvd-k sorában ot ülnek a 2,5 iteresek 299 ft-ért A piacon is vettem 2 szem narancsot, Tikmonyból csak 6db-ot, mert nem tudott, tartót adni, nekm meg csak egy hatosom van. De 35 t vol darabja és még röhögve is 2x akkora, mint a bolti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #10261 Dátum: 12 jan 31, 17:23:49 » |
|
Na igen, ha az ember körülnéz akkor biztos talál olcsóbbat és talán még jobbat is én szeretem a minéltöbbszázalékosgyümiléket de ha nincs más csak ilyen 12%-ék körüli akkor lemegy de csak télen..nyáron szigorúan ásványvíz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10262 Dátum: 12 jan 31, 18:02:50 » |
|
Az események adtán kedvem támadt venni narancslét.
A legjobb Narancslé az Aldiban van, én azt nagyon szeretem sokkal jobb a Happy-nél vagy bármelyik fajtánál. OH ma felkelek 5kor, mert hogy elvileg dolgoznom kellett fél8-tól, direkt néztem E-mailben. Elindulok, pont oda érek, erre mondják nekem hogy ma szabadnapom van csak holnap kell ugyan ekkor jönni. Vá a -10 fokban nem voltam túl boldog, de mikor gyalogoltam haza és néztem a napfelkeltét minden karportólt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10263 Dátum: 12 jan 31, 18:08:02 » |
|
Minagi jól mondja az Aldis a legjobb anyámék is mindig olyat vesznek. Egyébként én csak is szörpöt iszok meg teázni szoktam ,de abból csak a feketét szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10264 Dátum: 12 jan 31, 18:14:40 » |
|
Én is Aldi párti vagyok, 2 sarokra van, és a péksütik is finomak. Bár ha péksüti kell, akkor inkább a Lipóti pékség vagy a Kiss pékség *-* na ott aztán irtó finomdolgok vannak ^^ még is csak kisbolt, nem egy multi. Amúgy fasza volt, reggel megyek biciklivel és a D-sek ofője beelőz (nem vett észre) én meg megyek mögött és hallgatom ahogy beszólogat a közlekedőknek (persze jogosan ) amikor egy faszi belül ment a bicikli útán, azt egy hangos VIGYÁZZÁÁÁ felkiáltással jutalmazta meg X"D aztán egy autónak elsőbbséget kellett volna adi, hogy pontosítsak, egy JEP-nek(vagy hogy is írják) és majdnem elütötte, és ott integettett, hogy EMBERR TE NEM VAGY JÓÓZAAAN marha jófej ez a tanár meg voltak még hasonlók de úgy röhögtem, hogy elfelejtettem szerk: most néztem tv-be a börtön f_szább hely, mint a kolesz.. legalábbis a kimenős szoba. mondjuk sztem csak nagyobb. de hogy 1 börtöntöltelék ellátása egy évre 9. 800. 000. ft. Ambrus Attila? hát én nem a viszkis rablólént emlékeztem rá, hanem mint egy (Csíkszeredai) hokicsapat kapusa de lehet rosszul emlékszem. Lassan el kellene gondolkoznom, hogy betörjek-e pár helyre és igyak meg előtte valami jó minőségi cuccot, vagy inkább szenvedjek a munkavállalással... hát a f_sziról még múzeumi részleg is nyílt vagy mi. egy pár cuccot berakták múzeumba, mert hogy a wisky kultusz. én egy centet sem fizetnék azért, hogy megnézzek egy kis papírfecnit amire olyan vers van firkálva amiben káromkodás van. elég ha bemegyek egy szakmunkásképzőbe és elolvasom a padokat. vagy odáig sem kell mennem, hanem bemegyek a Révais fizikaterembe. De ez csak az én véleményem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 31, 18:47:28 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10265 Dátum: 12 jan 31, 18:50:37 » |
|
Hát gyerekek, ilyen betörés mint ami most nálunk történt, ez nem mindennapi. Valaki tegnap éjszaka vagy ma hajnalban, esetleg délelőtt valahogy bejött, és a hátsó udvarban BELESZ*RT a homokozóba! xDD Kivette a kinti wc-ből (amit most virágtárolónak használunk) a wc papírt, otthagyta az adag sz.r mellett, a használtat meg a kerítés tövében hagyta. Úr isten, mik tudnak történni. Én úgy röhögtem, azt hittem felfordulok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #10266 Dátum: 12 jan 31, 20:13:17 » |
|
Nanee ez nagyon durva szakadok :"D Erről jut eszembe apum egyszer mesélte, hogy a régi munkahelyén valaki a mélygarázs kapurácsán reggelre keresztülf*osott! És még papír is volt mellette. o.o vagy fél órán keresztül sírtam a röhögéstől
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #10267 Dátum: 12 feb 01, 11:13:56 » |
|
Mik vannak! Hát ez haláli... Apa mesélte, hogy egyszer valami részeg fazon odapiszkított az ékszerboltjuk elé, konkrétan a lépcsőre... És ami még borzasztóbb, hogy még ma is látszik... Amúgy, ha furcsa amiért most írok, az azért van, mert síszünetünk van, de holnap már suli. És mehetek tanulni, mert elég sok pótolni valóm van. Bár jót tett ez az 5 napos hosszú hétvége. ^^
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10268 Dátum: 12 feb 01, 11:54:44 » |
|
Két modern művész beszélget. -Te! Odaszrjak a lépcsőház elé? -Á, hagyd... Úgy sem értenék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10269 Dátum: 12 feb 01, 14:20:27 » |
|
Gdat88: ez állati ez olyan, hogy ha otthagyod a táskád egy modern múzeumban és kimész valahova, mire visszaérsz már minimum 5-en nézik asszem a Kőhalmi mondott ilyesmi sztorit áhh Naruto cica (amelyik megkarmolt ) nem jött vissza Sasuket láttam de elszaladt (ő a visszahúzódós cica) még a karmolás előtti napokban neveztem így őket. Naruto gyeje vissza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10270 Dátum: 12 feb 01, 14:47:45 » |
|
Elnevezel idegen cicákat? Egy fekete fiú cicát meg egy fehér lány cicát neveztem el valakivel én még Yinnek és Yangnak, akik minig együtt szoktak heverészni, többnyire összebújva. A részletekbe nem belekötni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 14:49:05 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10271 Dátum: 12 feb 01, 15:11:50 » |
|
SöTöMö: hát elég sokat jártak hozzánk szarni szóval épp ideje volt. Meg így legalább nem Noname 1 meg Noname 2-nek kelle hívnom őket. Yin és Yang? Ez nagyon találó ^^ és aranyos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10272 Dátum: 12 feb 01, 18:09:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10273 Dátum: 12 feb 01, 18:15:01 » |
|
Ott van a walkthrough alul. Amúgy meg először a zöld ajtón lévő háromszögre kell klikkelni, utána magára az ajtóra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10274 Dátum: 12 feb 01, 18:17:27 » |
|
De a walkthrough nem azt jelenti. xD Az elvisz a honlapjára. Legalábbis engem. Bakker Aes! xDDD Te troll. xD Ááá végigcsináltam. Hivatalosan is troll vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 18:32:22 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
|