^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #9645 Dátum: 12 jan 15, 19:05:36 » |
|
tömegnek lenni viszont jó lehet vagy sziklának x3 ehhez nem kell még szöveget se megjegyezni *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9646 Dátum: 12 jan 15, 19:08:39 » |
|
^^ nem te voltál mostanában rénszarvas? Az se rossz mert szövege nincs csak talán egy kicsit égő. Amúgy én soha nem szerepelek sehol csak amikor nagyon muszáj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9647 Dátum: 12 jan 15, 19:12:14 » |
|
Igen jó is volt nem volt más dolgom mint eljátszani a lázadó francia polgárságot és üvöltözni a társaimmal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #9648 Dátum: 12 jan 15, 19:20:24 » |
|
S ha te játszod a híres neves beszélő sziklát? Általánosban még annyi mindenre volt így motiváció, s annyi ilyen tudományos, művészeti meg sport rendezvényeken vettem részt mint a fene, matek versenyből megnyertem a megyeit, a rajzversenyek miatt is utazgattunk jócskán Volt olyan is, hogy ofó jön oda hozzám, hogy Te neked most nem kell órára figyelned, vegyél elő papírt, festéket, mindjárt itt van Március 15.-e meg kéne rajzolnod a címert. Aztán utána már csak javarészt demotiválódtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9649 Dátum: 12 jan 15, 19:40:57 » |
|
Én csak két beszélő sziklát ismerek, mármint történetekből, de nem hinném, hogy előadnák a végtelen történetet vagy Arthur király legendáját.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #9650 Dátum: 12 jan 15, 19:56:22 » |
|
Pedig az milyen jó, előadnia végtelen történetet, végtelen verzióban. Aszem tanulás címszó alatt ma éjjel se alszok, vagy inkább csak várom ötig.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 15, 20:00:55 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9651 Dátum: 12 jan 15, 19:59:54 » |
|
Mondjuk egy Falcor-ra kíváncsi lennék.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #9652 Dátum: 12 jan 15, 20:07:25 » |
|
Egyszerű, odamész a kézműves szakkőrhöz és azt mondod: Jákonyok itten van 376 suba, ebből kellene varrnotok egy sárkánytot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9653 Dátum: 12 jan 15, 20:11:27 » |
|
Szerintem elég hozzá egy kötél meg egy ilyen:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #9654 Dátum: 12 jan 15, 20:18:26 » |
|
Ülj föl a hátára és repülj vele. ...hát igen érdekes jelenség lenne az annyi biztos. ...de az erdetitől messsze messsze... (Ká)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 15, 20:26:38 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9655 Dátum: 12 jan 15, 20:48:18 » |
|
Ez a kutya nagyon édes :3 jól sejtem hogy egy fehér palotapincsi? ismerősünknek olyan van és az is hihetetlen aranyooos *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9656 Dátum: 12 jan 15, 21:25:11 » |
|
... ez röhj de nem vagyok képes megtanulni 5 sort az odüsszeiából Ez nagyon furcsa. Fél órán keresztül próbálgattam, anya se hiszi el, hogy nem bírom megjegyezni .... Hatodikban kellett megtanulni belőle azt hiszem, tízet? Nem, tuti több volt, de most mégis ez hangzott a legjobb lehetőségnek. Undorító, én valahogy mégis eltusoltam (mint az ilyenek nagyrészét ) Hogy ne feleljek. Yee!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #9657 Dátum: 12 jan 15, 23:06:31 » |
|
Ebben a pincsiben mi az édes (és hol fehér)? Nekem inkább ijesztő, de ízlések és pofonok. Iliász/Odüsszeia - ha jól emlékszem, mindkettőt el kellett volna olvasnunk, de csak kellett volna, mert fél osztály túl lusta volt hozzá. (engem is beleértve) Kiskoromban imádtam szerepelni. Egyszer egy ovis színdarabban én voltam a napocska, aki után az egész fázós baromfiudvar kutatott. Azóta leszoktattak a szerepelhetnékről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9658 Dátum: 12 jan 16, 10:59:31 » |
|
Jó reggelt nem tudom nekem fehérnek tűnt xD de lehet színvak vagyok. x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #9659 Dátum: 12 jan 16, 13:18:30 » |
|
Jó setét estét! Az pundzsli kutya az barna, rgb kódot kérsz hozzá? Ahhoz most túl álmos vagyok, majd máskor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|