24 nov 16, 21:30:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 666 667 [668] 669 670 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1355379 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10005 Dátum: 12 jan 24, 22:31:36 »

Én egyszer egy kibannolt troll IP-címét örököltem! Nevet Teljesen kétségbe voltam esve, hogy nem tudtam belépni. ikszdé Aztán mondjuk Den közreműködésével szólva lett Chakrának vagy Cart'-nak, de nagyon rossz volt.

A Moderátori figyelmeztetéseket pedig jó olvasni, legalábbis én nagyon jókat szoktam rajta derülni. Rossz napokon a legegyszerűbb megoldás, hogy kis mosolyt csaljon az arcra. Nevet "Óriásplakát (vagy poszter?) avatár letépve."
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10006 Dátum: 12 jan 24, 22:36:59 »

én egyszer kigyűjtöttem egy párat, és elküldtem e-mailbe pár embernek xD

"naruto96ricsmond | 1. figyelmeztetés | Dupla és rövid hozzászólások. A kedvencem volt, amikor egy rövid hozzászólásban mondtad, hogy nem írsz több dupla hozzászólást." (Chakra)"

"mano145 vagy mi | végleges kitiltás. Az elmebetegség jó ok sok dologra, de nem ment fel minden alól." (Cartnecker)

"ps3king | 1 hét bann   | Te jól vagy ilyenkor? Összes létező szabály megszegése, összes hozzászólásod törlésre került. Mindezt alig egy óra alatt termelted össze. Most csak egy hetet kapsz, ezt fordítsd evolúcióra! Ha eljutsz egy hét alatt az emberré válásig, akkor visszajöhetsz. Ha nem, akkor véglegessé teszem a tiltást, maradhatsz a fán!" (Aes Sedai)

"mézdiller | Végleges kitiltás | Indok: Mert nincs jobb dolgom mint téged bannolgatni és élvezem is. Hogojo tudtad, hogy a terhes nők dohányzása árt a babának/magzatnak? Ha igen mond el anyukádnak is, ha kis tesód lesz akkor ne legyen ilyen hülye mint te." (Hiei)

És még van egy csomó jó xD na meg tanulni is lehet ám belőle. oké, ez mellékes szempont.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 22:38:19 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #10007 Dátum: 12 jan 24, 22:39:53 »

Hiei figyelmeztetése engem mindig röhögésre késztetnek. ikszdé De ez most Aes-tól nagyon beütött, szinte fizikailag fájt. Viszont jogos! Nevet a Hogojo-s bannolások pedig mindig poénosra lettek fogva, legalábbis egy idő után biztosan. Meg tudom érteni.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10008 Dátum: 12 jan 24, 22:44:46 »

Am Hogojo visszatért a trollbarlangba is, volt szerencsém(?) megismerni ^^ am most trollbarlang a ki nyerne a csatában-ban van xD imádom, amkor arról próbálnak meggyőzni, hogy a csík tolja a repülőt ikszdé nem is értem, miért válaszolgatok. Főleg, hogy a Higurashi no naku koro ni kezd horrorosabb lenni  Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 22:47:59 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #10009 Dátum: 12 jan 24, 22:49:15 »

Abba a topicba is még csak azért nem írtam, mert az animék nagy részét nem ismerem, nem nézem inkább, amik ott témák. Nevet Tehát Bleach, One Piece. De majd azt hiszem, benézek megint. ikszdé

Igen, Hogojo visszatért, azt láttam. De lett szép új neve, aláírása és avatárja, még kérnie sem kellett. Nevet

Ui.: A topicba írd be majd helyettem is, hogy Jet is gyorsítómágiát használ. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 22:59:01 írta CrazyCat » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10010 Dátum: 12 jan 24, 22:53:56 »

Ja xD csillámfaszláma powaa.
egyébként tök jó, én most 2 anaimét nézek egyszerre. mm nem szó szerint, hanem úgy általábanxD a másik a tengen toppa gurren lagann. egész érdekes :"D bár alapból nem szeretem a mechákat. láttad már?
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #10011 Dátum: 12 jan 24, 23:00:02 »

Sokan ajánlották, ezért tervezem megnézni, de délutánonként jobb dolgom akad.  Pirul Pirul
De a várólistámon előkelő helyen szerepel.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10012 Dátum: 12 jan 24, 23:02:51 »

annyira nem kell vele sietni xD mm én most tartok a.... 9.résznál a 2X-ből? megnéztem pár hónapja olyan 4 részt, a többit a napokban. eddig kamina miatt néztem, most egy másik szereplő, Viral érdekel. De a Viral az egy mennyire jó név :O
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #10013 Dátum: 12 jan 24, 23:11:43 »

Tényleg jól hangzik, szó ami szó. Nevet De lehet, ha doki megint kiír két napra, akkor megnézem. (ha nem akad jobb dolgom.. ikszdé)
Amúgy egész jól elbeszélgetünk itt mi ketten. xD Legalább nem pang annyira a topic. Ha eltűnnék, akkor pedig játszani mentem.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10014 Dátum: 12 jan 24, 23:14:56 »

Ja, csináljuk a forgalmat Nevet Higurashi no naku koro ni-t ismered? o.O mert én majd meghalok azoktól a tébolyult röhögésektől, amiket Mion nyom le o.O szép álmokat nekem előre is xD eszem aztán van, ilyenkor nézni ezt xD
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 23:20:54 írta Sabaku » Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #10015 Dátum: 12 jan 25, 00:47:28 »

Nem ismerem  Nevet sajna elég leszűkült a làtóköröm ilyen téren xD
Szépeket xD meg nekem is, mert alszok. Zzzzzz
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #10016 Dátum: 12 jan 25, 09:14:54 »

Na nagyon lusta vagyok visszaolvasni, ezért csak annyit mondok, hogy nálunk a fogszabi már szinte trendnek számít. Nevet Különböző színeket tesznek bele, vagy formákat, stb... Szóval azt nem kell szégyellni.  Nevet Szemüveg is lehet divatos, pl: nem egy csaj van nálunk, aki szemüveges, ilyen nagy kerek, és nagyon jól áll neki, sok srácnak tetszik. Mondjuk a fiúknál már annál előnytelenebb a szemüveg.. Vagy én nem tudom, az ismerőseim közül a fiúknak nincs sok ízlése szemüveg téren. xD

Áhh, kakaó ivás és tuc keksz evés, gépezés és tv közben sokkal jobb, mint föci és fizikadolit írni. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10017 Dátum: 12 jan 25, 11:15:41 »

Én is lusta vagyok visszaolvasni.. Nevet de nálunk is az volt gimiben szinte mindenkinek volt, volt akinek átlátszó (szerintem az volt a legfeltűnőbb de mindegy ikszdé) volt akinek rózsaszín, kék.. Nevet nekem sima fém volt . Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #10018 Dátum: 12 jan 25, 11:29:46 »

nekem átlátszó van ^^ de csak azért, mert az minden ruhához megy Nevet
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #10019 Dátum: 12 jan 25, 11:48:16 »

Nekem eredetileg átlátszó, aztán fémes szürke, most pedig... rózsaszín.  Hmm... Bár igaz, így legalább megy valamennyire a szemüvegemhez és a kabátomhoz. A szemüvegkeret ilyen lila alapon bíbor színű karikákkal van tele, imádom a tervezőjét. (Egy keret tőle: http://bild0.qimage.de/vulkan-by-ivko-foto-bild-53523290.jpg  >.<#)
A kabátom szintén lila... de csak mert zsebek vannak rajta, azért hordom igazából. xD

Amúgy ez a smiley mit akar ábrázolni? O.o Hump
Naplózva
Oldalak: 1 ... 666 667 [668] 669 670 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins