'e
sté
t e
mberek!
Érdekes napom volt, kisregény következük furcsa eseményekkel. Amolyan estimese.
Sza a sulinkban házirend, hogy félévi értesítőt kell vinni előző suliba, ígyhát gondoltam ma el is viszem, szabad vagyok d.u. 4-ig. Elmentem az Orsiékhoz, akik egy köpésre vannak a Révai ill. Gárdonyitól. ígyhát vele felkerekedtem, és mentünk. (Gárdonyiban a biztonsági őr nem enged be idegeneket a suliba, ilyen vallatással kezdődik az egész, aztán pedig várni kell egy csodára. Csoda amit én idéztem elő ebben az esetben.. A suli amúgy tök olyan mint egy börtön, mindenhol rácsok kamerák és egy-egy biztonsági őr..
)
Benézteme gy ablakon a suli előtt és ott volt az OFŐm *-* tátottam a szám, mert mellette az egyik évfolyamtársam, és egyben egyik legjobb barátom állt, Erik, és vadul elkezdtem ugrálni és integetni
és akkor átvergődtünk a portán, elsunnyogtunk a biztonsági őr mellett, be az ofőhöz, ott örültünk a fejünknek, és akkor fel bukkanta Erik családtagjai
a húga meg az anyukája csak, de akjkor megin örültük. Vágtattunk fel a tanári, még több tanát meg örülés mindenkit ötült a fejének
fasza volt én kb így néztem ki:
és akkor amikor mentünk vissza, az Erik anyukája mondta hogy menjünk el hozzájuk. Nem lehet nemet mondani neki ^^" nadeaztán.. nem fértünk el 6-an a kocsibaan...szabályszerűen.
kábé így festett a helyzet:
Erik Orsi, Erik kishúga hátul, Erik szülei elől, én meg az Erik, Orsi illetve az Erik kishúga lábánál keresztbe, rajtam ruhák. Talán első látásra fel sem tűnt vola egy rendőrnek. na de mentünk és valami rohattul nyomta a hátamat, odanyúltam és egy kis dozoz nutella volt
na ott kaptam röhögőgörcsöt.. hogy az Eriket idézzem.
"Ááá nem feltűnő, hogy itt hátul mindenki röhög egy mozgó ruhakupacon amin egy kis plüssszarvas van áá, nem rejtegetünk embert biztosúrr..."
Na itt kész voltam
Aztán odaértünk elvoltunk meg minden, állati volt NTSD-ztünk meg Avataros játékkal is játszottunk, meg játtszótérre is mentünk, de majd megfagytam..
AZtán a hazaút is fényes volt
nem találtuk az Orsival hátul a biztonságiövet, és bele kellett ülnöm a babaülésbe, hogy bekössem magam ^^" f_szán nézhettem ki
aztán megtaláltuk a biztonségi övet ami a fejünk fölött volt hátul
utána valahogy elvergődtem az Orsiékhoz a cuccaimért, és onnan haza
Egyszóval: Kész... najó ez nem elég.. 2 szó na: Készen...vagyok...